Olabilir mi ?

Test almaya gidiyorum şimdi, testi yapmak için çok fazla mı sıkışmış olmam gerekiyor heycandan elim ayağım birbirine dolaştı. 8 gün gecikmeyle çıkar mı
eğer varsa çıkar o merak etme ..benim 2 gün gecikmeyle bile netti ..silik de cıkarsa hemen kan vermeye gidersin..allah gönlüne göre versin

bu nasıl mucize. sen ne kadar sabırlı ve güçlüsün. ben henüz 1.tüp bebeği bile yapmadım. aşılamalardan yoruldum. senin kadar güçlü değilim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
saol allah razı olsun...doktorlar bana sizin aşılama bile olmaz direk tüp bebek dediğinde öldüm ben yaşayamam bile diyodum..her tedaviden sonra koskoca sıfırı gördüğümde kanım çekildi sanıyordum..eşim bana boşanalım benim yüzümden acı çekiyorsun dediğinde sol yanım koptu sanıyordum...ama dua ve inançdı beni ayakta tutan....bugün doktora gittim her gittiğimde bebeğini kaybetmişsin diyecekler sanıyorum..doktor hareket ediyor bak diyor ben kalbi atıyormu diye soruyorum düşün ..orda inanıyorum tamam ben hamileyim diyorum eve geliyorum karnımda bi bebek olduğuna inanamıyorum çok karmaşık çok zor allah kimseye benim gibi zorluk yaşatmasın ama mükafatımı tedavisiz almak benim için çok büyük bir mucize
allahımmmmm sizede nasip etsin

Testi aldım belki aceleden yada olmadığından az gelen idrarla yaptım tek çizgi heralde hasta olana kadar içimdeki umut bitmeyecek

Valla her geçen gün insan daha da umutlanir.
Adet bir gün bile geçse testte çıkar gebelik varsa.
O yüzden bence daha fazla bekleme ve test yap.
Varsa ne güzel, yoksa da bekleyişin biter. Yoluna bakarsın, önümüzdeki ay inş dersin.

Ben zaten kendi durumumun farkındayım ama testinde negatif çıkıp hamile olan milyonlarca da insan var.
Boşuna dememişler umut insanın ekmeğidir diye. Yorumunuz için teşekkürler

Testte çıkmadı malesef

İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve ailenizle birlikte sağlıklı uzun çok mutlu bir ömrünüz olur.

test al sonuca göre kan tsti yaptr :)
test aldım az idrar olmasına rağmen yaptım tek çizgiydi ama ben daha önce pozitif çıkmasına rağmen hamile olmayan üstüne dr ulturasyonla baktığında hamilesin demesine rağmen hamile olmayan şanssız ve tüm aksilikleri yaşamış bir insan olarak haftasonuna kadar adet olmazsam dr gideceğim

bencede cnm bekle madem olmazsan tkrarlarsın hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah :)

Testin fotosunu koysana buraya ya da pozitif idrar testi ornekleri sayfasina. Belki siliktir sen farketmiyorsundur diye diyorum. Bir de belki daha idrara gecmemistir, adet olana kadar bekle

ya adet olursam düşüncesi yüzünden en azından biraz daha geçerse muayne olurum test yaptırırım çıkmazsada kafamdan atarım diye

Komşumuz aynı sizin gibiydi
Okadar dedik kan testi yapmadı söz dinlemedi
Meğer diş gebelikmis acil ameliyata aldılar

Adet olsanız bu ay olmasa nolur sanki ? Uzulunce bebek oluyor mu ? Aksine vücudu strese sokup olacağı varsa da engel olunuyor

Gidin verin kan testi varsa var yoksa yok eni sonu çocuğunuz olur elbet

inşallahh tekmelere başlamamıştır daha başlayınca inanırsın hamile olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…