olabilir mi bilgisi olanlar ???

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar Merhaba iki aydır korunmuyorum illa olacak diye değil de eşimin artık istiyorum istiyorum demesine dayabamayarak biraz da artık zamanı geldi diyerek bıraktım bu ay tam yumurtlama zamanlarını boş geçirmedik adetime 5 gün var ama 10 gündür de ölü gibiyim bi halsizlik bi yorgunluk eşim diyo ateş gibiydin noldu sana sabahları kalkamıyorum yataktan resmen bi de ishal durumu var göğüslerm dolgunlaştı acaba hamile olabilir miym diye düşünmeye başladım

Konu sahibesi gebelik bölümüne acsaydin gebe hatunlarimiz daha yeni onlar söylerdi sana biz unuttuuk :KK8:

Kızlar Merhaba iki aydır korunmuyorum illa olacak diye değil de eşimin artık istiyorum istiyorum demesine dayabamayarak biraz da artık zamanı geldi diyerek bıraktım bu ay tam yumurtlama zamanlarını boş geçirmedik adetime 5 gün var ama 10 gündür de ölü gibiyim bi halsizlik bi yorgunluk eşim diyo ateş gibiydin noldu sana sabahları kalkamıyorum yataktan resmen bi de ishal durumu var göğüslerm dolgunlaştı acaba hamile olabilir miym diye düşünmeye başladım
Nöbetçi eczaneden test alın yapın.

Buradan kim ne diyebilir git test al daha da olmadı sağlık ocağına git kan testi iste ertesi gün git sonucunu al ...

Buradan daha kesin sonuç verir.

Uygun zamanda korunmasız seks yapmışsınız belirtiler tutuyo, olabilir hatta %99 öyle %1 bırakayım kendime de yüzüm olsun

Sanki var ya bi bakın bakalım dedi. Olabilir mi diye soruyo sizce diyo bu şartlarda bu ihtimal var mı.

Hamilelik insanın kolay kolay her dakika yaşadığı bişey değil ki. Belli ki şuanki belirtirleri yadırgamış gelmiş sormuş.

Çok seviyoruz geyiğe döndürmeyi.

Back
X