pardon yaş kaç??? Allah başka dert vermesinn
amin insallah vermesin kimselere baska dert yasim 31 ama bu hastalikmidir nedir yaslami alakasi var yoksa :S al iste bir dert daha cikti bana eger öyleyse
sanırım prsikolojik...ergen yaşlardayken 13-14 insan içine karışınca bendede takıntı vardıda ondan yaşınızı sordum... bence rahat olun kimsenin umrunda değilsiniz emin olun ve o rahatlıkla yiyin yemeğinizi...benim kimse umrumda olmaz rahat rahat yerim yemeğimi
Dışarıdaki insanların düşüncelerini fazlasıyla önemsediğinizi, kendinize olan güveni dış etkenlerle oluşturduğunuz kanısına vardım.
Açıkcası bazen öyle bir yemek yerim ki gurmeyim diyen öyle yemez, bazen de döke saça kimseyi umursamadan elimle bile gayet rahat şekilde yerim.
Hatta geçenlerde o kadar açtım ki arkadaşlarım uyardı peçeteyi bırak bari onu yeme diye:))
Nerede olduğum ya da yanımdaki insanlar önemli değildir, biraz daha kendinize odaklanın.
O anın tadını çıkarın, hayatınızdan bir kesit olduğunu unutmadan diğer insanların gelip geçici olduğunu yaşayanın sadece siz olduğunu düşünün.
En önemlisi kendinize güvenin.
Şimdi aklıma geldi, ben bu durumu salata yediğimde yaşardım.
Şimdi kesersin güzelce de sol elle çatalı o minicik parçaları ağzına götürene kadar düşürme derken hoooopp hepsi gider:))
En son çare olarak en başta bütün yiyeceğim salatayı(siz de yemeğinizi öyle yapın) yiyebileceğim, dökmeyeceğim büyüklükte kesmeye başladım, en son bütün işlemi bitirip, bıçağı bir kenara atıp, güzel güzel sağ elimle çatalla tek işlemde yemeyi öğrendim.
Hayatım kolaylaştı resmen.
inan senin yerinde olmak cok isterdim
Yemek yemek doğal bir ihtiyaçtır.
Nefes almak gibi...
Bunu bir de öyle düşünün.
İnsanlar sizi nasıl yemek yediğinizle değerlendirecekse ohooo hiç olmasınlar daha iyi.
Şimdi hepimiz dışarıda minik minik tın tın yiyoruz da evde yediğimiz salatanın suyuna ekmek banmıyor muyuz, sıyırmıyor muyuz o tabakları?:)
Aslında kimi kandırıyoruz diye de düşünmeden edemiyorum, karşımızdaki insnaları rahatsız etmeyecek şekilde davranıyorsak gerisi mühim değil.
Lütfen birazcık böyle bakın olaya...
Yemek yemek candır yaa...
Nasılına değil keyfinize bakın
Yemek yemek doğal bir ihtiyaçtır.
Nefes almak gibi...
Bunu bir de öyle düşünün.
İnsanlar sizi nasıl yemek yediğinizle değerlendirecekse ohooo hiç olmasınlar daha iyi.
Şimdi hepimiz dışarıda minik minik tın tın yiyoruz da evde yediğimiz salatanın suyuna ekmek banmıyor muyuz, sıyırmıyor muyuz o tabakları?:)
Aslında kimi kandırıyoruz diye de düşünmeden edemiyorum, karşımızdaki insanları rahatsız etmeyecek şekilde davranıyorsak gerisi mühim değil.
Onlar size bakıyorsa siz de onlara bakıyorsunuz, onların eli ayağı dolaşsın boşverin...
Lütfen birazcık böyle bakın olaya...
Yemek yemek candır yaa...
Nasılına değil keyfinize bakın
pdrcimerve kardesim bu olay uzun zamandir var bende ozamanlar asiri kiloluydum ki simdide tam tersi 68 kg ama haala var bende bu takinti
ve mutluluk84 cok güldüm gercekten icimdeki düsündüklerimin tam tersi yorumlar geldi bende sandim ters tepkiler alirim mesela yani kücükgörülürüm ezik durumuna düserim aciklarsam derdimi diye ama iyikide acikladim inanin sizden duyduklarim rahatlatti beni
Salatanın suyuna ekmek banmak mı,inanamıyorum nasıl bir kabalık
Ben salatanın bitmesini ve tabağı direkt dikerek suyunu içmeyi tercih ediyorum
Tabi eşimle yalnızsak,her zaman da değil hani böyle yeşil salataysa ekşisi,zeytinyağı tuzu falan
Eşimin ''heyyy gidi koca izmirli''takılmalarına bile kulağımı tıkıyorum
Gören de hiç ummaz yani ruhum da böyle bir kabalık beslediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?