Olay!

@Bilgece canım söylediğin kişinin görüntüsünü görmüştüm bende,askerlere saldıranlarıda uzaklaştırmaya çalışıyordu lakin o gerçekten saldıranlar keşke ceza alsaydı ama nerdeee. Demokrasi kazandı!!!

Neresi yalan bildiğin videosu var adam 4 askeri öldürdük sıra 5. de diyor açıkca kanlar içinde yatan askerler var.

sırf ucu size dokunuyor diye rezilce saklamaya çalışıyorsunuz ya ayıp ayıp.. hep dinci tayfadan böyle şiddet görüntüleri çıkıyor diye hep böyle saklamaya mı çalışacaksınız?

Evet bunu bende duymuştum haber gerçek değil. Hatta şu an hayatta olan bir askerin fotosunu kafası kesildi diye paylaşmışlar. Adam kendisi inkar ediyor benim resmimi kullanıyorsunuz yapmayın diyor ama dinleyen kim..
Her zaman oluyor bu.internette öyle bir bilgi kirliliği var ki..her duyduğumuzda inanmayalim. .

Tamam konum kapanacak ama icim sizliyor o sebeple paylasiyorum. Arkadaslar o sosyal medyada ortaya cikan isid gorunumlu insanlar askerin bogazini kesti haberi tamamen yalanmis. Ben de dün buna inandigim icin cok pismanim o insanlardan birini sosyal medyadan buldum ama digerlerini bulmadim helallik dilemek istiyorum.
Onlar askeri, azgin kalabalığın arasindan kurtarip ambulansa tasimaya calisan insanlar. Hatta sakallilardan biri oyuncu bir kadinin abisi. Kendisi yazmis gordugu fotografin altina. O haberi paylasiyorum lutfen bakin. Ve kul hakkina girmeyin lutfen. Ben cok pismanim.. spekulasyon yaratilmaya calisiliyor lutfen buna inanmayin. Kul hakkinin asla affı yok asla..

http://o n edio.com/haber/darbe-girisimi-sirasinda-askeri-linc-ettigi-soylenen-kisiden-aciklama-var--721538

Onedio linkindeki onedio kelimesini birlestirip oyle bakin acilir haber..

Edit:
Anlamiyor bazilariniz galiba. Ben bu insanlardan bahsediyorum. Diger olaylardan degil. Diger videosu olanlari izledim. Kafa kesme olayi da 2006 yilindaki askeri aracin kazasindan goruntuymus. Diger linc girisimini izledim. Ama linc eden bu insanlar degil diyorum. Bu yalan haber diyorum. Yani ınsnalari etiketlemeyin diyorum. Gerçek sorumlular bulunup onlar ifsa edilsin diyorum. Umarim anlasilmisimdir..

Vicddanımızı akladıysak bkz : forum kuralları
Mune Mune @Margarikotin Kazen Kazen

Ay kafa kesmediler ya, oluk oluk akan kininizi görmezden gelebiliriz.
Kaç yerde okudum millet çıldırmış hepsi ölsün yazıyor.
Bu insan kafa kesse nolurr kesmese olur.
Ben o çocukların görüntüsünü biliyorum, nasıl kemerle dövüldüklerini..

Buradan helallik istemek ne demek ayrıca spekülasyon yaratacağını bile bile?
Senin tarafın hep belli bilgece, kimi kandırıyorsun?

Bunları uyduranlar provokasyon yapanlar.
Düpedüz ortalık karıştırıyorlar işte..

Zaman birlik olma zamanı.
Halk üzerine tanklarla gelen askeri görünce, ateş atan askerleri görünce olayların sıcaklığı ve heyecanı ile askeri dövdü, askere sövdü.. Haksız sayılmazlar....
Ama kafa kesmek filan asla inanmadım, şükür ki gerçek değilmiş..

Gerçekten haberi olmayan erler, kimseye kurşun sıkmamış erler dışında hepsi haindir
Aynen katılıyorum......

Olayin ic yuzunu bilmeden masum erlere saldiranlar da sucludur.insallah cezalandirirlar
Nasıl öğreneceklerdi olayın iç yüzünü kardeşim? Şimdi ben sana silah doğrultmuşum, ateş açmışım, ortalık kan gölü. Şu manzarada sen bana gelip "Pardon canım, şu işin iç yüzünü bana bir anlatır mısın?" diyebilir misin?

Diyebilirsen helal olsun. Sağ duyunun böylesi derim yani.

Neresi yalan bildiğin videosu var adam 4 askeri öldürdük sıra 5. de diyor açıkca kanlar içinde yatan askerler var.

sırf ucu size dokunuyor diye rezilce saklamaya çalışıyorsunuz ya ayıp ayıp.. hep dinci tayfadan böyle şiddet görüntüleri çıkıyor diye hep böyle saklamaya mı çalışacaksınız?

Dinci tayfa?

Mune Mune
Ya dün yöneticiler açıkça yazdılar, savcılıkla başımız belaya girecekmiş az kalsın. Rica ediyorum açmayın şu konuları artık. Biri tutsa kendini, öteki tutamayacak. Buradan bunu yazsak ne olacak? Neye faydası var?

Back
X