Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzelini yapıyorsunuz valahi.
Bundan sonra ben de deneyeyim bunu
Hanım hanımcık insanlarız ama yemek başka bir şey.
Hanımlıktan mı ölelim açlıktan mı:)))
Hatta bazı arkadaşlarım elle yenilecek şeyleri bıçakla falan kesmeye çalışırlar(zaten üçgen kesilmiş tostu keseni gördüm) sinir olurum, al bi peçete eline madem çok kibarsın da öyle ye cılkını çıkarma nimetin diye kızarım.
Yıllardır dillere sakız olan bir anım var, ben gene açlıktan gözüm dönmüş haldur huldur yemek yiyorum, sevgilim bir elinde peçete bir elinde kola beni tamam kaçmıyor yavaş ol iç şunu telkinleriyle sakinleştirmeye çalışıyor.
Bir kızdım ona, verme şu kolayı midemi şişiriyor sonra yemeğimizi bitiremiyorum aklım onda kalıyor, şimdi peçeteyle silecek zamanım yok bitsin komple silerim uğraştırma beni diye
O günden sonra bütün tartışmalarda beni yemeğe götürerek gönlümü aldı:)))
sizleri bilmem ama benim kalbime giden yol hakikaten mideden geçiyor ve değil insanlar dünya olsa umrumda değil, gene nasıl yiyeceksem öyle yerim açım yahuuu![]()
tlfk ömürsün ay ben bu gece ölmessem iyi kahkaha atmaktan icim disima cakti resmennazar degmesin gülüm sana ve mutlulugunuza
![]()
pdrcimerve kardesim bu olay uzun zamandir var bende ozamanlar asiri kiloluydum ki simdide tam tersi 68 kg ama haala var bende bu takinti i
Büyük ihtimal sosyofobi hastasısın. Ben de bunu üniversiteye başlarken yaşadım. Gerçekten dünyam kararmış gibiydi o yüzden.
Öyle aman geçer boşver demekle olmaz mutlaka mutlaka psikiyatriste gidin ve ilaç kullanmaya başlayın. Sonra hayata yeniden başlamış gibi olacaksınız. Neden daha önce doktora gitmedim diye kendinize kızabilirsiniz![]()