Olasılık var mı?

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Merhaba kızlar,

Ben hem çalışıyor hem de bir üniversitede MBA yapıyorum. Ders aldığım hocalardan birini çok beğeniyorum. Yaşlarımız yakın, o daha yeni yardımcı doçent olmuş biri. Ama çok yakışıklı, çok zeki (üniversitede derece yapıp amerika'da okumuş), onun dersinde gözüne far tutulmuş tavşana dönüyorum. Bir haller bir hareketler adamın gözlerine bakamıyorum bile o kadar tuhaflaşıyorum :mad:

O da benim suratım düştüğünde zaten suratınız düştü derse ara verelim, derse gelmediğimde derslere gelmeniz önemli gibi şeyler söylüyor, daha dün derste direkt bana bakıp derslerin bitmesine iki hafta kaldı nasıl hissediyorsunuz dedi. Ya ilgim hoşuna gidiyor, ya da o da benden hoşlanıyor bilmiyorum.

Benim ondan hoşlandığımı anlamaması imkansız, ama bana nasıl yaklaşacak? Hoşlansa yaklaşabilir mi öğretmen-öğrenci ilişkisi nedeniyle? Yoksa yaklaşmadığı için benden hoşlanmıyor mudur? Siz ne dersiniz?

anlaması hiç de imkansız değil, anlamıştır bakışından mutlaka ve hoşuna gitmiştir. aralarda karşılaşma imkanınız falan yok mu? bir küçük sohbet başlatsanız onda da olumlu bişeyler varsa ilerleyebilir

soru çalışmadığım yerden geldio_Obekle biraz daha hoşlanıyorsa illaki bir hamle yapar

soru çalışmadığım yerden geldio_Obekle biraz daha hoşlanıyorsa illaki bir hamle yapar

Hamle yapabilir değil mi? Yani hoşlansaydı benden ders arlarında laf atardı diye düşünüyorum. Clique nerede çalışıyorsun vb. Direkt benimle konuşmaya çalıştığı olmadı.

Yok :KK43: Sadece linkedin hesabı var, ekledim ama işte. Bir de google+ var,o da bir işe yarayan birşey değil.
kahve içmeye kantine yada sigara içmeye dışarı falan çıkmıyor mu hiç. tek yakaladı mı tesadüf havası verip yaklaş biraz. panik yapmadan havadan sudan muhabbet etmeye çalış.. bi küçük sohbet başlat gerisi de o adım atmak istiyorsa gelir.

Olay öğretmen -öğrenci ilişkisi olunca duraksadım bilemedim yani,
Nebilim klasik bir iki soru sorun tek kaldığınız vakit
Belki açılır

anlaması hiç de imkansız değil, anlamıştır bakışından mutlaka ve hoşuna gitmiştir. aralarda karşılaşma imkanınız falan yok mu? bir küçük sohbet başlatsanız onda da olumlu bişeyler varsa ilerleyebilir

Yani tatlım benden hoşlanmıyorsa o benimle konuşurdu diye düşünüyorum, bazı arkaaşlarım da diyor ki ne olursa olsun hoca olduğu için konuşamıyordur vs. Bu nedenle sizden fikir almak istedim.

Yok :KK43: Sadece linkedin hesabı var, ekledim ama işte. Bir de google+ var,o da bir işe yarayan birşey değil.

Şöyle bir şeyde yapa bilirsiniz , dışarı davet edin çok ilgilendiniz benimle bir kahve içip size teşekkür etmek isterim diyin. Yüz yüze büyük ihtimal diyemezsiniz telden msj attın:KK53:

hmmmm bu tanışma konuları benim ilgi alanıma giriyor :KK76: bence öyle liseli ergenler gibi naz tuz cilve etme olgun insanlarsınz. onu görünce sıcak bir gülümseme yanına gidip birşey sorduğunda işte keyfimde yok bu ara hiçbişey yapamıyorum falan de kendini biyere davet ettirmeyi sağla. burdan şimdi tam anlatamıyorum uygulamalı olarak göstermem lazım :D ben üniversitedeyken hocanın birine sokunuyordum konuşurken ayyy çok haklısınz falan fistan sonra gözlerinin içine al beni al beni diye bakınca :D adamcağız da etkilendi herhalde :D ekleşmiştik öyle konustk sonra sıkıldım kaçtım gerçi o ayrı :D yani diyeceğim şu ki böyle üniv ortamlarındaki hocalar biraz bu konuda girişken olmaz iş sende bitiyor canım. kolay gelsinnn şimdiden :KK3:

Olay öğretmen -öğrenci ilişkisi olunca duraksadım bilemedim yani,
Nebilim klasik bir iki soru sorun tek kaldığınız vakit
Belki açılır
üniversitede öyle pek öğretmen öğrenci ilişkisi olmaz genelde. sınıf mevcudu çok düşükse bilemedim ama bizim sınıf 160 kişi idi bırak öğretmen öğrenci ilişkisini sınıftakilerle bile doğru düzgün ilişkim yoktu, 30-40 kişinin adını ancak biliyordum

üniversitede öyle pek öğretmen öğrenci ilişkisi olmaz genelde. sınıf mevcudu çok düşükse bilemedim ama bizim sınıf 160 kişi idi bırak öğretmen öğrenci ilişkisini sınıftakilerle bile doğru düzgün ilişkim yoktu, 30-40 kişinin adını ancak biliyordum

AYnen katılıyorum,ama konu sahibinde göz teması etkileşim söz konusu ;) belki olabilir
Genede hakkında hayırlısı olsun ne diyelim....

hmmmm bu tanışma konuları benim ilgi alanıma giriyor :KK76: bence öyle liseli ergenler gibi naz tuz cilve etme olgun insanlarsınz. onu görünce sıcak bir gülümseme yanına gidip birşey sorduğunda işte keyfimde yok bu ara hiçbişey yapamıyorum falan de kendini biyere davet ettirmeyi sağla. burdan şimdi tam anlatamıyorum uygulamalı olarak göstermem lazım :KK70: ben üniversitedeyken hocanın birine sokunuyordum konuşurken ayyy çok haklısınz falan fistan sonra gözlerinin içine al beni al beni diye bakınca :KK70: adamcağız da etkilendi herhalde :KK70: ekleşmiştik öyle konustk sonra sıkıldım kaçtım gerçi o ayrı :KK70: yani diyeceğim şu ki böyle üniv ortamlarındaki hocalar biraz bu konuda girişken olmaz iş sende bitiyor canım. kolay gelsinnn şimdiden :KK3:

:KK70::KK70:Su soyledigin tatlim benim icin imkansiz. Benimle tanisan kisi meslek tahmini yaparken savci, hakim vb der o kadar soguk ve sert bir tipim :KK12: ama ogrenci olsaydi ya da bu kadar sacma davranmamis olsaydim adama zarf atabilirdim herseye ragmen. Sanirim benim icin platonik kalmaya mahkum :KK61:

ondan bir hamle gelmeden birşey yapma bence..belkide sen yanlış anlıyorsun hareketlerini..birde öğretmen öğrenci ilişkisi hiç hoş karşılanmıyor özellikle yakınlarda olan sevimsiz olaylar yüzünden..

Bu kadar karamsar olmayın ya ilk açılan siz olmayın tabi ama adamda bisey hissediyorsa geri de tepmeyin açılması için fırsatlar yaratın. Kahve içmeye davet fikri güzel bence donem sonu bi deneyin derim ;)

Canım eşime karşı ilk hamleyi ben atmıştım sevgiliykene:) bana dediki ben çok çekindim sana açılmaya,iyiki adım attın yoksa ben yapamıcaktım dedi.yani bazı erkekler istesede adım atamayabilir.konumu gereği,karakteri gereği falan...bence eski kafa düşünceleri bırak.bi adım at ne kaybedersin.ama tabi sevgilisi olmadığına eminsen.en kötü mesafeli bir ilişkiniz olur ama ya olursa?

Hamle yapabilir değil mi? Yani hoşlansaydı benden ders arlarında laf atardı diye düşünüyorum. Clique nerede çalışıyorsun vb. Direkt benimle konuşmaya çalıştığı olmadı.
kesinlikle öyle erkekler kırk saat düşünmez acele etme aşkından olmuyorsan

Back
X