- Konu Sahibi Rana_Yurdanur
-
mrb.canım. Sana bir krem tavsiye etmek istiyorum. Kendim yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bu kremi. Yüzüm stresten çok kötü olmuştu, bu kremi kullanır kullanmaz faydasını gördüm. Bir de kendimi bildim bileli acı badem sütü ve kreminide kullanrım , bebek gibi de cildim var. Bahsettiğim kremin adı ilvina salyangoz özlü krem. Akatarlarda ve organilçilerde bulabilirsin. Ben çok memnun kaldığım için paylaşmak istedim. Umarım sana yarayacak bir krem olur. Sevgiyle kal...
arkadaşım cilt tipin ne.Benim kuruya yakın karma ve alerjik bu krem olur mu:1closedeyes:
bir de salyangoz özlü bu krem kırışıklık için değil mi:bbo:ben 27 yaşındayım olur mu kiÇok üzgünüm çoook
olaın cilt kremlerinden total serisini kullanıyorum cok da memnunum bence hem uygun fiyata sahip hem de kaliteli..cildin cok sorunlu değilse kullan..hassassa daha iyi bi şe al ama paranı çöpe de atma sakın.ben lancoma clinic de kullandım ve o kara para verdim onlara olayla ne farkı vardı sanki...su an bod shop ı merak ediyorum denicem onu da..
ben de bugün olay in 7 tottal effect göz kremini aldım yaşım 27..sizce bu ürün benim yaşıma uygun mudur ? bir de satıcı göz altına sürme dedi anlamadım göz altı için alıyorum nereme sürcem ?
ben de c vitaminli pırılıtılı olanını almıştım ben de pek beğenmedim cildimn kuruya yakın karma ve hassas.evet biraz kalıp gibi oldu ve kaşınma yaptı.ama sen bir dene yine de
OLAY kremini kullananız var mı ?
Kullanıpta memnunmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?