Okyanus asiri memleketten sinir bozmalar :((

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
Neden erkekler bu kadar doldurusa gelir anlayamiyorum gercekten, kendilerine has dusunceleri yokmu bunlarin?
Eskiden olsa bunun ustune bi kavga cikarirdim ama artik hayat yorgunlugundanmidir nedir orali olamadim.
esimin yengesi yani abisinin esi hamileymis gecen annesi soylemis, Oda bana soyledi, oo masallah ne guzel bende arayip tebrik edeyim dedim. bigun aradim ulasamadim sonrada kaldi oyle bir hafta falan.
Dun evde esim cocuga bakiyor ben okuldayim, ortada hic muhabbeti yokken bir mesaj amis sen yengemi aradinmi bir daha sonradan diye, yok aramadim dedim. ustunede dusmedim. ama kesin annesiyle konustu bak aramiyor falan dedi diye de geciriyorum icimden.
neyse aksam eve geldim bi karis surat, cocuk durmamismis aglamismis cok yorulmusmus. bir suru trip.
yemek yaptim cocugu doyurdum uyuttum, kendimde yattim bi guzel dinlendim.
bunda yine bi tripler. aa yazik cokmu yoruldum hic durmadimi yaramaz diye takiliyorum, umursamaz hallerde :)
sonra tabikide telefonuna baktim evet tamda bana mesaj attigi zmn annesiyle konusmus :)
sabah bile bi asik suratlar bi haller, bugun ben goturemem cok yoruluyorum sen gotur kizi demeler, cok buyuk is cunku. once onu trene biraktim sonra kizimi bakicisina biraktim sonra da okula geldim, cokkk da huzurluyum :)
Ne diye trip yapiyorsun bilmem ne diye usteleseydim bir guzel kavga ederdik kesin. Annesinin doldurusu bununda bana trip atmalari bir suru sacamlik.
gercekten bu erkek milleti beni cileden cikariyor ama artik sallayamiyorum, hayat yeterince yorucu zaten.
 
hayır yanı bu sızın ve eltınız oluyor herhalde,onun arasındaki mesele..
kıme ne bundan..ararsan konuşursun,aramazsan konuşmazsın..
sankı çocuk gıbı arayıp aramadığın sorgulanıyor..

yakında patlar esınız..trıp trıp nereye kadar:S
 
Son düzenleme:

Helal olsun valla!! O nasıl sabır öyle. Seviyorum akıllı hem cinslerimi, en güzel kaale almamak; en doğrusunu yapmışsınız. Siz konuyu açmadınız, o da içini dökemedi diye iki kat şişmiştir. Keşke ben de bu kadar sabırlı olabilsem. Anında parlarım kesin
 
''Eskiden olsa bunun ustune bi kavga cikarirdim ama artik hayat yorgunlugundanmidir nedir orali olamadim.''
Konunun en başında kavga etmekten yoruldum anlamında bir cümleniz var.

Eğer ben bu yorgunluğu yaşıyor olsaydım , kimsenin suratını çekmezdim..

Aradığınız da ulaşamamışsınız.Bence büyük bir problem değil..
Bir hafta kladar süre geçmiş herhalde..
Yani 5 dakikanızı ayırıp tebrik dileklerinizi iletebilirdiniz..

Yorucu bir şey olmasa gerek.O senin,sende onun huyuna giderseniz orta yolu bulursunuz..

Büyütmeyin..
 



Ayni seyi daha once annesi burdaykende yapmislardi o yuzden bende de artik inat oldu, normalde yengesine karsi bi tavrim yok aramisimdir yenide ararim. kendi en yakin arkadalarimi bile hafta geciyor aramayi unuttgum oluyor.
Sen bilmezsin, gormemissin. kendileri padisah soyundan geliyor cunku :)) cok kibar cok gorguludurler.
Birde TR ye donsek yakinlarda bir yerde otursak nasil bir hayatimiz olur dusunmek istemiyorum.
 

Ben de okyanus asiri memleketteyim sizin gibi, bu erkekler neden bu kadar kolay doldurusa gelir ki? Benim annem, babam saymadigi lafi koymasa bile umursamam, esime de yansitmam, gonul koysalar bile koysunlar der gecerim yine de esimi sikbogaz etmem annem, babam icin. Benim esim de sizinki gibi, kendi sulalesi, ailesi bizim onemli bir durumumuzda aramaz, biz en ufak olayda ara, sor, tebrik et bilmem ne, yalaka gibi. Neyse su anda artik umursamiyor da, 1 yil nisanli durdum, oldum bittim kaynanamin aramiyorlar, sormuyorlar, bilmem ne yapmiyorlar laflarindan, aramizda kavgalar, firtinalar kopuyordu. Babam ariyordu onun ailesini, annem aramiyormus diye kiziyordu, o annemi arattirmak icin ne kavgalar ettim, ne kavgalar... Hergun elinde tel annem kaynanami arayacak, hal hatir, el pence divan duracak, kaynanamin lafi, sozu, sikayeti bitmiyordu ki. Hayir aramiyorsa ben ne yapayim, kocam neden benimle kavgalar ediyor ki. Illallah yani, neyse ki artik umrumda degiller, esim ariyor konusuyor annesi babasi ile, konusmuyorum bile hic. Arada bir gorunuyorum cekiliyorum, fazla bile.
 
Sen isi cozmussun tebrik ederim.ben de oyle yapiyorum hic orali olmiyorum.kendini sorumlu hissediyorsa onlara karsi ici icini yesin.ama emri vakiye ben de gelemem.yukaridan uyari gelmis de aramissin gibi.insanin arayacagi varsa da heves birakmiyorlar.
 

ay su annattiklarinizin bicok yerinde kendimi gordum, ilseri gucleri yok oturup su sunu yaptimi yapmadi neden acaba diye dusunuyorlar. birde bizimkilerin bi huyu var sen bisey anlatirsin artik dilden dile dolasir durur. benim gorev yapacagim yeri degistirme durumumuz var belki diye konusmustuk bir ara bunlarada soylemis bulunduk, her aradiklarinda uzatirlarda uzatirlar, sorarlarda sorarlar. Artik bende cok nadir konusuyorum, baydi mahabbetleri
 

onlar soyledikten sonra rayincada biz dedikte yaoti oluyor. gercekten cook bos zamani var galiba bu insanlarin yada baska dertleri yok.
 

Masaallah hanimefendi. O kadar guclu ve sabirliymissiniz ki. Ben bu yazinizdan cok guzel bir sey ogredim. Iyiki okumusum.
"ARTIK SALLAMIYORUM , HAYAT YETERINCE YORUCU ZATEN." ♥♥♥♥
bu sekilde dusunurseniz hep kimse sizi uzemez .
 

Bende sizin anlattiklarinizda kendimi gordum. Esimin sulalesi de aynen oyle bir lafi amma da uzatirlar da uzatirlar. O ona, o digerine herkes birbirine anlatir durur, ufak bir muhabbet aylarca uzun uzun anlatilir durur ortada. Benim de ufak bir paylasimimda uzata uzata, didik didik ederler bir ufak muhabbeti, 2 saat ayni sey konusulur da konusulur ortalikta. Mesela benim kuzen kiz kacirmis, bizim sulalede bile konusulmadi bu konu, kaynanam duymus bunu, abooo gunlerce aylarca uzun uzun lafini acar, konusur offff baydi beni. Hep ayni laflar, ayni muhabbetler... Bu degil de aradi aramadi laflarindan biktim, illallah ettim, yurtdisina gelecegiz bu yaz, biz istanbuldan ailemin yanindan binecegiz, kaynanama siz de buyrun ugurlamaya diyorum, hemen aninda annen aramiyor ki, davet etmiyor ki diyor. Ne yani simdi oglunu, gelinini ugurlamasi icin annemin ozel davet mi etmesi lazim, dunur olmussun artik, buyur gel iste. Anneme soyledim, o da bikti artik, amaaann diyor. Kaynanamda aliskanlik olmus elinde tel, hergun bin kere arar durur sulalesini. Nisanliyken ayri sehirlerde idik, biraraya gelince esimle disari ciktigimizda benim annem babam aramaz, kaynanam bin kere arardi, cagirirdi, esim de bana kizarak tipis tipis donerdi, illa arattiracaksin, gidelim diyorum, cikmiyorsun bilmem ne diye. Bir de bana kizardi da senin ne bicim ailen var, kizlarini aramiyorlar bilmem ne diye, saf ya. Oysa annem babam hic rahat degillerdir, kirk yilda bir ciktiysam rahatsiz etmemek icin aramazlar. Ilginc ya.
 
Son düzenleme:

huylu bunlar ya, Allahim ya gulsemmi aglasammmi bilemmiyorum.
Yengesini aradim biraz bikac saat once. once mesaj attim telefon abisindemi onadmi bilemiyorum. Viber den arayabiliyorum sadece vunku. Neyse telefon yengedeymis aradim konustuk falan. Simdi esimi aradim oylesine ne yapiyorsun diye. yengemimi aradin diyo :)) Abiside bunumu aramis ulasabildinizmi, mesajmi attiniz bilmem ne diye.
Allahimmm, gercekten boyle karsilarina gecip arkadaslar sizin baska isinizmi yok demek istiyorum :))
Ama olayin sacmaliginin farkina vardi sanirim kendiside, ne olmuski abin sanami soylediki aa nedenkii? gibi sacma cumleler kurunca kendisine :))
 
:)) gercekten çok tatlısiniz erkek milleti bi garip zaten kendi aileleri söz konusu oldugunda...
 

Yani esimin erkek kardesi olsa acaba elti miyiz derdim size. Bende de buna benzer bir durum oldu, nisanliyken gorumceyi aradim birsey soyledim, gorumce hemen kv yi aramis yengem boyle boyle dedi demis, kv de oglunu arayip seninki kizima boyle boyle dedi demis. Nisanlima dedim ki gorumceyi aradim, o da hemen biliyorum sen onu arayinca o hemen annemi aramis, annem de beni aradi soyledi dedi. Ilgincler ya, cok komikler, zurnanin zirt dedigi yerden laf cikariyorlar. Esim de ayni onlara benziyor ya ona yanarim, ne ailenin icine dustum diyorum bazen, bir de tr de yakinlarinda olsam kimbilir neler cekerdim, Allah in takdiri ki uzaklardayim. Donunce de mumkun mertebe uzak duracagim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…