Olacak Gibi! (Umut Verdi)

Salata,greçka katisimi.
Karpuz,kiraz,erik,tadina bakmalik 2 kasik mercimek corbasi.
İlerleyen saatlerde cay.

Oğlen
Cook tatli,yogurt ve meyve,salatalik
Sabah
1 dilim ekmek,zeytin,peynir,domates
Cay

Bugun yuruys yoktu.
Yarin yurumek bahanesiyle oy verilir.
Yarinki yemekte balik dusinuyorum ama zaman konusuna gore kofteyle yerdegistirebilirim
Pazartesine makarna iyi olur.

Mrb.gunluk.yarinki kilom 82 küsürlerde olacak.ama 82 kabul edip 30 gunluk izne ayriliyorum.
Dönüşümde + - 5 kilo hedefliyorum
Ya 87 yda tercihimdir tabi 77 olarak dönerim inş.
Ve duzenli menulerle baslayacagim dönuşte.

Vaawww
Geldim geldim.
Tüh yaa 3. Sayfalardan topladim seni günlük.
Bu da ne kadar azimle döndüğümün görüntüsü olsun.
Şimki kizim uyandi.
Musait bir anda analizimi,rotami,ifademi birakacağim.

Ayyy cok sevindim.
Sizde hala burdasiniz.nasil gidiyor.
Ben supriz bir bebekle döndüm buralara.bağimlilik resmen KK.
Vee hala kilo vermeye calişiyorum.obezitede 2. Seviyeye kadar ciktim.şu aralar neyseki 1. Basamağa geriledim.
Artik daha tecrubeliyim kilo verme konusunda.
Seni grubunda ziyarete gelirdim ama ordaki bazi kisiler obezite kelimesini kullandigim icin alinmislar. Simdi gelip morallerini bozmayayim.
Spor sorumlusuna dedim ki obez sınırı icindekileri kastederek -obez olanlara fazla yuklenme,ağir sporlar(ip atlama falan) verme.- ayy duşuk kiloda olanlar ustume yuruduler.bence kendilerinin az kilolu oldugunu anlatmaya calistilar.ama usluplari bayağiydi.
Neyse senin bebisler buyumustur.hala karadenizde misin.tayin falan oldu mu?
Yaa birinizin de kilo vermede hamilelik durumu olmustu o yillarda.sen diye hatirliyorum ama geçmişi okusaydim keşke yazmadan once.hata yaptiysam af ola.
Sarayca Sarayca

Mrb. günlük
Giderken 82 kg idim.
En son gecen hafta 81.7 kg gormustum ama baskul bozuldu.
Yenisini alsam ayari doğru mu gibi dusuncelere dalacagim.bu arada ev baskul coplugu gibi.bende en son aldigimi garanti kapsaminda oldugu icin servise gondermeye karar verdim.en azindan ayarini falan da incelettirecegim.icim rahat olur.
Bu arada bebisim 60. Hafta atağini geciriyor.off ki ne off.
Haa unutmadan şu guncel kilomuda guncelleyimde moral olsun.

Hedef araligini kisa tutmak...daha mantikli elbette.
Basamak basamak ilerlemek lazim kanimca.
Ohhh nihayet obezlik derecesinde1. Basamaga geriledim.
İnsallah fazla kilolu sinirlarini da gorecegim.durmak yokk.
Aramizda kalsin,etraftan aldigim olumlu tepkiler cok hoş.
Haa gercekci olmak gerekirse hala obezim
Ama verdigim kilolar farkediliyor.bu da insani biraz dahaaa diye gaza getitiyor.

Koskoca 100 gun geride kalmiş.(kullandigim iğne ucu 100 adetlik.iki kutu bitti.sabah akşam olunca hesabi da kolay.)
Bu ayin sonuna doğru 4. İğnemde(30 gunluk 60 doz) bitecek.o zaman hem ilac recetesi hem kontrol icin dr.a giderim.hatta diyetisyene sevk isterim. Ölçüm sonucu almak için.
Vee bu ayin 13 yani cuma gununden sonra da kilo takibimi 10 ar gunluk dongulerle yapacagim.1. Sayfada yazmistim zaten.
Elimden geldigince yediklerimi yazmaya karar verdim.oyle ustukapali olmasin artik.

Şimdi birazda komşu gunluklere uğrayayim.yatarim.malum kiz ilerleyen saatlerde uyanip mizmizlanacak.uykusuz cekilmiyor.

Ayyy cok sevindim.
Sizde hala burdasiniz.nasil gidiyor.
Ben supriz bir bebekle döndüm buralara.bağimlilik resmen KK.
Vee hala kilo vermeye calişiyorum.obezitede 2. Seviyeye kadar ciktim.şu aralar neyseki 1. Basamağa geriledim.
Artik daha tecrubeliyim kilo verme konusunda.
Seni grubunda ziyarete gelirdim ama ordaki bazi kisiler obezite kelimesini kullandigim icin alinmislar. Simdi gelip morallerini bozmayayim.
Spor sorumlusuna dedim ki obez sınırı icindekileri kastederek -obez olanlara fazla yuklenme,ağir sporlar(ip atlama falan) verme.- ayy duşuk kiloda olanlar ustume yuruduler.bence kendilerinin az kilolu oldugunu anlatmaya calistilar.ama usluplari bayağiydi.
Neyse senin bebisler buyumustur.hala karadenizde misin.tayin falan oldu mu?
Yaa birinizin de kilo vermede hamilelik durumu olmustu o yillarda.sen diye hatirliyorum ama geçmişi okusaydim keşke yazmadan once.hata yaptiysam af ola.
Sarayca Sarayca
Yıllar geçti günlüğünü görünce nasıl sevindim. O sürpriz hamile bendim. Tam 63 leri ucundan gördüm derken meğer 8 haftalık hamileymişim. Tabi yine 89 kg ile doğuma gittim. Tekrar günlük açtım tekrar 55 leri gördüm geçen sene. Bu sene yeniden 65 e çıktım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. Karadenizde değilim 3 sene oldu yalova'ya taşınali;)

Senin bebisin olmuş Allah anali babali büyütsün. Çok sevindim.. Sen aynı yerde misin eskshr diye hatırlıyorum (şifreli yazdım güya:-))

Ben cuma yarışlarında 10. Takımdayım takımı değiştirdim. Eğer istersen gel oraya. kalabalık olunca motivasyon artiyor. Oradakiler obez kelimesine takilmazlar sanıyorum. Sonuç olarak kilo almak vermek elimizde olan bir şey. Bu gün obez olabiliriz ama bu ileride lopez olamayacagimiz anlamına gelmez ;)

Takipteyim. Hayırlı geceler diliyorum.

A Aydebal Biraz önce baktım. O dönem izinliydim hiç görmemişim, zaten gorseydim yazılanları illaki müdahale ederdim. Zira sen çok kibar birisin...Bazen yazdiklarimiz yanlış anlaşılıyor maalesef. Tekrar iyi geceler ;)

Yıllar geçti günlüğünü görünce nasıl sevindim. O sürpriz hamile bendim. Tam 63 leri ucundan gördüm derken meğer 8 haftalık hamileymişim. Tabi yine 89 kg ile doğuma gittim. Tekrar günlük açtım tekrar 55 leri gördüm geçen sene. Bu sene yeniden 65 e çıktım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. Karadenizde değilim 3 sene oldu yalova'ya taşınali:KK66:

Senin bebisin olmuş Allah anali babali büyütsün. Çok sevindim.. Sen aynı yerde misin eskshr diye hatırlıyorum (şifreli yazdım güya:-))

Ben cuma yarışlarında 10. Takımdayım takımı değiştirdim. Eğer istersen gel oraya. kalabalık olunca motivasyon artiyor. Oradakiler obez kelimesine takilmazlar sanıyorum. Sonuç olarak kilo almak vermek elimizde olan bir şey. Bu gün obez olabiliriz ama bu ileride lopez olamayacagimiz anlamına gelmez :KK66:

Takipteyim. Hayırlı geceler diliyorum.

Mrb.
Eskisehirdeyim,aynen.
Sende sağlikla buyut bebişleri.
Ben 88 lere ciktim.sonra hamilelik.102 idi sanirim doguma giderken.sonra yine kilo aldim.vee 95 i gorup dr.a gittim.tip 2 adayi oldum.
Simdi dr. Yardimiyla(ilaclarini kullaniyorum) kilo veriyorum.başlarda yedigime dikkat etmiyordum.son iki aydir onemsedim.hatta bayram sonu tam olarak ciddiye aldim.
Sen masallah cok iyisin.azimlisin.
Bende basarmayi umuyorum.

Kahvaltim
8:00 da
4 yesil,4 siyah zeytin.
Bir lokmacik peynir
1 dilim kepekli ekmek.
2 fincan sekersiz tabiki cay
3 bardak su.

Back
X