• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olacak şey mi yani!

eşinin teklif etmesi bile hata. gencecik karısını kıskanmıyor mu kuzende olsa erkek sonuçta.

kesinlikle kabul etme. kuzeni niye ayrı ev açmasınki o da çalışıp para kazanacak.

Normalde çok kıskançtır :26: Askılı bile giydirmez. Tatile gittik her giydiğime karıştı önceden karışmazdı pek ama evlenince her giydiğime laf yapmaya başladı hatta Bodrum'da gece eğlenmeye gittiğimiz yerde birinin bana sarkmaya çalıştığını fark edince olay bile çıkardı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.. Eşi de benim eşim gibi içine kapanık derdini anlatamayan hanımlar var mı eşinizi nasıl açtınız bu konuda :43:

Kardeşim ne biliyim ablam ya da annemle aynı evde yaşayalım diyeni gördüm de kuzenimle aynı evde yaşayalım diyeni görmedim yakında teyzemin torunun baldızının kaynıyla aynı evde yaşayalım diyen bir erkek daha çıkarsa şaşırmayacağım bu kadınlar kulübünde neler gördük neler yav iyice kafayı yemiş bu erkekler Allah bir an önce akıl fikir veriri diye umuyorum resmen şu halde kaldım. :53:

Aklıma yeni geldi ev kirası çok fazla gerçi ikimizde çalışıyoruz altından kalkarız da acaba yetemeyeceğini mi düşünüyor böyle bir şey söyledi kuzenine.. :26:

canım ev kiranız faza bile olsa ev arkadaşımısınız ki siz yanınıza üçüncü birini alıp oda veriyorsunuz? mantık dışı değil mi bu?

olmadı daha uygun bir eve çıkarsınız,bu fikir kuzenle yaşama fikrinden daha makul inan.

İşin tuhafı burda biz bile daha çok tepki gösterdik siz hala ayy nasıl söylerim filan gibi gayet sakin bir durumdasınız buna da şaşırdım şimdi açıkçası. Eşiniz böyle bir teklif etmeye cesaret bile etmemeliydi hadi etti anında yaygarayı koparmanız lazım bu böyle sükunetle alttan almayla çözülecek bir konu değil ki ben mi yanlış düşünüyorum anlam veremedim cidden sizin ilişkinize.:53:

Son düzenleme:
bence de saçma.
''boşuna kira parası vermesin '' demek nedir yaa? eninde sonunda cebinden parası çıkacak, ayrıca bu durumdan eşine ne? ona n'oluyor?
herkes başının çaresine bakıcak nasıl olsa.kaldı ki, işi gücü olan bir insan kuzeni.

sakın taviz verme sonradan başın şişer bu tarz sorunlardan.

allaaaam yaaa saçmalığın daniskası gerçekten.:20:

Hayır benim anlamadıgım
bunu şimdilik size mi söyledi?
Yani kuzen, sizin ve kendi ailesinin haberi var mı bu durumdan?
Kimse karşı çıkmadı mı?

Hoş adamın kendi düşünmesi gerek ama...

Son düzenleme:
eşin çok baskın bir karakter sert mizacıda seni sindirmiş gibi geliyor sen sinirlenmesin diye kendini alttan almaya alıştırmışın sert tepki veremıyorsun biraz tırsıyor gibi geliyor bana.

Ama aklına şüphe düşürmelisin çünkü vakit az ve eşin kuzenine rahatlıkla ev arama diye konuyu kapatmış olabilir.

En güzeli sen eşini ikna ettikten sonra eşin ben kuzenime ne dıycem derse eşimin ailesi ile çok problem oldu bu konu bişey diyemiyoruz diyecek ağzını kapatacak.

evde ne gecelik giyebilcen ne başka birşey ses çıkmasın diye birlikte bile olamıycaksınız tüm çeyizleride rafa kaldır sen ay sen hayal kur yıllarca yalnız kalalım diye eşin daha etraflıca düşünememiş bence pat diye atlayıvermiş gibi geliyor.

İşin tuhafı burda biz bile daha çok tepki gösterdik siz hala ayy nasıl söylerim filan gibi gayet sakin bir durumdasınız buna da şaşırdım şimdi açıkçası. Eşiniz böyle bir teklif etmeye cesaret bile etmemeliydi hadi etti anında yaygarayı koparmanız lazım bu böyle sükunetle alttan almayla çözülecek bir konu değil ki ben mi yanlış düşünüyorum anlam veremedim cidden sizin ilişkinize.:53:

Sakin olsam buraya yazmazdım sanırım. Her yaptığına söylediğine yaygarayı koparsaydım yan yana gelemezdik. İyi niyetli davrandı aklına kötü birşey gelerek söylemediğini bildiğim tanıdığım için neden kızayım. :26:

"biz ev arkadaşı olmucaz,evlenicez" diyin bence.saç sapan işler..nerden çıkıyor bu adamlar yahu

Hayır benim anlamadıgım
bunu şimdilik size mi söyledi?
Yani kuzen, sizin ve kendi ailesinin haberi var mı bu durumdan?
Kimse karşı çıkmadı mı?

Hoş adamın kendi düşünmesi gerek ama...

Önce kuzeni ile konuşup sonra bana söyledi daha başka kimsenin haberi yok :50:

Sakin olsam buraya yazmazdım sanırım. Her yaptığına söylediğine yaygarayı koparsaydım yan yana gelemezdik. İyi niyetli davrandı aklına kötü birşey gelerek söylemediğini bildiğim tanıdığım için neden kızayım. :26:

Tamam da bu olacak mantıklı bir şey değil ki bunu çıkın sokokta 1000 kişiye sorun biri de olabilir demez yani. Demek ki sizin eşiniz iyi niyetinden böyle şeyleri akıl edemiyor herkese evet diyor daha size sormadan önce gidip bu teklifi kuzenine yapmışsa sizin fikirkleriniz bile onun için önemli değil demek ki kendi iyi niyeti her şeyin önünde aman başkaları üzülmesin başkaları kırılmasın siz üzülün o zaman daha çok başınızı ağrır gerekli yerde gerekli tepkiyi göstermezseniz .

Şimdi konuştuk kuzeni kabul etmemiş. Eşimde sen nasıl yapacaksın ben ayda 5 defa nöbete kalacağım ya bir şey olursa yalnız kaldığını öğrenirler de bir şey olursa ben bunları düşünüyorum. Yalnız kaldığın günler çok olacak yalnız kalacağız tek sıkıntım bu dedi. :26:

Şimdi konuştuk kuzeni kabul etmemiş. Eşimde sen nasıl yapacaksın ben ayda 5 defa nöbete kalacağım ya bir şey olursa yalnız kaldığını öğrenirler de bir şey olursa ben bunları düşünüyorum. Yalnız kaldığın günler çok olacak yalnız kalacağız tek sıkıntım bu dedi. :26:

kuzen bile olsa başka bir adamla kalmaktansa yalnız kalman daha iyi bence.en mantıklısı bu zaten.

dünyanın binbir hali var,neler oluyor duyuyoruz..dikkatli olmak ve kimseye pek güvenmemek lazım maalesef.

Eeee bu da ayrı bir saçmalık!

Seni kuzeni ile evde başbaşa mı bırakacakmış!

Bence sen bu adama hiç güvenme...

bunu düşünüyor ama evde kuzeni ile başbaşa kalacağınızı düşünemiyor mu ???? eşin herkese güveniyor olmalı.bu devir de babana güvenmiceksin.bende ilk evlendiğimde ilk iki hafta eşim full nöbet tuttu ve evde yapayalnızdım.sabah gidiyordu ertesi akşam geliyordu.hamdolsun bişey olmadı.olmadı annen baban gelsin.

doğur bi çocuk yalnız kalmazsın.artı zaten çalışıyorsun....kitle kapını allah a dua et..eskiden hangi gelinin yanında birileri kalıyordu.ömür mü geçer birileri olsun.baksana kuzen bile daha mantıklı davranıp kabul etmemiş.eşin niye ısrar ediyor ki anlamadım ?

Back
X