:))) sana hemen özet geçeyim durumu canımm :))) ona da demiştim bitti olmaz artık diye ki uzaklaşıcaktım istanbuldan falan da planlarım vardı çünkü duramazdım artık buralarda. bi amacım olmazdı yani.. bu tabi hemen harekete geçti, üst üste bissürü mesajlar ama cevap vermiyordum ya da çok aralıklı yazıyordum 3 4 saat sonra gibi :) iş yerime çiçekler vs derken ben hiç dönmedim buna 1 ay boyunca.. o gece mesaj attı, seni çok seviyorum sensiz olmaz olmuyor yapamıyorum diye. ben de zaten yenilmeye yer arıyormuşum gibi hemen döndüm

ilk zamanlar çok iyiydi evet bu konu başlığını açtığımda ayaklarım yerden kesikti. ancak şuan oturmayan bişeyler var ve kafam almıyor.. ben buna döndüm tamam, sevgiliyiz dedik, el tuttuk bi beş on dakika toplamda.. şuan sorarsan 20 gündür toplasan 1 saat görüşmüşüzdür, ayak üstü ya da bir çay içimliği.. ne zaman buluşalım sinemaya gidelim desek muhakak bir işi çıkıyor, ya akrabası geliyor yurtdışından ya mülakatı ya toplantısı oluyor ve bunun telafisi içn de hiçbirsey yapmıyor

dahası sevgili gibi değil de arkadaşım gibi yanımda, nasıl desem ben yıllardır samimi oldugum erkek arkadaşımıın boynuna atılırken şuandaki sevgilim dediğim çocuk toka yapıp yanagımdan öpüyor.. alışma sürecei falan değil bu, 23 senedir yanyana oldugum 6 aydır duygusal seyler yaşadıgım adam bu olamaz.. dile getirdiğimde ise, ''kız bana yaklaşmadan pek yaklaşamıyorum ama seni seviyorum''

unutamadıgı birileri oldugunu düşünüyorum, ben ne kadar yakınsam o o kadar soğuk. napsam bilmiyorum. herşeyi başlangıçta bırakıp çekip gitsemmi beklesem mi uzak mı dursam yakın mı olsam.. of of..:2::2: