Çok teşekkür ederim Hayırlısı artıkHayırlısı olsun.
Hiç hamile kalmadım ama adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olur derler.
Mevsimsel bir gecikme değilse hamilelik ihtimali de var tabi.
Daha cok erken üç gün oldu ama dediğim gibi saati bile Şaşmiyordu nerdeyseOlabilir canim kaç gün geciktin goguslerde hassasiyet filanda oluyor
Güzel hafta sonları herkese :)
Sizlere ozelikle annelere bir sorum olacak
Evlendikten bir iki ay sonra adetim öyle düzene girdi ki bir gün bile şaşmadı
Bu ay kasık ağrılarım erken başladı bende acaba erken mi olacak dedim
Ama şimdi günüm geçti
Bu ağrılar gebelik belirtisi olabilir mi
Lütfen bişey söyleyin çok heyecanlıyım
Ne guzel canım Allah sana ve bebisine sağlıklı ömürler versinBenimde adetim saat gibi dır 5 gün geçince test yapmıştım ve kızımı görmüştüm:))
İnş bebis vardir
En iyisi bi test almak sanırımSadece bir gun gecikmisti ve test yapmistim. O zaman Aden cizgi seklindeydi :)
Evet öyle yapayım ama ac karnına oluyor sanırım test ancak Yarin mi yapabileceğimhemen bi test alıp yapsanız gecikmede olmuş belli olur silikde olsa bence
Canım daha yeni Evliyim olursa cooook mutlu olurum ama olmazsa da cok fazla üzülmem daha cok vaktim var derim her ikisi de kabulüm Hayırlısı neyse o olsun cok teşekkürlerKendini umutlandırma yani sonra üzülmemen için diyorum.Evet kasuk ağrısı hamilelikte çok yaşadım belirtisi olabilir.Fakat adet öncesi gecikmeden dolayı ağrıda olabilir.İnsallah gönlündeki olur. biR 10 gün sonra test yaptır inşallah pozitif çıkar herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler...
Aynısı iste yaa ama emin olamıyorum esimin Basının etini yedimbenmde oyle baslamıstı 2-3 gun oncesinden kasık ağrıısı
2-3 gun gecti adetm normalde hiç sasmaz kasık ağrıısı hep dewam ettii
hayırlısı :))
Alacağım canım ama Yarin yapılır demi ac karnına vsgebelik testi al canım..Olabilirsin hamile.
Alacağım canım ama Yarin yapılır demi ac karnına vs
farketmez cnm merak ettık bızdeAlacağım canım ama Yarin yapılır demi ac karnına vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?