• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olaylar ..olaylar

Acıdım vallahi eşinin Ailesine, nerden de çattılar sana yazık insancıklara yahuuu...
Dikkat et, ailede bütün tartışmalarda sen ve eşin var... Neden acaba ?:51:

ailede herkes lafa meraklı erkekler de kadınlar da hoşlanıyo bu işlerden, diğer elti evinde konuşulanı sana niye anlatıyo bi kere sen hemen gidip eşine niye anlatıyosun o yaldır yaldır annesini niye arıyo kim ne derse desin amanede boşver yaa

Ailedeki herkesi al birine vur ötekine kimse masum değil, kimse haklı ya da haksız da değil saçma sapan ilişkiler yumağı resmen. Ben daha çözemedim amenedenin, kocasının, eltilerinin, kayınlarının, kayınpederinin ve kayınvalidesinin ne yapmak istediklerini. Birbiriyle bu kadar anlaşamayıp giderek seviyesizleşen ve yine birbirlerinden kopamayan başka da bir aile görmedim.

.......Veeeeee Amanede'nin hamilelik maceraları başlar..Hormonlar eşliğinde gelsin yeni sorunlar :)
Hayırlı olsun bebeğin mutluluk getirsin inşallahh :nazar:

Dogum sonrasinda gorusuruz
Anne olmak baska bir sorumluluktur o noktadan sonra iyi bir insan olmak zorundasindir umarim bebek iyi gelir hayirlisiyla

anaaam junior amanede mi geliyor :27:
kaçın kaçın :52:

Hamileliğin, anne olmanın bir kadını daha iyi, daha merhametli bir insan yaptığını düşünürüm. Bu teorim Amanedede de tutarsa artık tam emin olurum.Hayırlı olsun. Uğraşıcak şeyin olur en azından ama sağlıklı bir çocuk yetiştir lütfen.Adem Güneş'in kitaplarını okuyabilirsin.Yeni konuları da şimdiden tahmin ediyorum.KAynanam kayınpederim Sedefin bebeğinin yanağından makas aldı benimkinden almadı:ssz:

Hamileliğin, anne olmanın bir kadını daha iyi, daha merhametli bir insan yaptığını düşünürüm. Bu teorim Amanedede de tutarsa artık tam emin olurum.Hayırlı olsun. Uğraşıcak şeyin olur en azından ama sağlıklı bir çocuk yetiştir lütfen.Adem Güneş'in kitaplarını okuyabilirsin.Yeni konuları da şimdiden tahmin ediyorum.KAynanam kayınpederim Sedefin bebeğinin yanağından makas aldı benimkinden almadı:ssz:

aman schatzi öyle deme,sonra amanede hanım özelden tehdit edercesine beddualar yazıyor
(bedduanın manasını ne şekilde olacağını bilmediği apaçık ortada olduğu için vicdanen çok rahatım çok şükür)
çelişkiler silsilesi...

aman schatzi öyle deme,sonra amanede hanım özelden tehdit edercesine beddualar yazıyor
(bedduanın manasını ne şekilde olacağını bilmediği apaçık ortada olduğu için vicdanen çok rahatım çok şükür)
çelişkiler silsilesi...

Burada iyi insan imajı yaratmak için bedduasını özel mesaja saklıyordur. Bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş:7:

Burada iyi insan imajı yaratmak için bedduasını özel mesaja saklıyordur. Bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş:7:

katılıyorum,
kendisiyle çok çelişiyor.
burada gerek üyelere gerek kayınvalidesi ve eltisine ağza alınmayacak şeyler söyledi.
madem sanal ortam olması birşey değiştirmez o halde bu yaptıkları günah değilde ne...
çok mu mükemmel ki,bendduamı aldın haberin olsun diyebiliyor?
bir de gerçekten garip,neden buradan değilde özelden yazıyor,demekki bir kusuru var yaptığı şeyin ve o da farkında.
aklınca beni korkutmaya çalışıyor ama boşa uğraşıyor.
ha bir de....ben küçük amanede dedim diye beddua etmiş.bebeğimle alay ediyorsun diye.
ben hamile olsam ve bana küçük civciv geliyor deseler çok memnun olurum,
demekki amanede kararterinden emin değil ki ona hakaret ettiğimi düşündü,aksi takdirde o da diye bilirdi evet benim gibi bir kızım olacak diye.
aslında herşeyin farkında.
sonuç itibariyle bedduasını almaktan korktuğum için değil, o gün kandildi ve özelden mesaj atacak kadar incindiğini düşünerek ve bebeği hatrına o cümlem için özür diledim,kimseyi kırmak için yapmadım çünkü o espriyi.
ben insanen,vicdanen üzerime düşeni yaptım.
uyarımıda yaptım,böyle zırt bırt herkese herşeye beddua etme döner dolaşır sana yapışır diye.
umarım dinler ve böyle çelişkili hareketler yapmaz.
yani çok garip insan gördümde bedduayla adam tehdit edeni ilk kez görüyorum :27:
normalde o mesajı kazene yollamayı bilirdim ama dediğim gibi o gün kandildi ve annelik hormonlarına verdim : )

edit:amanede umarım bu mesaj içinde özelden mesaj atmazsın? :37:

demek ki amanede buraları gizliden okuyor ancak cevap vermiyor. :52:

amanede naber, napion hamilelik nasıl geçiyor? sadece sorunların olduğunda anlatma, gündelik şeylerde yaz. sen galiba çok zayıftın artık yavaştan kilo alırsın?

Sedefe üzüldüm yalnız, sütü gerçekten kesildi mi? Yazık kadına da, bebeğine de. Allah gönül ferahlığı versin.

Sen de hamileymişsin, hayırlı olsun.

Bir uyemiz kitap yazsin demis gerek yok ki... Amanede burayi kitap belledi zaten.Kendisine uymayan veya kizdigi kisilere cevap yaziyor. Bu seferde ne biliyosun belki konuyu actigim gun hamileydim yazmis.. Biz nerden bilelim gene basladi aman tez konusuydu, yok hamileydim belkide biliyordum yok bilmiyordum. Cocukca seyler bunlar...

Hamile kaldigina gore artik evliligini nasil yurutebileceksin ona odaklan. Artik cocuk olduktan sonra bosanamazsin da. Hos bosanirsan naparsin nasil gecinir ayakta kalirsin bilemiyorum. Bunu yapamayacagin icin heleki cocuk geliyor artik gecinmeye bak.

Son düzenleme:
Evladını sağlık ve mutlulukla kucağına alırsın inşallah. Yalnız ne yalan söyliyim nasıl geçer bu hamilelik diye düşünmeden edemedim amanede.

Keşke bebek sahibi olmak için bu kadar acele etmeseydin daha eşinle aranızdaki problemler çözülmedi çünkü. Umarım hamilelik stresiyle eşine hayatı zindan etmezsin.

Yarın bir gün kilo alacaksın adam sana takılmaya kalksa yandı. Yüzün gözün şişecek kocam beni beğenmiyor diye başlayacaksın. Adam yolda yürürken sağa sola bakınsa bitti.

Umarım böyle olmaz ama eminde değilim suyun sert çünkü senin. Kendini sürekli haklı görüyorsun nasihat dinleyecek birisi de değilsin. Ruhun çok asi. Anne olmak yumuşatır inşallah.

Ama seni ve eşini gerçekten zor bir sürecin beklediğini düşünüyorum sahiden bebek için acele ettin ve burada sedefin anne olmasının etkisi büyük gibi geldi bana lütfen kızma gerçekten düşündüklerimi yazdım. Sevgiler...

Son düzenleme:
Back
X