- 7 Mart 2009
- 362
- 0
- 316
- Konu Sahibi oykusenbaykara
Başkalarının söylediği, seni itham ederek yargılamaya çalıştığı sözler senin öyle olduğunu göstermez..
Öncelikle bunu bilmeli ve kabullenmelisin..
Daha çok gençsin, önünde uzun bi hayat var cnm.. Bu yolda türlü türlü zorlukların olacak mutlaka..
Hanım olman için önce büyümen ve kendine değer vermeyi öğrenmen gerek senin.
Seni bu denli üzen karaktersiz kişi için tek kelime dahi sarfetmek istemiyorum.
Birilerine görünmemek için oyunlar oynayıp saklanarak yaşayacak değilsin!! Sadece yoluna devam et yeter yerimseniben
Daha önce okumuştum konunu.. Etrafında her zaman sana yakışacak insanların olmasına gayret et..
Seveceğin kişi olsun arkadaşın olsun.. Yapacağın hatalarında daha az zarar görürsün böylece..
Ayrıca seviyorum unutamıyorum diye bi düşünceyi kabul etmiyorum. Bu sadece senin kendini kandırmandan ibaret bir durum! Bir nevi hastalık gibi bir şey.
Bunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksın
Gördüğün tedavininde doğruluğundan endişeliyim. Başka bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum cnm
Öncelikle bunu bilmeli ve kabullenmelisin..
Daha çok gençsin, önünde uzun bi hayat var cnm.. Bu yolda türlü türlü zorlukların olacak mutlaka..
Hanım olman için önce büyümen ve kendine değer vermeyi öğrenmen gerek senin.
Seni bu denli üzen karaktersiz kişi için tek kelime dahi sarfetmek istemiyorum.
Birilerine görünmemek için oyunlar oynayıp saklanarak yaşayacak değilsin!! Sadece yoluna devam et yeter yerimseniben
Daha önce okumuştum konunu.. Etrafında her zaman sana yakışacak insanların olmasına gayret et..
Seveceğin kişi olsun arkadaşın olsun.. Yapacağın hatalarında daha az zarar görürsün böylece..
Ayrıca seviyorum unutamıyorum diye bi düşünceyi kabul etmiyorum. Bu sadece senin kendini kandırmandan ibaret bir durum! Bir nevi hastalık gibi bir şey.
Bunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksın
Gördüğün tedavininde doğruluğundan endişeliyim. Başka bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum cnm