Olduğundan daha genç görünmek

Nevvreste

PATRON ANA
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
675
1.265
33
32
DÜNYALI
Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.

Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?

Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.

Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.

Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
yaşınız daha küçük . Minyon bir tipiniz varsa 35 e geldiğinizde herkes size 30 demeye başlar .Genç görünmek için biraz yaşlanmayı bekleyin :)

Yaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor

Aa daha kucukmussun . Bu ne demek ?

Bence hiç güzel değil .
24 yaşındayım .
İşyerıme gelen müşterileer aaaa ben sizi 18 falan sandım dıyor..
Hiçde hoşuma gitmiyor . Sensin küçük deeyip ağzının ortasına vurmak ıstıyorum .
30 umdan sonra desinlr bana :KK70:

Sende bence hiç morlini bozma yaşını yaşa bırak kçük göstermeyı .
Evladını sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah :dua:

Son düzenleme:

bunun bi taktiği olduğunu sanmıyorum genetik bişey 37 hatta bikaç ay sonra 38 olacak biri olarak 28-29 gösterdiğim söylenir. Hiç minyon değilim hatta bayaa boyluyum, öyle çok çıtı pıtı zayıf da değilim.Belki giyim tarzı saç baş etkiliyo olabilir tam bilmiyorum. Ama kafaya takılacak bi konu değil bence zaten gençsiniz daha ne kadar genç olucaksınız :)

Hamilelikten dolayi bunlar. Hic takilmayin gececek .

25 yaşındasınız ve daha genç görünmek istiyorsunuz öyle mi

ben ölem o zaman :KK53:
Göz altımda morluk ve kaz atakları var. Belki de kimse demiyor bundan dolayı daha yaşlı gorunuyorumdur .
Benden daha büyük kişilerin göz altlarına bakıyorum onlarda öyle bir sorun yok.
Onlar benden daha küçük gösteriyor diye düşünmeye başlıyorum ve kendi adına üzülüyorum .

Bana kucuk gosterıyorsun dıyorlar. En son dogumdan sonra 4 ay sonra bır teyze bakarmısın kızım , o bebegın nesı oluyorsun dıye sordu ?
Ben bunu kıloya baglıyorum. 24 kılo aldım , dogumdan sonra spora gıttım ve dıyetısyene 4 ayda butun aldıgım kıloları verdı. Ilkındede boyle yaptım. Kılo alıyorsunuz suanda hamılelıkte yanı benım gıbı devasa degısen var mı bılmıyorum ama bunlar bence hamılelıkle alakalı. Dogumdan 20 gun sonra markette karsılastıgım bır arkadasım , inanmıyorum cute sana ne olmus tanıyamadım demesı uzerıne spora basladım buarada. Kı ıyıkı yapmısım dıyorum sımdı yasım 31 cunku kılo otursaydı kı kıloyla orantılı ıstahımda oldukca acıktı veremezdım kıloları

Göz altımda körlük ve laz atakları var. Belki de kimse demiyor bundan dolayı daha yaşlı gorunuyorumdur .
Onlar benden daha küçük gösteriyor diye düşünmeye başlıyorum ve kendi adına üzülüyorum .

göz altları için hamilelikten sonra birçok ürün kullanabilirsiniz

Göz altımda morluk ve kaz atakları var. Belki de kimse demiyor bundan dolayı daha yaşlı gorunuyorumdur .
Ama bu yasta bunlara takilirsaniz 30 dan sonra hayat cekilmaz olur .

Şimdi daha gençsiniz küçük göstermek yüz ve vücut tipiyle alakalı. Bunu da değiştirmeniz pek mümkün değil. Ama cilt bakımınıza dikkat ederseniz biraz yaşlanmaya başlayınca cildi kırışan yaşıtlarınız yaşlı gösterir siz genç görünürsünüz. :)

Back
X