• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaylı ayrıldığımız eski sevgili annemlerin alt katına taşınmış

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
Boşanma aşamasındayım ve annemlere taşındım. Yaklaşık bir ay olacak ama daha bu sabah farkettim. Eski erkek arkadaşım evlenip annemlerin alt katına taşınmış. Evimizi de biliyordu ve bu kişi bana sen beni aldatıyorsun diyerek iftira atmıştı. Kavgalı ayrılmıştık ve sonra farkli hesaplar açıp sosyal medya uzerinden ulasmaya çalışmıştı senelerce... Kendisinden hiç hazetmiyorum. Görünce sinirlerim tavan yaptı. Burada da huzurum yok anlayacağınız. Neden her sey beni buluyor diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Boşanana kadar eşimle yaşadıgim eve mi dönsem? Anksiyetem arttı.

Oha, çok ilginçmiş. Bence boşanacağınız adamın evine gitmeyin, o daha kötü. Annenizle mi yaşayacaksınız hep? taşınma durumunuz yok mu?
Kpss çalışırım diyordum ama huzursuzum suan nasil çalışacağım bilmiyorum. Ayrıca bizimkiler ayrı eve çıkmama karşılar iş bulsam denerim ama sorun çıkarirlar eminim

Boşanma aşamasındayım ve annemlere taşındım. Yaklaşık bir ay olacak ama daha bu sabah farkettim. Eski erkek arkadaşım evlenip annemlerin alt katına taşınmış. Evimizi de biliyordu ve bu kişi bana sen beni aldatıyorsun diyerek iftira atmıştı. Kavgalı ayrılmıştık ve sonra farkli hesaplar açıp sosyal medya uzerinden ulasmaya çalışmıştı senelerce... Kendisinden hiç hazetmiyorum. Görünce sinirlerim tavan yaptı. Burada da huzurum yok anlayacağınız. Neden her sey beni buluyor diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Boşanana kadar eşimle yaşadıgim eve mi dönsem? Anksiyetem arttı.
Bence hiç takma , annenlerde kpss çalış..

Sınava hazırlanacaksanız zaten kimseyi görüp takacak vaktiniz olmaz bence
Takılmayın boşuna
Artık kimse kimseye denk gelmiyor apartmanlarda
Komşuculuk yapacak haliniz zaten yoktur
Elbette gidip gelmeyiz ama cok huzursuz oldum. Ya tekrar takıntı yaparsa ya yeniden huzurumu bozarsa diye dusunmeden edemiyorum

Kpss çalışırım diyordum ama huzursuzum suan nasil çalışacağım bilmiyorum. Ayrıca bizimkiler ayrı eve çıkmama karşılar iş bulsam denerim ama sorun çıkarirlar eminim
vlla kendinizi düşünüp çalışacaksınız Tam tersi bu durumlar gaza getirsin sizi.

Oha cidden çok absürd olmuş. Ama ilk anlık tepkiyi atlatin ve bir yabancı gibi önemsemeyin. Köprünün altından çok sular geçmiş hem de iki yönlü. Zaten evlenip taşınmış. Sizi rahatsız edecek değildir. Yokmuş gibi davranın. Ise gidip gelcek adam tüm gün kapıda bacada beklicek hali yok.
Ola ki karsilasirsaniz bir yabancı gibi tepkisiz kalın.
Son cümleye istinaden "bir yabancı gibiydin dönüp bakmadın bana" şarkısı çalıyor şu an beynimde ama siz öyle düşünmeyin tabi. Ayyy bitiremedim lafı.
Çok da şey yapma yani.

Adam yiyecek mi ki seni yahu? Evlenmiş zaten, unutmuştur geçmişi çoktan; yapacağı birşey varsa da eşinden korkusuna yapamaz. Eşinle barışmak istiyorsun da bahane arıyorsun gibi geldi. Sinir olmanı, huzursuz olmanı anlarım da sırf bunun için boşayacağın adamın evine gitmen... Ne münasebet ya.

Eski sevgililerimden biri alt katimda otursalar ne kadar umursarım diye düşündüm. Valla umrumda olmaz hiç.

Bence nefret duygularınızın altinda kalan sevgi kırıntıları var.

Yillarca sizden vazgecmemis ve sonra da vazgecip evlenmis.

Bunun öfkesi olabilir sizdeki. Bir de eşinizden boşanıyormuşsunuz.

Tepkiniz bu sebeplerle büyük bence.

Takıntı yapar mı ' ya odaklanıp enerjinizle adama beyin sinyalleri göndermeyin bence 😊 Çaylı kahveli görüşecek değilsiniz, aynı dairede yaşayacak da değilsiniz. Boşanmadan dolayı gergin olduğunuz için büyütmüşsünüz bence.. Hiç bir olumsuzluk olamaz bence. Ha milyonda bir ihtimal adam sizi paranoya yaptı ve gerçekten taktı diyelim o zaman gereğini yapar ailenizle ve savcılıkla durumu çözersiniz. Şöyle düşünün siz yeniden evlendiniz ve eski sevgililerinizden biriyle aynı binaya denk geldiniz. Eee ne var bunda! Adamla ayda bir defa zor karşılaşırsınız onda da göz göze gelmezsiniz olur biter.

Çok enteresan yaaaa.bence hiç sallamayın zaten iftira atan o vicdan azabı çekmesi gereken o .siz hiç umursamayin bırakın o rahatsız olsun

Back
X