Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
okudum ama inanmadım bende gülüyorum saf olmayın lütfen adam bu sabah evden çıkıyor ertesi akşam geliyor nezarete alsalar sabah salınır akşama kadar aklı nerdeydi o vakit sana haber vermek için zaten bildiğim kadarı ile karakolda haber vermelerine izin veriyorlar da hastanede olsa darp izi varmı elind bir kanıt adam bunu uydurdu sende inandın mı ben sana gülüyorum
Valla öyle görünüyor hanımefendi. Düşüncesi yüzünden kimsenin dayak yemesini asla tasvip etmem ama yani hayatımda bu kadar tutarsız hikaye görmedim. Üstelik parti isimlerini falan vermeniz çok yersiz şu durumda, ki bahsettiğiniz şekilde olduysa sorun da çözülmüş. Buraya insanlar yardım istemek, fikir almak için yazıyor fakat siz siyasi parti isimleri vererek mağdur edebiyatı yapmışsınız sadece. Yazdığınız bölüm "Bir derdim var" fakat ben ne gibi bir derdiniz var anlayamadım açıkçası?