- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #341
Sevgilisine gonderse miydim onlari daKalsın, koleksiyon yaparsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisine gonderse miydim onlari daKalsın, koleksiyon yaparsın.
Silemiyorum isteUmutsuz, yasandi bitti o herkesle yaşıyor sil gitsin
Ne diyim ben sana boşluktan yapiyorsun bence sonra Esra Erol a çıkarsınız kınamıyorum insanın başına hersey gelebilir İnsanız sonuçtaSilemiyorum iste
Cok kizacaksiniz ama cocuk gelse evet diyecek kafadayim
Yani gercekleri goremiyorum suan oyle miNe diyim ben sana boşluktan yapiyorsun bence sonra Esra Erol a çıkarsınız kıyamıyorum insanın başına hersey gelebilir İnsanız sonuctw
Sence gercek mi ? Sen kiz basina kaldiriyorsun o kaldıramayacak mi sevse bunu mu reva gorur haber bile vermiyor tutsak mi sevse aramadan duramaz gönül eglendirdi ve bitti önüne bak artıkYani gercekleri goremiyorum suan oyle mi
Yolla da iyice rezil et kendini, hadi ben bekliyom .Sevgilisine gonderse miydim onlari da
Cinsellik beklememis niye foto atmış anlamadımYolla da iyice rezil et kendini, hadi ben bekliyom .
Adam cıbıl foto atmış, bu ponçik de deneyecek işte şansını son kez ajsjsjdCinsellik beklememis niye foto atmış anlamadım
Beklemiyordu diyor ya ...adam orda beyinsel org... yapmis zatenAdam cıbıl foto atmış, bu ponçik de deneyecek işte şansını son kez ajsjsjd
Chelzy valla durum ordan bakildigi gibi degil sana istiyosan ozel olarak detayli anlatayim o zaman beni daha iyi anlayacagina eminimSen ne ara bu hale geldin umutsuz ? 3 sene once yine bitmek bilmeyen gonul islerin hakkinda konusurken yine bi gururun vardi.Vites artirarak kendini düşürdüğün hallere bak.
Almış mı abisi malları? İyi olmuş. Umutsuzda bütün mal varlığını bir adamın üzerine yapıp müge anlı’da ağlayacak potansiyel var.Umutsuzun durumu daha acıklı ya.
Adam diğer kadından özür dileyip yalvarmıştır hiç olmazsa.
Umutsuza "napam seninle mi olam" deyip geçmiş.
Bir insan bu kadar aşağılanıp nasıl fark etmez anlamıyorum.
Abisi iyi ki almış mallarını elinden. Yoksa ilk hıyarım var diyene tuzlukla koşup elin herifine kaptırırdı evleri bu kafayla.
Listeni güncellenmedin halaAlmış mı abisi malları? İyi olmuş. Umutsuzda bütün mal varlığını bir adamın üzerine yapıp müge anlı’da ağlayacak potansiyel var.
Onu diyoduk biz deAlmış mı abisi malları? İyi olmuş. Umutsuzda bütün mal varlığını bir adamın üzerine yapıp müge anlı’da ağlayacak potansiyel var.
Ayrılmadılarsa kesin çözüm olur diye gönderebilir valla.Gönderdin mi umutsuz nude fotileri nişanlısına adamın
Bi şekilde abisinin kulağına giderse yandı, bu kız başımıza iş getirecek diye bi temiz silkeledikten sonra artık kör topal yaşlı demez bulur birini evlendirir zorla.Ayrılmadılarsa kesin çözüm olur diye gönderebilir valla.
İşin beteri çok uğraşıyor hala adamla. Şimdi bu nude foto olayı da patlarsa adamı hırslandıracak, kendi üstüne saldırtacak. Yurdumuzda kadına şiddet gırlayken, çok zorluyor. Zaten adam normal değil, umutsuzu bulup bir şey falan yapmasa bari. Taktı mı takan adamlar var.
Abisi de mi var Umutsuz'un?Bi şekilde abisinin kulağına giderse yandı, bu kız başımıza iş getirecek diye bi temiz silkeledikten sonra artık kör topal yaşlı demez bulur birini evlendirir zorla.
Abisi var, ve abisi bütün malın üstüne yattı diye kızıyorduk, gördüğümüz gibi boşuna yapmamış adamAbisi de mi var Umutsuz'un?
Elin adamının nude fotoları vs. derken olay iyice patlar Katip. Ortalama geleneksel Türk ailesinde maalesef hiç iyi şeyler olmaz. En iyi ihtimalle dayak yer, öyle diyeyim.
Sabah kuşağına düşerdi kesin. İyi yapmış adam.Abisi var, ve abisi bütün malın üstüne yattı diye kızıyorduk, gördüğümüz gibi boşuna yapmamış adam![]()