Öldü

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başkalarının söylediği, seni itham ederek yargılamaya çalıştığı sözler senin öyle olduğunu göstermez..
Öncelikle bunu bilmeli ve kabullenmelisin..
Daha çok gençsin, önünde uzun bi hayat var cnm.. Bu yolda türlü türlü zorlukların olacak mutlaka..
Hanım olman için önce büyümen ve kendine değer vermeyi öğrenmen gerek senin.
Seni bu denli üzen karaktersiz kişi için tek kelime dahi sarfetmek istemiyorum.
Birilerine görünmemek için oyunlar oynayıp saklanarak yaşayacak değilsin!! Sadece yoluna devam et yeter yerimseniben
Daha önce okumuştum konunu.. Etrafında her zaman sana yakışacak insanların olmasına gayret et..
Seveceğin kişi olsun arkadaşın olsun.. Yapacağın hatalarında daha az zarar görürsün böylece..
Ayrıca seviyorum unutamıyorum diye bi düşünceyi kabul etmiyorum. Bu sadece senin kendini kandırmandan ibaret bir durum! Bir nevi hastalık gibi bir şey.
Bunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksın
Gördüğün tedavininde doğruluğundan endişeliyim. Başka bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum cnm

Çok ama çok saol canmmm bnm içimbir nebze daha rahat

Yapılcak tek bişi var kendi değerini anlayıp ondan uzak durman.Bunu yapmanda çok zorrr. Zor çünkü gerçekten onsuz bi hayatı istediğinde başarabilirsin bunu.Acını yaşa sonuna kadar bata bildiğin kadar dibee baattt haatttaa çakıll dibinee hayatınn.Belki burda kızarlar bana bunları dediğim için amaa dibinee kadar batmadan hayatınn insan kendi değerini anlayamıyorrr.Bu duurumdan kurutlduğun zaman eminn olll hiç birşey üzemiyor senii bu ne ki daha beterini yaşadım ben diyorr insann hayata daha güçlü daha kendinden emin başlıyorsunnÇok üzgünüm çoook

Bence herseyden önce doktorunuzu degitirin.Gecmiste ne olmus ne bitmis onlardan sadece ders cikarin,hayatiniza bunlari arti olarak katin ve bu sekilde yeniden temiz bir sayfa acin.Artik kendiniz olan bitenlere dur demesini bilin.Hayat cok uzun ve güzel,inanin bu gibi sorunlari ilk ve son yasayan siz degilsiniz.O adami kafanizdan silmeye calisin hatta bu konuyu artik irdelemeyin cünkü yanlis bir baslangic yapmissiniz.Onu hayatinizin merkezinden cikarin,belli bir yasa gelmis genc bir bayansiniz,basarirsiniz bunlari.Merkezde sizden ve ailenizden baska kimse olmasin simdilik.Ve bundan sonraki gerek toplumsal,ailevi gerekse özel iliskilerinizde kendinize güvenin ve her ne olursa olsun dogru söyleyin.Yaptiginizin sonucuna katlanip kendinizi yipratmamasini ögrenin.Bu sekilde devam eden bir sürec sonunda kiminle bir seye baslarsaniz baslayin sizi asla mutlu etmez.Ailenizle de kötüymüs araniz,üzüldüm dogrusu.Hayatta en degerli varliktir aile.Mesela artik göz yaslarinizi silin,iciniz acisada...Ailenizle vakit gecirmek icin firsatlari degerlendirin,bundan sonra her yaptiginiz isi dogru yapin yada yapmaya calisin zamanla güven toplarsiniz tekrardan ve kendinizi bu sekilde anlatmis olursunuz.Kendinize,sorunlara,göz yaslariniza dur deyin,savasin sorunlarla ve gelecek planlari yapin,hedefler koyun.Bu plana sadik kalin,iradeli olun.Sonrasinda hersey adim adim düzelir.Tabiki psikolojik destek alin,sizi iyi anlayacak ,destek olacak birisi olsun bu,öyle kolaya kacmasin mesleginin hakkini versin mümkünse ve sizde karsiligini isteyin,susmayin

Üzülme arkadasım .
Ne desem bilmiyorum ki.
Tek diyebilecegim her acı gectigi gibi buda gecer elbet!!
İs aska,sevgiye gelince teselli edecek cümleler de kalmıyor..
Unutacaksın demekten baska.

vallaha doktorum dedi üf git at kendini kurtul acında diner oda görmez seni ...ilaç verdi sonrada

piskoloklardami kafayi yemis cok ilgincCADIARZU

bir hata yapmissin canim keske olmasaymis ama olmus

bu gibi seylerde kaderini zorlamiycaksin o kisiyle eger olmuyorsa

inan bana vardir ondan bir hayirr kesinlikle

senin hakkinda ne düsünürse düsünsün bosver

önemli olan senin düsüncelerin bu yasadiklarini unutmak zorundasin

Başkası sana bilmem nesin dediği için
Sen o Olmassın...
Aşk acısı kolay değil,maalesef canın çok yanacak,sana hertürlü hakareti etsede,hala onu aramak isticeksin..
Ama yapma,kendine zarar verirsin,Tatile falan çık
yada bir akraba arkadaşın yanına git
o şehri terket.

Canım okuyorum henüz..

Saolun kızlar çok saolun siz yazdıkça ben kendime daha güvenmeye başlıyorum...

Çıkamamki tatile be canım bırakmazlar..

canım emin ol bu acıların yakın zamanda bitecek..eğer onla olsaydın zamanın gidecekti.yazık gençliğine.birde mümkün olduğunca sosyal olamaya bak..dışarı at kendini..

Canım ailem öle bbir aile değil işte onların sosyallik anlayışı evde oturmak

Valla ask acisi degil bu. Rezillik sadece.. Saygi gostermiyor insanlar size nicin hic sordunuzmu kendinize? ne is yapiyorsunuz okuyormusunuz? okumuyorsaniz calisin calismiyorsaniz okuyun yada bir kursa gidin.. Kendinize ceki duzen verin.. Agir olun sevmek kendini paralamak degildir sevilen insanin onunde.. Agir olmaniz gerekir yoksa ucuz gorurse insanlar sizi ya alay ederler ya tiksinirler yada kullanmak icin ugrasirlar.. Daha elini tutmadiginiz daha size bir tatli soz soylemeyen bir adam'ki flort bile etmemis sizinle bir cocuk hayal etmissiniz kufurleride cabasi.. valla size ancak siz yardimci olursunuz.. zavalli olmak icin cok ugrasiyorsujnuz sanki insanlar sizi zavalli buldukca size yardimci olacaklar.. gururu icin onuru icin yasayan hatta ölen insanlar var bu dunyada hatirlatirim

Sosyal_bela canım okuyorum...
Saol zahmet edip yazmışsın ama iyi değilim 2 konumdada bana epeyce yüklenmişsin hata olduğunu bende biliyorum...
ve şunuda sölim beni eleştirerek değil yol göstererek yardımcı olabilirdin.
AMA yinede zahmet edip yazmışsın saol

öldü diyince bişi oldu sandım böyle dramatik başlıklar açmayın yahu.
altı üstü yaşadığın aşk acısı, insanların kocaları sevgilileri ölüyor gerçekten de ve hayata tutunup yaşamayı becerebiliyorlar.
seninki ne biliyor musun? aşk felan değil sadece boşluk. sadece birşeylere tutunma ihtiyacı.
ama daha adam akıllı ileriki yaşlara geldiğinde vah vah demeyeceğin yollar bulmalısın kendine..
bunun başka çaresi yok.. unutma seni öldürmeyen her acı güçlendirir..
yaşadıklarının üzerine bir çizgi çek geride bırak ve kendi kendine daha iyi bir insan olmak için söz ver.
bırak bu çocuğun da senin hayatına katkısı bu olsun..

elestirmekten cok yol gosterttim her ne kadar etkili olmasamda. oku calis onuruna gururuna ve kendine saygi duy agir ol demem elestiri degil..

Canım..allah sendende razı olsun...

bak yazmami istemiyorsun ama ailen bile sana saygi gostermiyor annen duymus olanlari ve seni o gozle goruyormus ('ki gormuyor sadece kizgindir)
tez canli davranacagina biraz agir ol once ailenin saygisini kazan bir hata oldugunu soyle..
arkadaslarina yada yakinlarina bunun bir hata oldugunu onu gozunde cok buyuttugunu ve aklin basina geldigini belirt..
kendine ceki duzen ver olurda onu gorursen yuzune bile bakma..
fahise kelimesi icin gunumuzde hala kan dokuluyor ve cok buyuk bir hakaret bu yuzden umarim cidden senin icin ölmüs olur ve guclenip önüne bakarsin gerideki yanlislardan ders alarak.

evden çıkamıyorum ki korkuyorum....onu görmekten....

ailemeleştirio aamayolda gösteri nadirde olsa...

ne biliminşlh aşıcam

piskoloklardami kafayi yemis cok ilgincCADIARZU

bir hata yapmissin canim keske olmasaymis ama olmus

bu gibi seylerde kaderini zorlamiycaksin o kisiyle eger olmuyorsa

inan bana vardir ondan bir hayirr kesinlikle

senin hakkinda ne düsünürse düsünsün bosver

önemli olan senin düsüncelerin bu yasadiklarini unutmak zorundasin

bizim bi komşu vardı psikiyatristi
çok sertti
anacım adamda bi sinir vardı görmeliydin :1shok:
bi yerde adamda haklıydı gerçi