Eşinizle hakaret dilini aradan kaldırıp sevgi diliyle işe başlayabilirsiniz. Evde temizlik yapmayabilir. Bunu erkek olduğu için değil, temizlik ve iş sevmeyen tembel bir insan olduğu için olabilir. Nitekim bir çok kadında evinde iş yapmaya üşenebiliyor. Size tavsiyem ; haftada yarım gün gelen bir yardımcı alıp, parasınıda eşinize ödetmeniz. Kalan işler sizi o kadar bunaltmaz. Bir de mükemmeliyetçi olmamaya çalışın.
ONU DA DENEDİM BİR YARDIMCI AALALIM DEDİĞİMDE Kİ BEN 15 GÜNDE BİR İSTEDİM KABUL ETMEDİM BEN YAPARIM DEDİM ÜSTÜNDEN KAÇ AY GEÇTİ YAPICAK PAŞAM. AYRICA BEN HER NEKADAR ÖKÜZ KOCA DİYE BURAYA YAZMIŞ OLSAM DA KARŞINA GEÇİP ASLA HAKARET ETMEDİM KENDİME YAPILMASINI İSTEMEDİĞİMİ BAŞKASINA YAPMAM.
Şunuda eklemek isterim eşinizi yine siz daha iyi tanıyorsunuz herkeste aynı sonuç olucak diye bir kaide yoktur onun can alıcı noktası ne ise ona göre uygulamanızı tavsiye ederim benimde şuanda sorunların bitmiş değil her evlilikte olduğu gibi bazen duruluyoruz bazen ayaklanıyoruz misal benim eşim paraya ve arabaya çok önem verir öyleki tatil günlerinde hep araba tamir eder yada garaja bakmaya gider arkadaşlarıyla bende artık pes ettim beni ve çocuğumu da görmesi için şuanda hiç karışmıyorum alışverişe çıkıp ihtiyaçlarımı tek karşılıyorum ve tükenen paradan dolayı yavaş yavaş tepkisini dile getiriyor bakalım sonumuz hayır ilı olur inşAllah (alışverişte asla gereksiz yere israf etmiyorum ama eşim için can alıcı yer )
Teşekkür ederim kimse istemez böyle şeyleri ama erkekler işte anlamaları için bir takım şeyleri uygulayarak göstermek en mantıklısı ve en iyi sonuç verici oluyor Tabiki evde yemek yapmadım çocuğum ve benim için bişeyler hazırlıyordum eğer evdeyse oda yiyordu ama yoksa geldiği Zaman hiç yapmıyordum Msj atıyordum yemek yok diye oda dışardan bişeyler alıp geliyordu
İnanın bende öyle dayanamam diye kendimi dışarıya attımM evde dursam az çok ufaktan elimi süreceğimi bildiğim için hiç evde durmadım sabahtan çıktım akşama girdim fazla gezmedim tam aksine onun ailesine gittim o işten çıkana kadar baktım o işten çıkıyor hemen eve geliyordum ve evde yemek yok annenlerdeydim diyince bir yandan hoşnut ettim bir yandan kendimce ona ders vermiş oldumM
Not: Allatan ailesi bana iyi davranıyor gerçi uzun süreden sonra başarabildik bunuda ama çok şükür şuanda ailesiyle ondan daha yakınım diye düşünüyorum kendimce
Fransa'ya geldiğim ilk sene çalıştım ama baktım o sorumlulukları bana yüklemeye başlıyor ben çalışıyorum dil bilmediğim için paramı bankadan o alıyor derken elimde hiç birşey kalmıyor ewet o Zaman'lar hiç esirgemezdi ama yinede bir kadının eğer zor durumda değilse çalışmaması tarafındayım .. Sakın yanlış anlaşılmasın kadın çalışmıyacak diye bir kaide yoktur ama öyle olunca erkekler kolaya alışıyor sonuç kadın hüsran oluyor ..bizler Allah'ın izniyle güçlü bir yapıya sahibiz kadın kendini evde de ilerletebilir şuanda çalışmıyorum ama çocuğum olmasına rağmen açıktan üni ye başladım ve dil kursuna da böylece boşta kalmıyorum kendimi her şeye hazırlıklı olarak ilerletiyorum herşeyden önce Rabb'imin izni ile inşAllah başarılı olabilirim...
Burası Türkiye ve sanırım eşiniz klasik bir Türk erkeği. Ataerkil yapılarından dolayı ne deseniz anlamazlar o işler sizin görevinizdir çünkü öyle yetiştirilmişler. Eşinize değil annesine kızmalısınız ama şu aşamada ben pek umutlu görmüyorum durumu....
çocuğum olmasına rağmen açıktan üni ye başladım ve dil kursuna da böylece boşta kalmıyorum kendimi her şeye hazırlıklı olarak ilerletiyorum herşeyden önce Rabb'imin izni ile inşAllah başarılı olabilirim...
Sizi tebrik ediyorum! Iste modern Turk kadini. Kisisel gelismeye yonelen yuce Turk annesi!
Guc sizinle olsun, kolay gelsin!
çocuğum olmasına rağmen açıktan üni ye başladım ve dil kursuna da böylece boşta kalmıyorum kendimi her şeye hazırlıklı olarak ilerletiyorum herşeyden önce Rabb'imin izni ile inşAllah başarılı olabilirim...
Sizi tebrik ediyorum! Iste modern Turk kadini. Kisisel gelismeye yonelen yuce Turk annesi!
Guc sizinle olsun, kolay gelsin!