- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Tavsiyelerin icin sagol tatlisim bu meseleyi kapattim ilerleyen gunlerde yeni konu acicam bugun onemli gun benim icinUf aman a
Uf aman aman sakın sakın... Ben burada çok hastalıklı bir bakış açısı ve tehlikeli oyunlar seziyorum.
Duygusal ilişkide kaos olmaz, güvende hissedilir.
Sizinle bir sene önce konuştuğunda da varmış. Bu sizden bağımsız erkek kişinin karakter yoksunu biri olduğunu gösterir zira ilişki içindeki kadın ne kadar mükemmel olduğundan bağımsız, ilişkide yedekleriklerinin etkileyiciliğinden bağımsız psikolojik bir vaka. Bu tip erkekler her zaman bu şekilde davranmaya devam edecektir. O varken sizi tercih etmiş olması ne karşı tarafı daha kötü ne sizi daha iyi yapar.
Ayrıca iletişime neden devam ediyorsunuz? İlişkide kalmaya çalışıyor gibi bir haliniz var. Siz devam etseniz erkek kişisi sizin ayarlarınızı tamamen bozduktan sonra yoluna başkalarıyla devam edecektir.
Zaten her şeyi mahvettin diyen bir adamın sizi tercih ettiğini düşünmeniz de ayrı ilginç bir nokta. Bu konu nerden ele alırsanız, bağlanma problemi olan sizi daha dibe çeker. Topuklayıp bu tip adamdan kaçınız.
O yuzden sizde enerjinizi acacagim yeni konuya harcarsiniz
Bu konuyu saha uzatmaya gerek yok