Olacak Gibi! (Umut Verdi)

Yaa bu baskul işini napacagim.
Servisi aradim.ucresi fiyatini geciyor.yenisini alsam ayarinin dogrulugunu bilmeyecegim.
Yaptirsam en azindan ayarinada baktiracagim.
Sorunu şu;ayaklarindan ikisi catlamiş.plastik kisimlari.sensorler dogru ileti yaparmiki.hatta 4 ayagida sallaniyor tikir tikir.
Yağ gostergeli olana ise pil dayanmiyor.surekli pili cikarmak gerek.kapanmiyor cunku. Offf kararsiz kaldim.ama en guzeli yayli olan.şu manuellerden.sagolsun hep istedigim kilolari gosteriyor.hatta bu sabah 80 i gosterdi de nerdeyse opecektim tövbe.

Kahvaltim
8:00 da
4 yesil,4 siyah zeytin.
Bir lokmacik peynir
1 dilim kepekli ekmek.
2 fincan sekersiz tabiki cay
3 bardak su.
Devami...
Arada sade bir kahve
Öglen
Meyve ve yogurt
Aksam
17:00 da
1tane firinda alabalik tereyağli.
Söğüş domates,salatalik,biber,soğan.
1 dikim cavdar ekmeği

Gun icinde su 3 litreyi geçti.

Ne yazikki meyveden taviz veremiyorum.

Vazgecilmezlerim 3 taneydi.demli cay gunde uç defa birer demlik.şimdi sadece iki uç fincan ve şekersiz.
Ekmeksiz asla doyamam derdim.aklima bile gelmiyor.gunde en fazla uc dilim.makarna,pirinç,bulgur yemiyorum.kirkta yilda bir o da haşlanmiş bir patates.(annem isterde ona yaparsam icinden bende aliyorum)
Amaaa meyve offf.
Neyseki kullandigim ilaclara guveniyorum.
Bu sorunu da onlar çözsün.
80 olursam simit ayran yerim diyordum.artik istemiyorum.sadece ayran icmek yeter sanki.inş.80 olayimda.
Neyse,cok yorgunum.gozumun biri kapali yaziyorum.cunku uyudu bile o göz.
Geceler hayirlara karşi gelsin.

Sabah kahvalti
8:00 da
Domates,salatalik,biber,yarim haşlanmiş misir,1 dilim kepekli ekmek.1 fincan cay

Yaa bu baskul işini napacagim.
Servisi aradim.ucresi fiyatini geciyor.yenisini alsam ayarinin dogrulugunu bilmeyecegim.
Yaptirsam en azindan ayarinada baktiracagim.
Sorunu şu;ayaklarindan ikisi catlamiş.plastik kisimlari.sensorler dogru ileti yaparmiki.hatta 4 ayagida sallaniyor tikir tikir.
Yağ gostergeli olana ise pil dayanmiyor.surekli pili cikarmak gerek.kapanmiyor cunku. Offf kararsiz kaldim.ama en guzeli yayli olan.şu manuellerden.sagolsun hep istedigim kilolari gosteriyor.hatta bu sabah 80 i gosterdi de nerdeyse opecektim tövbe.
ha ha çok hoş :D doğru kiloyu değil, istediğini mi gösteriyor? :P

Canım ben migros'dan almıştım. Sinbo, 20 lira mı neydi. Canavar gibi çalışıyor yıllardır. hani şu 10 kg 'luk petlerle arada kontrol da yapıyorum, gayet doğru gösteriyor. He şöyle 3 gün sonra göstergesi çalışmazsa panik yok, boş pil koyuyorlar içine galiba...ee 20 lık basküle 10 tl'de pil koymuyor kimse :KK48:

ha ha çok hoş :KK70: doğru kiloyu değil, istediğini mi gösteriyor? :p

Canım ben migros'dan almıştım. Sinbo, 20 lira mı neydi. Canavar gibi çalışıyor yıllardır. hani şu 10 kg 'luk petlerle arada kontrol da yapıyorum, gayet doğru gösteriyor. He şöyle 3 gün sonra göstergesi çalışmazsa panik yok, boş pil koyuyorlar içine galiba...ee 20 lık basküle 10 tl'de pil koymuyor kimse :KK48:
Evt. Valla düşük tartiyor manuel olani.
Diger iki dijital sinbo farkli modelleri.ikisininde ayaklari sallaniyor ve ikiser ayaklari kirik(sensorun uzerine gelen plastik olanlari) ve ayni anda tekrar denedigimde farkli tartiyor.cunku benim ufaklik birsekilde o kullandigim yeni olani ele gecirmiş.hatta dusurmus cunku sese gittim.ayari bozulmus heralde.
Birde eskilerden yağ olcumlu olani var.onada pil dayanmiyor diye kaldirmistim.pili yok suan.
Olmazssa yine alacagim zaten.şok ta vardi 20 tl.aynisi.yeni olanida gecenyil ordan almistim.
Bulamazsam migrosa bakarim.
Tesekkur ederim. :KK68: :KK68:

Evt. Valla düşük tartiyor manuel olani.
Diger iki dijital sinbo farkli modelleri.ikisininde ayaklari sallaniyor ve ikiser ayaklari kirik(sensorun uzerine gelen plastik olanlari) ve ayni anda tekrar denedigimde farkli tartiyor.cunku benim ufaklik birsekilde o kullandigim yeni olani ele gecirmiş.hatta dusurmus cunku sese gittim.ayari bozulmus heralde.
Birde eskilerden yağ olcumlu olani var.onada pil dayanmiyor diye kaldirmistim.pili yok suan.
Olmazssa yine alacagim zaten.şok ta vardi 20 tl.aynisi.yeni olanida gecenyil ordan almistim.
Bulamazsam migrosa bakarim.
Tesekkur ederim. :KK68: :KK68:
Oy yaramaz tontiiik bozdu demekk:KK48:

Tamam canım, seni de takipteyim...ne zaman sıkılır, motivasyona ihtiyaç duyarsan sen de bizim topiğe sohbete gel :KK200:

Kahvalti
8 de
Domates,salatalik,peynir,biber,1 dilim cavdar ekmegi,sekersiz cay 2fincan
Öğlen
İki kaynamis yumurta,bir dilim ekmek,
1 bardak vişne kompostosu,yağsiz salata,meyve cook
Arada yesilcay,madensuyu,yeşil elma

Aksam
19:30
5 izgara kanat,1 dilim cavdar ek.,yağsiz salata,iki fincan cay,yarim kaynamiş misir.

Vucut seklim;arkadan bakinca 60-65 kg.yandan bakinca sadece ön tarafi olan,önden bakinca gebeligin son aylarina gelmiş ve az kilo almiş gibi duruyorum.
o_O :KK14: :KK43: :confused: :KK70::KK66::KK25:

Kilom: bugun ölcüm yok.önceki 81.7 idi.
82-81 arasinda birsey olsun tahmini.
Birdahaki olcume kadar tarti sorununu cozerim.
10 gunluk olcumler olacakti bugunden sonra.oyle karar almistim.
Birdahaki olcum 20 sinde olur.
Devamm

Kahvalti
8:15
Peynir,domat,salat,biber,suzme yogurt,1dlm cavdar,,3 fincan cay

Ara turk kahvesi

Su susuuu

Öğlen
12:10
Meyve,yogurt,greckali salata
Yesil elma

sen bu meseleyı basarmıs gorunuyorsun :)
bıkac gun menulerıne bakınca karar azim ve guzel beslenme gorunuyor
bu demek oluyor kı sağlık kapında :)
:KK36:

Te
sen bu meseleyı basarmıs gorunuyorsun :)
bıkac gun menulerıne bakınca karar azim ve guzel beslenme gorunuyor
bu demek oluyor kı sağlık kapında :)
:KK36:
Tesekkur ederim. İnş.hepimiz sağlikli olalim.
Meyve dişinda oluyor gibi.acikmiyorum üstelik.
Meyveyi de Allah a havale ediuorum.ben basa cikamadim ne yapayim.
Azz az gidiyor kilolarim,bunada sukur artik

Kahve bahanesiyle bir arkadasa uğradim.amac baskulunu kullanmakti.
Ve ince de olsa giyiniktim.actim ama.
80.8kg. En fazla 300 gr cikarsam 80.5 bile olabilirim.
10 haftada 8-9 kg gitmis durumda.
Benim icin cok iyi bisey.azimli kisiler daha basa

Back
X