Olana Özenme

Sizin o tarz önemli günleriniz içinize sinmedi mi acaba?

Aslında zamanla herşey değişiyor.
Mesela ben de nişan elbisemi beğenmem hâlâ söylenirim,halbuki o zaman beğenip almıştım.
Şimdi yeni gelinleri görünce 'ah keşke' derim.ama anlık,geçer hemen.

Ay zaten şimdi pembik pembik gelinler,inanılmaz abartılı doğum hikayeleri,fotoları, doğum günleri,konsept saçmalıkları aldı başını gidiyor.
Bana itici geliyor.
Ama özenen özenir,haksız sayılmazsınız.

Sadece bunların boş olduğunu düşünün.
Valla sağlık olsun,diğer gösterişler çok da mühim değil.
Hatta gereksiz,israf,görgüsüzlük bile diyebiliriz.
Allah herkesin evine gerçek mutluluk versin.
Amin evet herşeyin başı şağlık ve mutluluk . özenmek demek yanlış oldu söyle yaşamamış gibi hissetmek o duyguları hatırlamamak sanki çokk yıllar önceydi gibi daha 3 yıl oldu kızım doğalı hatırlayamıyorum

Sosyal medya hastalığı bu. Yeni bir rahatsızlık türü hatta literatüre bile girdi.
Bana da hep görgüsüzlük gibi geliyor...
Aşırı koca sevgisi. Her cümlede şükürler aminler.. Sunumlar...
Evlilikte sırf sosyal medyaya koyacağım diye aşırı süslü mekanlar, yeni yeni çıkan adetler, çiçekler...
Kadın doğum yapıyor sırf fotoğraf çekincek diye full makyaj takma kirpikler. Yeni doğan bebeklerin kanlı çıplak fotoğrafları. Doğumdan sonra aile çekimleri.... Baby showerdaki inanılmaz görgüsüzlük(bu da yeni adet)...
İrite edici düğün fotoğrafları,
Aşırı pembe, çok pembe, uzay pembe evler...
Bana olmuyor yani inanılmaz irite oluyorum.
Yeni evliyim. Hiç birini yapmadım yapmam da..
Gelinliğimi kendim tasarladım diktirdim, gelin çiçeğimi 50 tl ye kendim yaptım. Makyajımı bile kendim yaptım. Saçımı da yapabilseydim inan onu da yapardım ki sadece fön ve toplama. Fotoğrafçılar zaten arkadaşlarımdı gittik bir yerde iki tık tık foto çektik ki büyüklerin gönlü olsun. 5 ay olacak daha almadım bile fotoğrafları. Nişan fotoğrafları zaten ortada yok o da evde oldu öyle taktık gitti. Düğün istemedim nikah oldu, onda da fotoğrafçı istemedik ama mekanda zorunlu olduğundan kabul ettik.

Yorumlar da ne kadar asil, duru ve orjinal olduğumdu. Yani bana göre görgüsüzlükten öte değil. Yapana saygı duyuyorum çünkü fotoğrafcı ve grafik tasarımcıyım. Siz yapın ki biz para kazanalım :)

Sosyal medya hastalığı bu. Yeni bir rahatsızlık türü hatta literatüre bile girdi.
Evlilikte sırf sosyal medyaya koyacağım diye aşırı süslü mekanlar, yeni yeni çıkan adetler, çiçekler...
Kadın doğum yapıyor sırf fotoğraf çekincek diye full makyaj takma kirpikler. Yeni doğan bebeklerin kanlı çıplak fotoğrafları. Doğumdan sonra aile çekimleri.... Baby showerdaki inanılmaz görgüsüzlük(bu da yeni adet)...
Gelinliğimi kendim tasarladım diktirdim, gelin çiçeğimi 50 tl ye kendim yaptım. Makyajımı bile kendim yaptım. Saçımı da yapabilseydim inan onu da yapardım ki sadece fön ve toplama. Fotoğrafçılar zaten arkadaşlarımdı gittik bir yerde iki tık tık foto çektik ki büyüklerin gönlü olsun. 5 ay olacak daha almadım bile fotoğrafları. Nişan fotoğrafları zaten ortada yok o da evde oldu öyle taktık gitti. Düğün istemedim nikah oldu, onda da fotoğrafçı istemedik ama mekanda zorunlu olduğundan kabul ettik.

Yorumlar da ne kadar asil, duru ve orjinal olduğumdu. Yani bana göre görgüsüzlükten öte değil. Yapana saygı duyuyorum çünkü fotoğrafcı ve grafik tasarımcıyım. Siz yapın ki biz para kazanalım :)
süper yazmışsın çokta güldüm . yaptıkların ve tercihlerin için seni tebrik ediyorum bende senin gibiyim gerçekten . yeni evliymişsin mutluluğunuz daim olsun. uzay pembe evler çok güldüm zekanız süper

orta yas bunalimina girmissin sanirim ileriye donuk bi planin yoksa ondan boyle hissediyosundir sanki her sey bitmis gibi geliodur,ama evlatlarin nuyuycek mezun olcak evlencek evdeki cercevelerde yeni anilar birikcek

hep sosyal medyanın etkileri işte bunlar, muhtemelen siz bunları yaşadığınızda sosyal medya bu kadar revaçta değildi

Kıskanmak, özenmek değil bence sizinkisi.
Duygularını normalden daha derin yaşayan bir insansanız bu hissettikleriniz çok normal.
duygulanıyorsunuzdur, hoşunuza gidiyordur ondan olur.

söylediklerinde çok haklısın ancak düğün ve nişan fotolarını hiç mi merak etmiyosun nasıl olmuş diye. sosyal medyaya koymak zorunda değilsin sonuçta, kendin için çekersin. mesleğin gereği kendinde çok güzel bi albüm oluşturabilirsin, kendi söküğünü dikemeyen terzimi demeliyiz

söylediklerinde çok haklısın ancak düğün ve nişan fotolarını hiç mi merak etmiyosun nasıl olmuş diye. sosyal medyaya koymak zorunda değilsin sonuçta, kendin için çekersin. mesleğin gereği kendinde çok güzel bi albüm oluşturabilirsin, kendi söküğünü dikemeyen terzimi demeliyiz

Haklısınız gerçekten terzi kendi söküğünü dikemez. İnan o fotoğrafları seçmek, almak, uğraşmak bana eziyet gibi geliyor hep erteliyorum. Öyle bir zamanım da olmuyor. Elim gitmiyor bile. Zaten iyilerinin dijitali bende koydum bir kaç tanesini :)

Hazırlıklarımı yaparken hep şunu düşündüm ' bundan 10 sene sonra baktığımda kendimden nefret etmemeliyim' ona göre seçimler yaptım. Modadan ziyade günlük bişeyler yapmaya, zamansız şeyler seçmeye özen gösterdim. Bu yüzden klas olmak, sade olmak, abartısız olmak her zaman işe yarar. Aynı özeni evime de gösterdim. Çok eşya almadım. Evimi çok pembe ve bebe mavisinden uzak tutup beyaz, gri, siyah ve ahşap tasarladım. Hepsini marangozdan kendim yaptırdım. Tüm perdelerim beyaz, jüt fonlar ve en az kumaş nasıl gidiyorsa öyle yaptırdım. Hepsi anam babam usulü güneşlikler taktırdım. O kadar uyguna yaptım ki evi, giren herkes çok şaşırıyor. Bu nasıl yeni gelin evi diye. Ev toz belli etmiyor bile. Hep temiz ve düzenli duruyor. Buna kadar düşündüm ve herkese tavsiye ediyorum :) Less is more :)

Arkadaşlar evliyim ve 2 kızım var :) ama farklı bir dertten muzdaripim. Şöyle ki evlenenlere çocuk doğuranlara özeniyorum internette hep bu konulara ki videolara gidiyor gözüm . düğün baba evin den çıkma hamilelik fotoları, doğum videoları hepsini yaşadım ama yaşamamış gibi ah ne güzel ah ne güzel diyerek iç geçiriyorum . benim gibi olan var mı aranızda :KK45:
Konu açılmak için açılmış resmen kusura bakmayin... o zamanların çok güzel geçtiyse bunu özlüyorsundur. Ama şimdi bu dert mi sıkıntı mı çözemedim. Gerçekten bu panelde şaşırmadıgim birgün arıyorum.

Haklısınız gerçekten terzi kendi söküğünü dikemez. İnan o fotoğrafları seçmek, almak, uğraşmak bana eziyet gibi geliyor hep erteliyorum. Öyle bir zamanım da olmuyor. Elim gitmiyor bile. Zaten iyilerinin dijitali bende koydum bir kaç tanesini :)

Hazırlıklarımı yaparken hep şunu düşündüm ' bundan 10 sene sonra baktığımda kendimden nefret etmemeliyim' ona göre seçimler yaptım. Modadan ziyade günlük bişeyler yapmaya, zamansız şeyler seçmeye özen gösterdim. Bu yüzden klas olmak, sade olmak, abartısız olmak her zaman işe yarar. Aynı özeni evime de gösterdim. Çok eşya almadım. Evimi çok pembe ve bebe mavisinden uzak tutup beyaz, gri, siyah ve ahşap tasarladım. Hepsini marangozdan kendim yaptırdım. Tüm perdelerim beyaz, jüt fonlar ve en az kumaş nasıl gidiyorsa öyle yaptırdım. Hepsi anam babam usulü güneşlikler taktırdım. O kadar uyguna yaptım ki evi, giren herkes çok şaşırıyor. Bu nasıl yeni gelin evi diye. Ev toz belli etmiyor bile. Hep temiz ve düzenli duruyor. Buna kadar düşündüm ve herkese tavsiye ediyorum :) Less is more :)
Hayallerimdeki ev ve evlilik töreni... Sade bir nikah bir kaç abartısız fotograf... Makyajımı bende kendim yapmak istiyorum. Sade bir gelinlik. Minimalist bir ev... Allah mutluluğunuzu daim etsin. En güzelini seçmişsiniz.

Böyle iç geçirirken çouklarınızın bugününü kaçırıyorsunuz. Bir daha asla bu çağda olmayacaklar.
Sonra küçük çocuklara iç geçireceksiniz.

"""Kendi"""" dugun, dogum, nişan vs albumlerinize videolariniza bakmanizi oneriyorum

Back
X