• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olamayacak bir ilişki..

ben de mezhep mi diye soracaktım.ailenizin bu konuda tutumunun çok sert oldugundan emınsınız korkunuz o sanırım.hiç fikir aldınız mı anne abla kardes vs? böyle durum var ne olur dıye

ben de mezhep mi diye soracaktım.ailenizin bu konuda tutumunun çok sert oldugundan emınsınız korkunuz o sanırım.hiç fikir aldınız mı anne abla kardes vs? böyle durum var ne olur dıye

hayır tam tersi benim ailem fazlası ile milliyetçi karşı taraf ... ??? gençler arasında aşılır ama ailem çok sert bu konuda ..

Son düzenleme:
konunuzu ilk okudugumda anlamistim sebebinizin ne oldugunu ama bazi arkadaslar tahminde bulunmuslar zaten neyse..

ama bisey diycem böyle seyler ilk tanismada konusulurmu yani ben sanmiyorum durduk yere insan mezhebini neden söylesin ki ? azinlik mezhepten olan o mu ?
ayrica o anda sende kendi mezhebini söylemissindir dogal olarak.

bi bakisma yada ne bileyim bi sasirma olmadimi ikinizdede yada üzerine hicmi yorum yapmadiniz ikinizde?

eger imkani yok diyorsaniz dürüst bir sekilde sebebinizi aciklayin belki kirilacaktir ama bos yere pesinizden kosup umutlanmasindan iyidir... yazik onada

anladım tam olarak ne sorun oldugunu.forumda da yanlış anlaışmasın dıye yazmamşsın.düşün taşın canım önemli konular.ama aşan da var o da bı ıhtımal

ben durumu baştan anladım .. çünkü bu konuyu konuşmaktan kaçınması.. fazlası ile aklı başında biri modern biri .. ama ya sonrası kendisi hiç düşünmüyor mu durumu .. ta ki ülkemizin şu anki en büyük sorunlarından biri olduğu halde .. iyi biri .. nasıl davranması gerektiğini bilen kibar biride belki de bu beni cezbetti o yüzden bu konuyu açtım bu sebepten ötürü uzaklaşmak zor gelecek .. ama mecburum annnemle paylaştım hemen sinirleniyor .. herkesi karşına alabilecekmisin kimse kalmayacak çevrende .. benim için çok zor ..:((

ben durumu baştan anladım .. çünkü bu konuyu konuşmaktan kaçınması.. fazlası ile aklı başında biri modern biri .. ama ya sonrası kendisi hiç düşünmüyor mu durumu .. ta ki ülkemizin şu anki en büyük sorunlarından biri olduğu halde .. iyi biri .. nasıl davranması gerektiğini bilen kibar biride belki de bu beni cezbetti o yüzden bu konuyu açtım bu sebepten ötürü uzaklaşmak zor gelecek .. ama mecburum annnemle paylaştım hemen sinirleniyor .. herkesi karşına alabilecekmisin kimse kalmayacak çevrende .. benim için çok zor ..:((

Katil fln mı adam?

Hangi taraf a..vi mezhebine mensup, siz mi o mu? :)

mezhep değil . gerçi zamanında mezhep sorunu da çıktı hep böyle oluyor şimdi de bu diğeri ırkçı değilim açık görüşlüyüm ama aileler ve ileriye dönük olunca iş ciddiye biniyor .. bu konuda ailemin tavrının sert olduğunu bildiğim için de ...

Ben esasen sizin ne istediginizi anlayamadim. Bir tarafta herkesi karsiniza alma olasiligindan bahsediyorsunuz, bir taraftan arkadas olsaydik, boyle istemiyorum diyorsunuz. Oncelikle bu insana hangi duygularla yaklastiginizi kendiniz bir anlayin.

Sonrasina gelince. Bu insani basindan savmak cok kolay. Daha yuzeysel bir tanisiklik ne de olsa. 1-2 kez herhangi bir davetini red eder, yaninda yurumeyi bile cesitli bahanelerle istemezseniz, kisa zaman sonra mesaji alip uzaklasacaktir. Benim de hic anlamadigim sey niye insanlarin istemedikleri insanlara boyle yesil isik yakip durmalari, isi ileriye goturup sonra ama ben boyle olsun istememistim kii diye sasirmalari. Ben de cok yakinen boyle birini taniyorum. Erkeklere hep samimi yaklasip, her turlu samimiyeti gosterir, erkek buna asik olunca "aaa, ama ben sadece arkadasiz saniyordum" ayagina yatar. Yapmayin allasen. Sevgili olmak istemezseniz ona gore davranirsiniz, olur biter. Olaylari ilerletip bu boyuta getiren yine sizsiniz yani.

sorun mezhepse esas açıkça konuşulmalı bence, niye söylemeyesin ki adama...
illa söylemeyim dersen sevgilim var artık dersin mesafe koymak ya da açılmamak zorunda kalır...

Eğer gerçekten sen de istemiyorsan bir süre sonra tavırlarından anlayacaktır zaten. Eğer bu da olmuyorsa açıkça konuşursun. Bazen karşımızdakini kırmayalım derken kendimiz kırılıyoruz. Umarım öyle olmaz. Önce sen gerçekten ne istiyorsun ona karar ver. eğer gerçekten istemiyorsan zaten davranışların o sinyali verir ona.

Eğer gerçekten sen de istemiyorsan bir süre sonra tavırlarından anlayacaktır zaten. Eğer bu da olmuyorsa açıkça konuşursun. Bazen karşımızdakini kırmayalım derken kendimiz kırılıyoruz. Umarım öyle olmaz. Önce sen gerçekten ne istiyorsun ona karar ver. eğer gerçekten istemiyorsan zaten davranışların o sinyali verir ona.

hep kaçıyorum hızlı hızlı çıkıyorum kurstan ama geliyor .. ortamda mecburen iki çift laf ediyoruz .. kibar olmaya çalışıyorum ama fayda etmiyor .. o çoktan plan yapmış bile .. baştan benim konuşmam oldu kibarca umutlandırmış oldum galiba ..

Madem olumlu bakmıyorsunuz bu duruma,kaçmaya çalışıyorsunuz sürekli neden bir yerlerde oturup yeme-içme davetlerine evet diyorsunuz ? Onu da geçtim üzerine telefon numaranızı veriyorsunuz ?

Bence niyetinizi anlayamamış çocuk,kendinizi naza çektiğinizi sanıyor o da peşinizden koşuyor.

Yaptığınız şeyin naz değil aksine onunla görüşmemek olduğunu belirtin,yazık günahtır çocuğu oyalamanın alemi yok.

Madem olumlu bakmıyorsunuz bu duruma,kaçmaya çalışıyorsunuz sürekli neden bir yerlerde oturup yeme-içme davetlerine evet diyorsunuz ? Onu da geçtim üzerine telefon numaranızı veriyorsunuz ?

Bence niyetinizi anlayamamış çocuk,kendinizi naza çektiğinizi sanıyor o da peşinizden koşuyor.

Yaptığınız şeyin naz değil aksine onunla görüşmemek olduğunu belirtin,yazık günahtır çocuğu oyalamanın alemi yok.

evet haklısınız sonuna kadar .. o kadar iyi davranıyor ki .. o kadar kibar ki .. ama işte .. ilk daveti tanımak için .. ikinci emrivaki oldu .. üçüncü olmamalı zaten .. herkesin iyiliği için ...

Olmayacağını düşünüyorsanız karşı tarafa daha fazla umut vermenin ve sizin de daha fazla bağlanmanızın gereği yok.Baştan kesmek lazım.Bıçak dayamıyor sonuçta, kibarca reddedin bütün teklifleri, anlayacaktır illaki.Baktınız olmuyor mecburen sevgilim var tarzı bir yalan söyleyeceksiniz uzak durması için.

kimseye acı çektirmemek üzüldüğüm nokta ne zaman sevebileceğim bir insan çıksa genel bir sebep çıkıyor mantığın devreye girmesi gerektiği bütün çıkan adaylarda bunu yaşamaktan yoruldum artık...

o zaman tavrını kesın koy canım başkası var aklımda falan de.annenle paylaşıp tepkı gormussun su an aranızda bısey yok kendını kaptrdgın zaman daha buyuk sorun halıne gelebılır.

offf git gide yaklaşıyor ısınıyorum bunu karşı koymam lazım kalbim evet mantığım hayır .. ailem onaylamaz bu durumu .. nasıl uzaklaşacağım ..

Back
X