olay bana patladı

Allah rızası için bir virgül, bir nokta. Anlaşılmıyor. Sinir oldum okurken, anlamak için yırttım kendimi burda.

Ailesiyle görüşmüyceksiniz, istedikleri kadar saldırsınlar duymuycaksınız. Zaten görüşmediğiniz için dertlenmiyceksiniz. Eşiniz de yanınızda, bırakın artık o onu dedi, bu bunu dedi demeyi.

kusura bakmayın lütfen. bir sinirle açılıyor konular sonrası böyle oluyor.

görüşmüyorum bu defa mesajla eşime bir şey diyorlar. telefonla bir şey diyorlar

acıları yok began. biz tatile giderken eşime gelinlerceye bu işkenceyi yapma babamla gidilir mi hiç demişler. bunlar babalarına kıymet veren insanlar değil ama ölünce kıymetli oldu.

biz ayrıydık 1.5 ay boyunca neler yaşadık eşimle ne kavgalar ettik kıllarını kıpırdatmadılar.
Yok zaten acı macı hikaye.
Teyzemin kocası mesela çok merhametsizdi. Karısını, kızlarını kendi döver, yorulduğunda erkek çocuklarına dövdürürdü. Öyle vicdansızdı. Kızların biri evden kaçtı, kan kusturdu. Artık hepsi ölse de kurtulsak diye bakardı. Adam öldü, teyzem kötü de olsa kocamdı diye ağladı, kızları da öyle. Oğullarının umrunda bile olmadı. Şimdi hepsi evli, keyfinde.
Üç gün yaslı durdular, sonra normale döndüler. Kötü biri öldü diye kimsenin dünyası yıkılmıyor. İyinin ölümü yıkıyor insanları.

Eşinle de birkaç gün içinde ciddi bir konuşma yap bence.
Ya sustursun ya engellesin.
Seni bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok.

eşinize ne derlerse desinler, eşiniz size bir şey diyor mu, yansıtıyor mu? Eziyet ediyor mu size, huzursuzluk çıkarıyor mu? Cevabınız hayırsa oturun evinizde huzurunuzla, it ürür kervan yürür deyin gerekirse.

Yok zaten acı macı hikaye.
Teyzemin kocası mesela çok merhametsizdi. Karısını, kızlarını kendi döver, yorulduğunda erkek çocuklarına dövdürürdü. Öyle vicdansızdı. Kızların biri evden kaçtı, kan kusturdu. Artık hepsi ölse de kurtulsak diye bakardı. Adam öldü, teyzem kötü de olsa kocamdı diye ağladı, kızları da öyle. Oğullarının umrunda bile olmadı. Şimdi hepsi evli, keyfinde.
Üç gün yaslı durdular, sonra normale döndüler. Kötü biri öldü diye kimsenin dünyası yıkılmıyor. İyinin ölümü yıkıyor insanları.

Kızı 3. gün instagram da butik takip ediyordu, ben babamı yaşım küçükken kaybettim onlara göre benim acım acı değil. 18 yıldır babasızım, bu acıları biliyorum. babasız kalmanın ne demek olduğunu da anlıyorum. eşime de dedim ben babamın ölümünü kime yıkayım? benim babam arabasıyla bir kamyonun altında kaldı. onların ki gibi uyutulduğu zaman da hayatını kaybetmedi. eşime göre babası acı çekmiş, babasını 12 gün yoğun bakımda beklemiş. bakın nasıl güzel hepsi 30 lu yaşlarında adamın yaşı 60. Ben babamı kaybetmişim gencecikken..

Back
X