• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaylı ayrıldığımız eski sevgili annemlerin alt katına taşınmış

Amaan ben ust kat komsumu disarda gorsem tanimam, belki ses tonundan, gunaydin, iyi aksamlar deyisinden cikaririm :D kirk yilda bir gorursunuz belki. Cok da mesele degil. Evli oldugu icin bir sey yapmaya da cesaret edecegini sanmam.

Boşanma aşamasındayım ve annemlere taşındım. Yaklaşık bir ay olacak ama daha bu sabah farkettim. Eski erkek arkadaşım evlenip annemlerin alt katına taşınmış. Evimizi de biliyordu ve bu kişi bana sen beni aldatıyorsun diyerek iftira atmıştı. Kavgalı ayrılmıştık ve sonra farkli hesaplar açıp sosyal medya uzerinden ulasmaya çalışmıştı senelerce... Kendisinden hiç hazetmiyorum. Görünce sinirlerim tavan yaptı. Burada da huzurum yok anlayacağınız. Neden her sey beni buluyor diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Boşanana kadar eşimle yaşadıgim eve mi dönsem? Anksiyetem arttı.
Cok kucuk bir yerde mi yasiyorsunuz? 3 senedir ayni yerde yasarim daha hic alt komsumla oturmuslugum yok. Korona zamanina kadar 5 kere de gormedim kendisini

Daha iyi bir senaryo bulabilirdiniz bence boşanıyorsunuz da eski sevgili oraya yerleşiyor falan filan ayrıca adam çalışıyordur akşamdan akşama gelecektir eve siz de çalışırsanız sorun kalmaz..evlenmiş sevmiş ki evlenmiş yanii..

Benim eski sevgilim üst komşumdu. O evde kaldığım ve gelip gittiğim 4-5 sene boyunca çocukla bir kere bile apartmanda karşılaşmadım. Hatta aynı apartmanda görmediğim çocuğu 20 dk uzaklıktaki merkeze indiğimde görmüştüm :KK53: merak etmeyin hiç bişey olmaz. Çok endiseleniyosaniz adamın işe gidiş geliş saatlerini belleyin, o saatlerde kapıya çıkmamaya çalışın

Daha iyi bir senaryo bulabilirdiniz bence boşanıyorsunuz da eski sevgili oraya yerleşiyor falan filan ayrıca adam çalışıyordur akşamdan akşama gelecektir eve siz de çalışırsanız sorun kalmaz..evlenmiş sevmiş ki evlenmiş yanii..
Adam oraya çoktan yerleşmiş aslında. Ben yaklasık bir aydır annemin evindeyim yeni gördüm. Sevmistir illaki. Bana takıntı yapmasından korkuyorum. Ciddi anlamda takıntılı biriydi.

Siz neden stres oluyorsunuz ki
Bırakın eski sevgiliniz düşünsün.
Sizce bu durum ortaya çıksa eşi onu çiğ çiğ yemez mi😈😂
Kim ne kadar kaybeder ona bir bakın.
Bence eski sevgiliden daha çok gider
Kaossss
Artık bir eşi kandırmak cok kolay. Bu insan önceden taciz boyutunda takıntıli oldugu icin korkuyorum. Iftira atti önceden yani yapamayacagi sey de degil yine atabilir. Babam hic anlayışlı biri degil tüm suclu ben olabilirim aklima neler neler geliyor

Back
X