olabilir mi?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
kızlar biriyle yazışıyoruz son bir haftadır falan. intagramdan tanıştık. adam gün içinde anlık resimler atıyor.
asıl konuya gelecek olursak. şimdi bugün bana attığı resme bakarken birşey dikkatimi çekti. selfi çekmiş. ben yüz kısmını kestim. ama asıl dikkatimi çeken bir kısım oldu ben mi yanlış yorumluyorum yoksa adam sapık mı? nolur şu fotoğrafa bir bakarmısınız. altta sol tarafta gözüken elinin bır kısmını yoksa ?:oops:

not: kızlar resmi kaldırdım. gerçekten de adamın özel hayatına sanki saygısızlık gibi oldu. yani buna hakkım yok. yorumlar için tşk ediyorum. ama kimsenin hakkına da girmek istemiyorum

Son düzenleme:
kızlar biriyle yazışıyoruz son bir haftadır falan. intagramdan tanıştık. adam gün içinde anlık resimler atıyor.
asıl konuya gelecek olursak. şimdi bugün bana attığı resme bakarken birşey dikkatimi çekti. selfi çekmiş. ben yüz kısmını kestim. ama asıl dikkatimi çeken bir kısım oldu ben mi yanlış yorumluyorum yoksa adam sapık mı? nolur şu fotoğrafa bir bakarmısınız. altta sol tarafta gözüken elinin bır kısmını yoksa ?:oops:
Adamın kolu be o dirsegin üstü koltuk altına dogru olan kısım fesat düşünmeyin hemen

Bu gözler terlik içine sokulmuş bamya bile gördü olabilir yani 🤣

Back
X