Oldu denilen bebek

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
86 veya 87 yillarinda annem kilosu yerinde cok guzl kiz cocugu dunyaya getirmis.Dogmus kucagina vermisler fakat bir sure sonra bebek oldu demisler .Annem olusunu gormemis . Dedigine gore babam almis gommusler felan ama Babam akil olarak asiri saf biri yani bir baska bebegide vermis olabilirler. Bebekler zaten birbirine benzerler. O zamanlarda babannem annemin bosanmasini istiyormus. Bazen aklima evlatlik verilmis olma ihtimali gelmiyor degil. Keske olmemis olsa boyle olsa diyorum. Anneme arastir bu konuyu desemde harekete gecmiyor .Ben ne yapabilirim Babama mezarini goster diyorum onunlada iletisime gecemiyorum. Tarihleri tam bilmiyorlar. Cok degisik aileye sahibim

Yok artik
Hastane kayitlari,ölüm raporu vs yok mu? Siz kardesisiniz siz de arastirabilirsiniz kanunen var oyle bir hakkiniz niye annenizi bekliyorsunuz madem boyle bir supheniz var?

O nasıl oluyor? Ölüm kağıdı yok mu? Hastanenin arşivinde vardır her şey. Babanız nasıl bilmez? Böyle bi şeyin peşine nasıl düşülmez? Bana pek mümkün gelmedi.

Hastaneye gitsem verirler mi acaba Prosodur nedir nasildir bilmiyorum
Tabiki böyle bir şey varsa arşivden çıkarmalarını isteyebilirsiniz. Ki nüfusa bile kayıt edilmiştir nüfusa kayıt edilmeden kimse gömülmez. Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde çıkar öyle araştırır bulursunuz bence.
Tam detaylı bilemiyorum.

bebeğin mezarı açılır dna yapılır ondan sonra babanızın saf olup olmadığı anlaşılır. bunun içinde annenizin mahkemeye bu talebini iletmesi gerek. dava açılacak. önce annenizin istemesi gerek tabi. siz bu talepte bulunabiliyor musunuz bilmiyorum.

Anneniz dogurdugu tarihi de mi bilmiyor?

Hadi babayi anladik da...

O yillarda zeynep kamilde cok bebek degistirilmis. Bizim cayci abla aslinda ebe. Doktorlar ve diger ebelerin yaptiklarina sahit olmak istememis, alet olmasi icin cok zorlamislae ve sirf bu yuzden isten cikmis.

Arastirin mutlaka

Son zamanlarda tv de böyle konular işleniyor,çoğu yalan.
Ama ülkemizde geçmiş yıllarda bu ve benzeri vakalar yaşanmış,bu da bir gerçek.

Varsa şüpheleriniz araştırın kesinlikle.
Ailede aklı başında olam tek kişi sizseniz,iş size düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…