Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah =)Allah sana da nasip etsin canım.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :) kasık agrilarin ne zaman basladi? Adetine ne kdr vardi...Eki Görüntüle 1490007 Arkadaşlar test Yaptım sanırım hamileyim :)
Canım tam adet olmam gereken günler içindeydi ağrılar o yuzden adet ağrısı sanıyorsun zaten ama Bebis varmış şimdi üçüncü ay içerisindeyizAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :) kasık agrilarin ne zaman basladi? Adetine ne kdr vardi...
Teşekkür ederim canım Allah tüm anne Adaylarına sağlıklı kolay Doğumlar nasip etsintam olabilir benim tam öyle oldu yazacaktım ki mutlu haberi gördüm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin arkadaşım
Benim adetime 10 gun var bebek planlamiyorduk neden bu agri diye arastiriyorum. Adetimi bekliyorum ztn dr s gitcektim yıllık kontrol...Canım tam adet olmam gereken günler içindeydi ağrılar o yuzden adet ağrısı sanıyorsun zaten ama Bebis varmış şimdi üçüncü ay içerisindeyiz![]()
Âmin canım cok teşekkürler Rabbim tüm anne Adaylarına yardım etsinHayırla, sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu forumda bebek bekleyen herkese çok dua ediyorum, her gün okuduğum için aklımdan çıkmıyor. ❤
Olabilir ama bi test yap istersen benim öyle olmuştu ama bebek yerleşirken oluyormus o Ağrı tabi Bide üşütmüş olabilirsin ondan olur sen test yap yine de hakkında Hayırlısı olsunBenim adetime 10 gun var bebek planlamiyorduk neden bu agri diye arastiriyorum. Adetimi bekliyorum ztn dr s gitcektim yıllık kontrol...![]()
Tesekkur ederim canim :)
Olabilir ama bi test yap istersen benim öyle olmuştu ama bebek yerleşirken oluyormus o Ağrı tabi Bide üşütmüş olabilirsin ondan olur sen test yap yine de hakkında Hayırlısı olsun