İhtimal mi bilmiyorum diyorum ya düşünmüyorum da henüz ne hissetcem bilemedim deLütfen olsun çünkü
O kadar detay vermrseydiniz de olurdu. Negatif gebelik yok demek malumunuz. İnşallah gönlünüzce olur:)Kızlar normalde korunurken yani çocuk düşünmezken 17 ağustosta korunmazsız bi ilişki yaşadık ama bosalmadan önce çıkıp bi kaç dakika mast. Sonrası boşaldı. Son adet tarihim 10 Ağustos. Şimdi 2 gün var ama tık yok aklıma düştü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İhtimal var mıdır bilmiyorum heyecanlansam mı napsam ay
Ne bilimO kadar detay vermrseydiniz de olurdu. Negatif gebelik yok demek malumunuz. İnşallah gönlünüzce olur:)
Ne bilimkaçırma ihtimali az diye verdim heralde pardon
Kullandığınız geciktiriciler adet düzenini etkilerHe bide temmuzda uzun süre geciktirici kullandım bıraktım hemen oldum ama normalde ağrılı ve az olurdu bu ağrısız ve yoğun oldu. Ağustosta da 11 gün erken oldu ilaç bi düzen bozdu yani
gebelik ihtimali yok gibi yani dimiKullandığınız geciktiriciler adet düzenini etkiler
Evet yok gibi ama kesin sonucu yine test belirleyecektir adetiniz geçirkten sonra testi yenileyin yine degebelik ihtimali yok gibi yani di
Teşekkür ederimEvet yok gibi ama kesin sonucu yine test belirleyecektir adetiniz geçirkten sonra testi yenileyin yine de
var mı gelişmeAdet olacakmış gibi sistim bugün ama yok. Sivilce bile çıkardım. Bunlar adet için mi gebelik belirtisi mi ya biz okul için taşradayız hastaneye de gidemiyorum patladım stresten
Gecikmeli oldum. Tuhaf ya gecikmesi gerdivar mı gelişme
geç döllenme mi yoksa adet mi oldunuzGecikmeli oldum. Tuhaf ya gecikmesi gerdi
Oldum oldum geçen ay.geç döllenme mi yoksa adet mi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?