Olabilir mi lütfen bişey söyleyin

Evet öyle yapayım ama ac karnına oluyor sanırım test ancak Yarin mi yapabileceğim
idrar testi için ya sabah ilk idrarla yapcaksın ya da hiçbişi içmeden 4 saat idrarını tutup yapcaksın, kan tetsi için açlık tokluk farketmz istediğin zaman yaptırabilirsin

idrar testi için ya sabah ilk idrarla yapcaksın ya da hiçbişi içmeden 4 saat idrarını tutup yapcaksın, kan tetsi için açlık tokluk farketmz istediğin zaman yaptırabilirsin
Ben iki testimi de akşam yapmıştım. Bir gün geçtiği halde çıkmıştı. Şart değil sabah yapması.

canım benimde düzenlidir 3 gün reglim gecikince ve regl ağrılarından daha şiddetli bel ağrısı çekince kan testi yapmıştım ve çıkmıştı gebeliğim idrar testinide arkadaşın ısrarıyla yapmıştım 5. gecikme günümde çok net değildi göğüslerimde hassasiyet ilerleyen zamanlarda başlamıştı.. en kesin sonuç kan testi sonucu size mailde atabiliyorlar

Ben iki testimi de akşam yapmıştım. Bir gün geçtiği halde çıkmıştı. Şart değil sabah yapması.
öyle tabi canım dediğim gibi zaten tutarsa kendini çok sıvı almamışsa ya da zaten idrara geçen hcg seviyesi arttıysa sabahı beklemesine gerek yok ben hep bi umut sabah yapayım daha çok erkense çıksın diye denediğim için ki daha tutmadı malesef hiç o yüzden öyle yazdım

Olabilir gününüz geçtiyse.
Test alıp sabah ilk idrarınızla yaparsanız net sonuç verir genelde.
Hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim gönlünüze göre versin.

Bende oyle cok bel ve kasik agrisi olmustu ki, hastanelik olmustum, gunum gecmeden ogrenmistim hamile oldugumu.Ama 3 gun gectiyse bi test yaptirin bence, gebeligin en onemli belirtisi sonucta adet gununun gecmesi..

Bu ay hamile bile değilsen adet günün şaşmaya başladıysa genelde 3-4 ay içinde hamile kalınıyor.. Rahim bebek arıyor derlerde halk ağazıyla.. Yanlız hamile değilsen bir kadın doğum uzmanına kontrole gitmeni öneririm allah korusun kist falanda adet gününü geciktirebiliyor.. Benim hamile kalmadan önceki 4 ayımda hep adetim gecikti yada erken geldi 3-4 gün .. Çevremdeki hamile arkadaşlarımdada aynı şey oldu.. Yanlız idrarda çıkmaya bilir o yüzden kan testi yaptırın ben 10 günlük hamileyken idrarda çıkmamıştı.. İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım benim

Allah sana da nasip etsin canım.

benimde adetim 3 gün geçikmişti kasık ağrım da vardı ve hamileyim şuan :) inşallah sende de vardır canım hayırlısı :)

Acile git kan testi yaptır tatlım. Sancım var de, belki de böbrek iltihabıdır. Ben gitmiştim sancım var, adetim de gecikti demiştim. Hem gebelik hem böbrek iltihabı çıkmıştı. Bir önceki ay da aynı şekilde sancılarım olmuştu ama gebelik testi negatif çıkmıştı, böbrektenmiş. Sonraki ay hamile kaldım. İnşallah hamilesinizdir. Allah gönlünüze göre versin.

Canım daha yeni Evliyim olursa cooook mutlu olurum ama olmazsa da cok fazla üzülmem daha cok vaktim var derim her ikisi de kabulüm Hayırlısı neyse o olsun cok teşekkürler
korumadıysanız evet belirti olabılır ıstıyorsa ıns olur benım ıkı hamılelıgımdede kesın adetboluyorum dendiğimde hamıleymısım çok kasık ağrısı batması bel ağrısı

Gozun aydin. Ay ne guzel ya cok sevindim.
Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…