• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi yaa

Lothbrok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
158
226
103
Arkadaşlar bugün şöyle bir şey okudum "Yahudiler islam ülkelerine gönderdiği ped,kayganlaştırıcı vs genital bölgeye temas eden ürünlere kısırlaştırıcı bir kimyasal ekliyorlarmış" önce bi yok artık dedim ama sonra düşündüm bir çok arkadaşım bebek için yıllardır mücadele ediyor özellikle de son yıllarda iyice arttı. Acaba olabilir mi böyle bir şey, varsa ne yapılır çoğu ürünümüz maalesef yahudilerden ithal ediliyor :hasta:o_O

Bende öyle bir yazı okumuştum aslını astarını bilmiyorum.

Bende bunu okudum,insan acaba mi? diyor valla. Hatta ben dogru oldugunun ihtimalini bile birak yuksek goruyorum nedense.

Böyle birşeyi apaçık şekilde yapabilirler mi sizce? Bunun araştırması,laboratuvar ortamında incelemesi yapılamaz mı?
İnsanlar son zamanlarda bebek sahibi olmakta zorlanıyorlar ama sebebi yahudiler değil tamamen biziz. Ülkece kendi üretimimiz doğal olan ne kaldı? Antibiyotikle,pestisitle ilaçla büyütülen tarihi geçince çamaşır suyuyla yıkanıp pisayasa sürülen tavuklar,ilaçlı yemlerle aşırı sanayileşmiş bir halde küçücük bölmelerde yumurtlatılan tavuklar,gdolu pirinçler,mısırlar. Kullanılan onlarca tarım ilaçları,ilaçlı gübreler. Temiz olmayan sular. Para için boyanıp satılan zeytinler,yoğurtların üzerine kaymak görünümü versin diye kullanılan peçeteler,hemen hemen bütün paketli gıdalarda kullanılan msgler,glikoz şurupları vs. Daha aklıma gelmeyen onlarcası.
Yahudilere gerek yok yani,soyumuzu kurutmakta,kanserden birbirimizi bitirmekte biz bize yeteriz...

Yok artık komplo teorisi üretmede dünya rekoru kırıyoruz ülke olarak. Keşke bu fantastik zekamızı filmlerde falan kullansakta bi işe yarasa

Yok artık komplo teorisi üretmede dünya rekoru kırıyoruz ülke olarak. Keşke bu fantastik zekamızı filmlerde falan kullansakta bi işe yarasa

Degil mi, boylece filmlerde tek espri malzemesi kufur, tek gerilim uzun uzun bakismak, tek korku malzemesi uc harfliler olmazdi belki...

Olaya ülke olarak bakmayin, ne gelen ne gönderen acisindan.
Ne oynanmamis tohum kaldi, ne de baska birsey
Hersey hazir, dogal hicbirsey yok.
Su gibi antidepresan antibiyotik iciyor millet..
Vs vs bir suru sey, ama soyledigin de yav he he diyorlar.
Kokulu pedden sonra birde tuvalet kagidi cikardilar, bir bana mi sacma geliyor bunlar. ?

Back
X