Ama bu telefonu 3 aydir kullaniyor yeni aldi ve biz bir bucuk yillik evliyiz yani evlendikten sonra mi kaydetmis ne demek oluyo bu yaÖncesinde telefonunda kayıtlıyken messenger ile eşleştirmiş olabilir o zaman oraya çıkmıştır ve telefondan silince tekrar güncellememiştir öyle kalmıştır diye geldi aklıma
Bilemiyorum ama benim aklıma başka bi seçenek gelmediAma bu telefonu 3 aydir kullaniyor yeni aldi ve biz bir bucuk yillik evliyiz yani evlendikten sonra mi kaydetmis ne demek oluyo bu ya
Bilemiyorum ama benim aklıma başka bi seçenek gelmediAma bu telefonu 3 aydir kullaniyor yeni aldi ve biz bir bucuk yillik evliyiz yani evlendikten sonra mi kaydetmis ne demek oluyo bu ya
Isimden baska numara flaan bi ayrinti cikiyo muBende suphelenmeye başladım simdi bence bunlarla konusmasa ya da tanimiyosa neden çıksın ki telefonunuzda kayitli kisi diye
Telefondaki numaraları şüphe duyduklarını facebook aratma kısmına yazarak kimin olduğunu bulabilirsinKızlar eşimin messenger ina baktim sabah kişiler kısmına girince resmi olmayan bir kac kiz çıktı kisiler listesinde uzerine dokununca telefonunuzdaki kisilerden..... Messenger da diye birsey geciyo ama su an telefonunda hic kiz ismi yok hani supheledigim bisey de yok acaba onceden telefonuna ya da hattina mi kayitliydi bu numaralar ya da acaba facede bunlarin profillerine mi bakti da cikti kafayi yicem :-(bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi :-(
3 tane birden mi olduValla messengeri bilemeyecegim ama benim rehberde ve WhatsApp da hiç tanımadığım numarasını eklemedigim bir erkek vardı üstüne gelince numarası da çıkmıyordu sadece isim vardı şaşırdım sildim.hrmen.nasil oldu bilmiyorum belki eşinizin durumu da böyle bir şeydir.
Yok hepsinin kimler oldugunu biliyorum su an ki rehberinde suphelendigim kimse yokTelefondaki numaraları şüphe duyduklarını facebook aratma kısmına yazarak kimin olduğunu bulabilirsin
Yok o kadarini yapamaz o bilmez yaniValla messengeri bilemeyecegim ama benim rehberde ve WhatsApp da hiç tanımadığım numarasını eklemedigim bir erkek vardı üstüne gelince numarası da çıkmıyordu sadece isim vardı şaşırdım sildim.hrmen.nasil oldu bilmiyorum belki eşinizin durumu da böyle bir şeydir.
Ama rehberindekiler hep erkek ve hepsini taniyorum. Yani eminmisiniz rehberinde mi kayitlidir?Rehberde kayıtlıdır. Eskiden şöyle bir güzellik yapıyordu messenger o kişinin tel numarasını profiline girince gösteriyordu. Sonra rehberden bakınca kim olduğu anlaşılıyordu şimdi kaldırmışla. Ki çok ciddi bir açıktı Facebook için.
Belki birini bilmiyorsun işte kurcala birazYok hepsinin kimler oldugunu biliyorum su an ki rehberinde suphelendigim kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?