öküz mü desem saf mı desem patavatsız mı desem ? söyleyin nedir bu?

Haklısınız . Ben bu konularda biraz sert bir insanım . Empati yapamıyorum bu konuda sanırım bu yüzden sorun ediyorum. Ama cevabınız içimi ferahlattı teşekkür ederim
sonuçta onlarında paylaşmış oldugu bir zaman dilimi var .. o benm omzumda ağlarken bende onu teselli ettim. ama nişanlandıgımızda ne saçma yaptıgım yahu deyip gülmüştü :) şimdi görsem ağlamazdım demişti. aynı duyguyu bende yaşadıgım için pek yadırgamadım açıkçası.. ha eger her defaasında yapsaydı bunu tabiki bitirirdim o ne teselli mi edecem beyefndiyi ömrüm boyu

Evet şu an kendisi ne salakmışım diye gülüyo . Ve her seferinde gönlümü almaya çalışıyor. Tekrarı da olmadı kesinlikle . Olursa zaten gözünün yaşına bakmam . Sadece ben böyle bi şey hissetmem eski sevgilim hakkında . Bana garip geldi o an

ay cnm bende yaşamamış olsam affetmezdim. seviyordum onu ama eski nişanlımın evlendiğini görünce hüzün kaplamıştı içimi nedense.. demem o ki ben bu duyguyu yaşamasaydım hala onu seviyor beni sevmiyorlara kapılır bırakırdım..

ben ortada bir sorun göremedim, boş yere kendine dert edinme, mutluluğun tadını çıkar, kız da evlenmiş gitmiş. şaka da olsa aranızda bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirmeyin artık, hoş değil

Bağışlayın beni ama bir şey sormak istedim . İroni mi yaptınız belki ben abartıyorum bu yüzden sordum yanlış anlamayın lütfen
hayır ıronı yapmadım benımle bırlıkteysen eskı sevgılını ozleyemessın ben kabul etmem sahsen hadı okuzluk yaptı ozledı bı de yuzsuzluk yapıp sana mı soyluyor bunu senın kırılabılecegını hıc mı dusunmuyor

Bazen bende trip atıyorum şakayla karışık sen o an hangi kafayı yaşıyordun allasen. Bazen gülüp geçiyorum bazen de soru işaretleri var kafamda. Ama böyle düşündüğüm için utanıyorum ona karşı

Bazen bende trip atıyorum şakayla karışık sen o an hangi kafayı yaşıyordun allasen. Bazen gülüp geçiyorum bazen de soru işaretleri var kafamda. Ama böyle düşündüğüm için utanıyorum ona karşı

Katıksız odun işte kafa basmamış o an . Şimdi mükemmel giden bir ilişkim var bunun haricinde. Bende bunu danışmak istiyorum

Katıksız odun işte kafa basmamış o an . Şimdi mükemmel giden bir ilişkim var bunun haricinde. Bende bunu danışmak istiyorum
hıı bu olay onceden olmus o zaman e kuzum o zaman kabul edıp devam ettıysen sımdı sorun yapma artık bunu zamanında sorun edecektın

arada bir aklına gelmesi normal cnm. ama bundan sonra hissedersen sezersen devam etmemelisin. birdefaya mahsus insan duygulanabilir ama bu bitmiyorsa ugraşma. onu unutamamışl demektir.

hıı bu olay onceden olmus o zaman e kuzum o zaman kabul edıp devam ettıysen sımdı sorun yapma artık bunu zamanında sorun edecektın

İlişkimizün 4.gününde . Arkadaşının annesi vefat etmişti duygusaldı . Ben bunu duyduğumda bitti dedim doğal olarak . Sonra açıkladı Özür diledi bende samimiyetine inandım beni bir daha utandırmadı . Ama işte bazen şu deli dolu gönlüm laf dinlemiyor gururum inciniyor

yanı 8 ay sonra kalkıp bunu dusunup kendını uzme bence kabul edılecke bırsey degıl ama sen etmıssın daha dogrusu ettıgını sanmıssın eger hazmedebılseydın bugun hala bunu dusunuyor olmazdın

Siz 4 5 gunluk tanisirken hemen sevgili olmadiniz zaten diye varsayiyorum?

O zmnlar arkdas gibi takiliyodunz.
Ve o ara sana zor bi zamaninda icini dokmus.
Ben olsam pek sorun etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…