- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
idrar testi için ya sabah ilk idrarla yapcaksın ya da hiçbişi içmeden 4 saat idrarını tutup yapcaksın, kan tetsi için açlık tokluk farketmz istediğin zaman yaptırabilirsinEvet öyle yapayım ama ac karnına oluyor sanırım test ancak Yarin mi yapabileceğim
Ben iki testimi de akşam yapmıştım. Bir gün geçtiği halde çıkmıştı. Şart değil sabah yapması.idrar testi için ya sabah ilk idrarla yapcaksın ya da hiçbişi içmeden 4 saat idrarını tutup yapcaksın, kan tetsi için açlık tokluk farketmz istediğin zaman yaptırabilirsin
Güzel hafta sonları herkese :)
Sizlere ozelikle annelere bir sorum olacak
Evlendikten bir iki ay sonra adetim öyle düzene girdi ki bir gün bile şaşmadı
Bu ay kasık ağrılarım erken başladı bende acaba erken mi olacak dedim
Ama şimdi günüm geçti
Bu ağrılar gebelik belirtisi olabilir mi
Lütfen bişey söyleyin çok heyecanlıyım
öyle tabi canım dediğim gibi zaten tutarsa kendini çok sıvı almamışsa ya da zaten idrara geçen hcg seviyesi arttıysa sabahı beklemesine gerek yok ben hep bi umut sabah yapayım daha çok erkense çıksın diye denediğim için ki daha tutmadı malesef hiç o yüzden öyle yazdımBen iki testimi de akşam yapmıştım. Bir gün geçtiği halde çıkmıştı. Şart değil sabah yapması.
Olabilir gününüz geçtiyse.Güzel hafta sonları herkese :)
Ama şimdi günüm geçti
Amin rabbim hakkınızda hayırlısını versinCanım daha yeni Evliyim olursa cooook mutlu olurum ama olmazsa da cok fazla üzülmem daha cok vaktim var derim her ikisi de kabulüm Hayırlısı neyse o olsun cok teşekkürler
Ben 1 gun gecince test yapmistim cikmisti bir yap bakalim :)Daha cok erken üç gün oldu ama dediğim gibi saati bile Şaşmiyordu nerdeyse
Evet oda var
Allah sana da nasip etsin canım.öyle tabi canım dediğim gibi zaten tutarsa kendini çok sıvı almamışsa ya da zaten idrara geçen hcg seviyesi arttıysa sabahı beklemesine gerek yok ben hep bi umut sabah yapayım daha çok erkense çıksın diye denediğim için ki daha tutmadı malesef hiç o yüzden öyle yazdım
Acile git kan testi yaptır tatlım. Sancım var de, belki de böbrek iltihabıdır. Ben gitmiştim sancım var, adetim de gecikti demiştim. Hem gebelik hem böbrek iltihabı çıkmıştı. Bir önceki ay da aynı şekilde sancılarım olmuştu ama gebelik testi negatif çıkmıştı, böbrektenmiş. Sonraki ay hamile kaldım. İnşallah hamilesinizdir. Allah gönlünüze göre versin.Güzel hafta sonları herkese :)
Ama şimdi günüm geçti
korumadıysanız evet belirti olabılır ıstıyorsa ıns olur benım ıkı hamılelıgımdede kesın adetboluyorum dendiğimde hamıleymısım çok kasık ağrısı batması bel ağrısıCanım daha yeni Evliyim olursa cooook mutlu olurum ama olmazsa da cok fazla üzülmem daha cok vaktim var derim her ikisi de kabulüm Hayırlısı neyse o olsun cok teşekkürler
tebriklerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ayyyyy hadi bakalımmmmEki Görüntüle 1490007 Arkadaşlar test Yaptım sanırım hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?