Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endokrin uzmanı dahiliyenin üst ihtisası olduğuna göre Onun donanımına güvenmek daha doğru olur. İğneyi oruçluylen yapmak konusunda bir bilgim yok ama fikren orucu bozacağı kanısındayım. Bu hafta 100gr vermişsin inşallah haftaya daha çok verirsin. Zigzag kalori yöntemini hiç denedin mi boyuna kilona ve yaşına göre alman gereken kalori miktarları otomatik olarak hesaplanıyor. Üç ayrı tercihli olarak sunuluyor. İstersen mevcut kilonu koruyabileceğin miktarlarda, istersen yağ kaybedeceğin miktarlarda yada aşırı yağ yakmanı sağlayacak kalori miktarlarında olanı seçip başlıyorsun. Ben aşırı yağ kaybı listesiyle ama spor da yaparak haftada 1 kilodan fazla verdim hatta 2,3 verdiğim haftada olduBir diger gorus te oruç bozulur diyor.
Hiim.ezan okununca ignemi yapacagim.30 dk.bekleyip oyleacacagim orucu.
Dabiliye dr.tutamazsin dedi.endokrin dr.mutlaka orucunu tut dedi.
Tedaviyi baslatan endokrin.
Dahiliye ye ilac yazdirirken araya sıkıştirip sormuştum..
Evt endokrin dr.una gore uyuyorum kurallara.zaten O başlatti.Endokrin uzmanı dahiliyenin üst ihtisası olduğuna göre Onun donanımına güvenmek daha doğru olur. İğneyi oruçluylen yapmak konusunda bir bilgim yok ama fikren orucu bozacağı kanısındayım. Bu hafta 100gr vermişsin inşallah haftaya daha çok verirsin. Zigzag kalori yöntemini hiç denedin mi boyuna kilona ve yaşına göre alman gereken kalori miktarları otomatik olarak hesaplanıyor. Üç ayrı tercihli olarak sunuluyor. İstersen mevcut kilonu koruyabileceğin miktarlarda, istersen yağ kaybedeceğin miktarlarda yada aşırı yağ yakmanı sağlayacak kalori miktarlarında olanı seçip başlıyorsun. Ben aşırı yağ kaybı listesiyle ama spor da yaparak haftada 1 kilodan fazla verdim hatta 2,3 verdiğim haftada oldu
Aaa sen nerdesin ki? Avustralya' mı?Kendimi yorgun ve mutsuz aslinda mutsuz degil de sanki bir boşlukta inziba ya çekilmişim gibi. tuhaf bir dinginlik var içimde.
Of hep bu havalardan.artik gunesi ozledim.insan açken daha bir üşüyor.
Oldum olasi kış aylarinda oruç zor gelmiştir zaten.uzun da olsa cıcak ta tutmak daha kolay sanki.
Lesli yapiyordum.cok severdim.simdi useniyorum.Aaa sen nerdesin ki? Avustralya' mı?
Ya iyi gidiyorsun, lütfen şu aşamada moralini bozma. Elmanın sorun yaratacağını sanmam, ama şeftali, kayısı, muz gibi glisemik indeksi yüksek meyvelerden uzak dur.
Bir de spor yapamam demişsin ama evde 30 dk Leslie yapabilirsin aslında. Hem çok zevkli, dene, iyi de hissettiriyor insanı.
Sonra bir kaç dumbel al, oturduğun yerde onları da yapabilirsin.
Anlıyorum. Ben tek başıma yaşıyorum, evde TV bile yok, ama hep bir erteleme, hem bir tembellik.Lesli yapiyordum.cok severdim.simdi useniyorum.
Normalde gencligimde cok aktiftim spor konusunda.
Hava grubu burc olunca kapali hava boguyor beni.aslinda hep ekvator hattinda yasamaliyim sanki.
Evt moral bozmamam lazim.yoksa misafir olan diyabet yerlesecek bedene.
Tesekkur ederim yorum,destek ve bilgi icin.
Tesekkur ederim.hem desteginiz hemde oneriniz için.Anlıyorum. Ben tek başıma yaşıyorum, evde TV bile yok, ama hep bir erteleme, hem bir tembellik.
Senin ilgilenmen gereken bir bebeğin ve yaşlın var. Ama istedikleri değişimi yaşayan insanlar bak, hepsi her zorluğa rağmen asla bu da yarına kalsın demeyen insanlar. Allah korusun, kilo 2. planda ama dediğin gibi sağlık ertelemeye gelmez.
Vazgeçmee.
Olacak canım maşallah veriyorsun bak.Oy gunluk ihmal edilmissin sennn.ben seni nerelerden topladimm.
Gecen hafta 86.9 ken simdi 86kg hatta bazen 85.9kg gorunuyor
İyi dilek ve teşviklerin için cok teşekkur ederim.Olacak canım maşallah veriyorsun bak.
Yürüyüş vs. Yapabiliyor musun. Ben artık spor yapmayacağım sadece yürüteceğim uzun uzun. Bu hafta bi rahatsızlık geçirdim diyetimi de artık daha kontrollü bir hale getireceğim.doktorum sadece yürü dedi birde benim omurga egzersizlerim var. Spor bundan ibaret olacak. İnşallah sağlıkla istediğin kiloya gelirsin![]()
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin herkese yetişmeye çalışırken kendini boşlama dikkat et canımİyi dilek ve teşviklerin için cok teşekkur ederim.
Sana da sağlik diliyorum.cok gecmişolsun.sorun yoktur inş.
Spor olarak yuruyuş,o da pazara gitme,markete gitme olaylari.
Yoksa ozel olarak yuruyuş icin cikip yuruyecek vaktim yok.
Bir de bugun ev revir misali.herkes gripten iki seksen yatiyor.bebek bile.yine bu halde ev isi,hastalar,temizlik,yemek bende.oysa oluyorum hastaliktan.
Baktim olmuyor herkesin eline birer tuvalet kagidi birer çop poseti.malum hepsi salya sumuk.4_5 saatte bir ilaclari.acik limonlu caylari.
Durum bu valla
Teşekkur ederim.Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin herkese yetişmeye çalışırken kendini boşlama dikkat et canım![]()