- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Son zamanlarda tv de böyle konular işleniyor,çoğu yalan.
Ama ülkemizde geçmiş yıllarda bu ve benzeri vakalar yaşanmış,bu da bir gerçek.
Varsa şüpheleriniz araştırın kesinlikle.
Ailede aklı başında olam tek kişi sizseniz,iş size düşer.
Bende aynısı düşünüyordum. Bir insan nasıl olur da sessizce kabul eder, ölü de doğmuş olsa nasıl peşine düşmez diyordum ama oluyormuş.O nasıl oluyor? Ölüm kağıdı yok mu? Hastanenin arşivinde vardır her şey. Babanız nasıl bilmez? Böyle bi şeyin peşine nasıl düşülmez? Bana pek mümkün gelmedi.
Tabiki böyle bir şey varsa arşivden çıkarmalarını isteyebilirsiniz. Ki nüfusa bile kayıt edilmiştir nüfusa kayıt edilmeden kimse gömülmez. Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde çıkar öyle araştırır bulursunuz bence.
Tam detaylı bilemiyorum.
Dava açılıp tam bilmiyorum mumkunse mezardan örnek alınıp dna edilir... değilse arastirirsinz86 veya 87 yillarinda annem kilosu yerinde cok guzl kiz cocugu dunyaya getirmis.Dogmus kucagina vermisler fakat bir sure sonra bebek oldu demisler .Annem olusunu gormemis . Dedigine gore babam almis gommusler felan ama Babam akil olarak asiri saf biri yani bir baska bebegide vermis olabilirler. Bebekler zaten birbirine benzerler. O zamanlarda babannem annemin bosanmasini istiyormus. Bazen aklima evlatlik verilmis olma ihtimali gelmiyor degil. Keske olmemis olsa boyle olsa diyorum. Anneme arastir bu konuyu desemde harekete gecmiyor .Ben ne yapabilirim Babama mezarini goster diyorum onunlada iletisime gecemiyorum. Tarihleri tam bilmiyorlar. Cok degisik aileye sahibim
Bırakmış olabilirBenim annem birinci evliliğinde bir erkek bebek dünyaya getirmiş
Bebek doğduktan 15 gün sonra ölmüş (?)
Annem zaten bebek doğmadan eşinden ayrılmış.
Annem vefat ettiği için gerekli bilgiyi alamadım onu üzmemek için de sağlığında sormadım.
Babam da öldü diye biliyor ona da sorulmuyo ki annemin eski kocası
Ben bunun kaydını nereden bulabilirim?
Bunlar 1981-82 yıllarında falan olmuş olmalı
Nüfustan vukuatlı kayıt örneği almıştım ama bebekle ilgili bir şey yoktu annemin kütüğünün ilk evliliği dolayısıyla değişmesi vardı.
Bilen var mı acaba?
Bebek niye ölsün ki? Abim varsa bulmak istiyorum. Gerçi annem çocuğunu kimseye bırakacak bi kadın değildi, ama belki zorla almış öldü falan demişlerdir. Aklıma bi sürü soru var.
Bırakmış olabilir
İnşallah güzel haberler alirsinSanmam, 5 sene yatalak oldu kadın, bi aşamada söylerdi bence. Vicdanlı ve dürüst bir insandı. Çocukları için yaşayan biriydi.
Bütün aile hamileliği biliyor, bebeğin doğduğunu da. Ama herkes öldü diyor.
Bi ben inanmıyorum herhalde :)
Nüfus cüzdanımı değiştirirken nüfus kayıtlarına baktırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?