olabilir mi?

Fotoğraf kaldırılmış. Normal bir fotoğrafta olabilir ama benim takıldığım neden bir erkek gün içinde anlık fotoğraf atar?
Bu instagramdan tanışma olayına da hiç sıcak bakmıyorum.
Bu tarz yerlerde ciddi ilişki olma ihtimali düşük.
Neden ciddi iliski olsun ki? Her sey olur, takılmalıkta olur sonra ciddiye de dönülebilir. Real hayatta karsılastıgımız begendigimiz insanın tinder, instagram, takılma programları kullanıp kullanmayacagı muamma hic bilemeyiz cünkü bunu. Devir artık teknoloji devri, profillerimiz bizim kartvizitlerimiz gibi bir sey oldu artık insanları tanımak kolay, ulasmak ayrı kolaylastı.

Neden ciddi iliski olsun ki? Her sey olur, takılmalıkta olur sonra ciddiye de dönülebilir. Real hayatta karsılastıgımız begendigimiz insanın tinder, instagram, takılma programları kullanıp kullanmayacagı muamma hic bilemeyiz cünkü bunu. Devir artık teknoloji devri, profillerimiz bizim kartvizitlerimiz gibi bir sey oldu artık insanları tanımak kolay, ulasmak ayrı kolaylastı.
Katılmıyorum. Kart vizitim var. Çalıştığım işyerindeki pozisyonum ve iletişim numaram yazıyor. Buna benzer LinkedIn profilim olabilir. Facebook aile albümü gibi. Instagram fotoğraf ve gezilen mekanlar, yenilen yemekler. . Etiketleme. Kısmen yeni birileriyle tanışma olanağı sunuyor. Tinder zaten %90 gecelik ilişki. Arama bile sana yakın olanları göstermek üzerine.
Takılma amacı ile başlayıp ciddi ilişkiye dönüşen Vardır ama istisnadır. Ben böyle düşünüyorum. İnsan kolay elde ettiği şeyden kolay vazgeçer.

Katılmıyorum. Kart vizitim var. Çalıştığım işyerindeki pozisyonum ve iletişim numaram yazıyor. Buna benzer LinkedIn profilim olabilir. Facebook aile albümü gibi. Instagram fotoğraf ve gezilen mekanlar, yenilen yemekler. . Etiketleme. Kısmen yeni birileriyle tanışma olanağı sunuyor. Tinder zaten %90 gecelik ilişki. Arama bile sana yakın olanları göstermek üzerine.
Takılma amacı ile başlayıp ciddi ilişkiye dönüşen Vardır ama istisnadır. Ben böyle düşünüyorum. İnsan kolay elde ettiği şeyden kolay vazgeçer.
Yeni biriyle tanısma olanagı daha cok swarm, tinder gibi mekan uygulamalarından kolaylık sağlanılıyor. Etiketlemelerden ve konumlardan yola çıkarakta instagram vs. Tinder zaten baslı basına takılmalık bir program. Son kıtanıza katılıyorum insan kolay ettigi seyden kolay vazgecer.

Yalnız benim anlatmak istedigim su, gercek hayatta tanıştığımız, begendigimiz vakit gecirdigimiz insanın bu tip uygulamalar kullanıp kullanmayacagını bilemeyiz. Yanyanayken belki elinin altında tinder acık? İnstagram acık bunları tabi göremeyiz. Real hayatta tanısıp ciddi diye baslanılan yolda karsımızdaki insanın sanal alemde binbir çeşit çıkıp çıkmayacağı malum.

Bana fazlasıyla tuhaf geldi valla
Toprak yolda penisini çıkarıp gezen bi adam olma ihtimali de
Velev ki konu sahibinin sandığı organsa, görüştüğü kişinin penisini ulu orta hepimize paylaşması ihtimali de
İkisi de oldukça tuhaf

Şu resmi de yüz yerde görsem aklıma konu sahibinin aklına gelen ihtimal gelmez
Ay fotografi kacirdim ama su yoruma gobegimi hoplata hoplata güldüm ahahah
Toprak yolda elinde penisi gezen biri geldi gözümün önüne.
Bi de konu sahibinin bunu begeniye sunmasi ahahahaha yaa of

Back
X