bu kişi babamın kuzeniydi.beni döverdi aynı ortamda olduğumuzda(akraba olduğumuz için illaki aynı ortamda bulunurduk ve ortalıkta dövmezdi o yüzden başta inanmazlardı bana,sonradan farkettiler cidden dövdüğünü),ailen birşey yapmadımı derseniz,babamla birbirine girmişler ve babamın parmağını ısırmış kötü bir şekilde,dikiş atılmış babamın parmağına ve hala izi durur,birazda hissizlik var parmağında.(bunları sonradan annem anlattı)
babam vurmak istemiş birgün sinirlenip,almış silahı çıkmış yola annem geri çevirmiş yalvar yakar.(sadece benim olayımdan dolayı değil çok şey var ve babam şiddete karşı bir insandır lütfen onu yargılamayın)
polis birşey yapmadımı derseniz,zaten kısa süreli hapse girip çıktı,ama genel olarak her şeyi yaptı suç makinasıydı resmen.
kahvehane işletiyordu ve bir sene boyunca kira ödemedi,korkarlardı ondan kira almaya.düşünün böyle bir adamdı
küçükken bir akrabada otururken yaramazlık yapıyordum,babannemde ondan korktuğumu bildiği için 'otur yoksa x'i çağırırız' demişti.ve ben blöf sanmıştım ama adam gelmişti cidden.. beni tutup 4.katta balkondan sallandırmıştı,zor almışlardı elinden.tabi ben babannem benim için çağırdı sanıp yıllarca babanneme soğuk davrandım ama meğer adam tesadüfen gelmiş,bunu babannem söyledi.