• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi lütfen bişey söyleyin

Çoooook teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) :)

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :) kasık agrilarin ne zaman basladi? Adetine ne kdr vardi...
Canım tam adet olmam gereken günler içindeydi ağrılar o yuzden adet ağrısı sanıyorsun zaten ama Bebis varmış şimdi üçüncü ay içerisindeyiz :anneadayı:

tam olabilir benim tam öyle oldu yazacaktım ki mutlu haberi gördüm

Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin arkadaşım
Teşekkür ederim canım Allah tüm anne Adaylarına sağlıklı kolay Doğumlar nasip etsin

Hayırla, sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu forumda bebek bekleyen herkese çok dua ediyorum, her gün okuduğum için aklımdan çıkmıyor. ❤

Canım tam adet olmam gereken günler içindeydi ağrılar o yuzden adet ağrısı sanıyorsun zaten ama Bebis varmış şimdi üçüncü ay içerisindeyiz :anneadayı:
Benim adetime 10 gun var bebek planlamiyorduk neden bu agri diye arastiriyorum. Adetimi bekliyorum ztn dr s gitcektim yıllık kontrol... ;)

Hayırla, sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu forumda bebek bekleyen herkese çok dua ediyorum, her gün okuduğum için aklımdan çıkmıyor. ❤
Âmin canım cok teşekkürler Rabbim tüm anne Adaylarına yardım etsin

:KK36:
Benim adetime 10 gun var bebek planlamiyorduk neden bu agri diye arastiriyorum. Adetimi bekliyorum ztn dr s gitcektim yıllık kontrol... :KK66:
Olabilir ama bi test yap istersen benim öyle olmuştu ama bebek yerleşirken oluyormus o Ağrı tabi Bide üşütmüş olabilirsin ondan olur sen test yap yine de hakkında Hayırlısı olsun

Allah anali babali buyutsun, mercimek buyuklugunde minik elleri ayaklari olan bi bebis tasiyorsunuz gobusunuzde. tarifi zor bi sevinc. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insh .tebrik ederim :)

Back
X