Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz beni boşverin.gidin serumlari takin.unutmayin lutfen.5 sene olmus hala kilo verememissin, kolay gelsin
he he kilo almaya çalışan topiklerde satabilseydik keşkeKilo veresim varrr.
Alan yok muuu.
Ayy iyii valla.yok bozamaz .tesekkur ederim.
he he kilo almaya çalışan topiklerde satabilseydik keşke![]()
Ayyy cok sevindim.
Yıllar geçti günlüğünü görünce nasıl sevindim. O sürpriz hamile bendim. Tam 63 leri ucundan gördüm derken meğer 8 haftalık hamileymişim. Tabi yine 89 kg ile doğuma gittim. Tekrar günlük açtım tekrar 55 leri gördüm geçen sene. Bu sene yeniden 65 e çıktım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. Karadenizde değilim 3 sene oldu yalova'ya taşınaliAyyy cok sevindim.
Sizde hala burdasiniz.nasil gidiyor.
Ben supriz bir bebekle döndüm buralara.bağimlilik resmen KK.
Vee hala kilo vermeye calişiyorum.obezitede 2. Seviyeye kadar ciktim.şu aralar neyseki 1. Basamağa geriledim.
Artik daha tecrubeliyim kilo verme konusunda.
Seni grubunda ziyarete gelirdim ama ordaki bazi kisiler obezite kelimesini kullandigim icin alinmislar. Simdi gelip morallerini bozmayayim.
Spor sorumlusuna dedim ki obez sınırı icindekileri kastederek -obez olanlara fazla yuklenme,ağir sporlar(ip atlama falan) verme.- ayy duşuk kiloda olanlar ustume yuruduler.bence kendilerinin az kilolu oldugunu anlatmaya calistilar.ama usluplari bayağiydi.
Neyse senin bebisler buyumustur.hala karadenizde misin.tayin falan oldu mu?
Yaa birinizin de kilo vermede hamilelik durumu olmustu o yillarda.sen diye hatirliyorum ama geçmişi okusaydim keşke yazmadan once.hata yaptiysam af ola.
Sarayca
Yıllar geçti günlüğünü görünce nasıl sevindim. O sürpriz hamile bendim. Tam 63 leri ucundan gördüm derken meğer 8 haftalık hamileymişim. Tabi yine 89 kg ile doğuma gittim. Tekrar günlük açtım tekrar 55 leri gördüm geçen sene. Bu sene yeniden 65 e çıktım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. Karadenizde değilim 3 sene oldu yalova'ya taşınali
Senin bebisin olmuş Allah anali babali büyütsün. Çok sevindim.. Sen aynı yerde misin eskshr diye hatırlıyorum (şifreli yazdım güya)
Ben cuma yarışlarında 10. Takımdayım takımı değiştirdim. Eğer istersen gel oraya. kalabalık olunca motivasyon artiyor. Oradakiler obez kelimesine takilmazlar sanıyorum. Sonuç olarak kilo almak vermek elimizde olan bir şey. Bu gün obez olabiliriz ama bu ileride lopez olamayacagimiz anlamına gelmez
Takipteyim. Hayırlı geceler diliyorum.