• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mii?

elasticheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
392
133
53
Merhabaa
Kızlar saçımin rengi kumral açık kumral arası bi renkti ve duzlestiriciden dolayı ön kısımlarda beyazlaşma vardı. Ben de bunları garnier 6.0 yoğun koyu kumralla kapatmaya çalıştım. Çok değil 15dk beklettim ve yikadim ama çok koyu oldu :( sizce yarin hemen kuaföre gitsem eski kumral haline döner mi? Bayağı koyu duruyor çünkü ve renk farkı var :S

Kuaföre bağlı olarak değişir,saçının sabunla veya başka bir şeyle rengini akıtmaya calışsaan iyi olur sanırım

Kuaföre bağlı olarak değişir,saçının sabunla veya başka bir şeyle rengini akıtmaya calışsaan iyi olur sanırım

Sabun derken belli bi markası var mi bunun daha önce hic denemedim çünkü. Aslında sac boyatmayi da sevmiyorum doğal hali daha güzel ama oldu bi kere iste

Kuaföre gidersen açıcı uygular canım, saçın daha çok yıpranır. Boya, ilk kullanıldığında çok yoğun renk verir, 3-4 yıkamaya kendi rengini alır. Bence bir hafta gün aşırı yıka saçlarını, renk iyice bi otursun, ondan sonra içine sinmezse gidersin kuaföre

Sabun derken belli bi markası var mi bunun daha önce hic denemedim çünkü. Aslında sac boyatmayi da sevmiyorum doğal hali daha güzel ama oldu bi kere iste
sabun farketmiyor sanırım ama benim de aynı şey başıma gelmişti saç akıtma yöntemlerine bakabilirsin,eski haline kısa sürede dönceğini düşünüyorum

Minilis .!.:
Kuaföre gidersen açıcı uygular canım, saçın daha çok yıpranır. Boya, ilk kullanıldığında çok yoğun renk verir, 3-4 yıkamaya kendi rengini alır. Bence bir hafta gün aşırı yıka saçlarını, renk iyice bi otursun, ondan sonra içine sinmezse gidersin kuaföre

İste ben de bu yuzden sevmiyorum kuaforleri de boyatmayi da. Bakalım denicem bunu

Merhabaa
Kızlar saçımin rengi kumral açık kumral arası bi renkti ve duzlestiriciden dolayı ön kısımlarda beyazlaşma vardı. Ben de bunları garnier 6.0 yoğun koyu kumralla kapatmaya çalıştım. Çok değil 15dk beklettim ve yikadim ama çok koyu oldu :KK43: sizce yarin hemen kuaföre gitsem eski kumral haline döner mi? Bayağı koyu duruyor çünkü ve renk farkı var :S
çok kötü durmuyorsa eğer yıkadıkça açılır rengi zaten. ama bu şekilde dayanamam diyorsan deneyimli bi kuaföre git önce bi saçını göster bilgi al bence ne yapmak gerekli. onlar açma düşünürler mutlaka ama belli bi yerinde açma olacaksa o kadar yıpranma olacağını sanmıyorum.

Sakın kuaföre gitmeyin. Saçı rezil etmekten başka bir işe yaramıyor çoğu. Birkaç yıkamaya açılır merak etmeyin, bende koyu kumrala boyuyorum hatta şuanda da yeni boyadım nerdeyse siyah gibi duruyor ancak birkaç yıkamada doreler çıkıyor aradan, baya açılıyor.

Koyu kumral hiç kutunun üzerindeki gibi durmuyor maalesef ben de öyle bir hata yapmıştım ama 2 yıkamaya açıldı. Sakın kuaföre gitme çabuk akıyor zaten.

Back
X