Oldurmaya Çalışıyorum

Yasemin hale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
229
224
33
35
Merhaba,
Yaklaşık iki hafta önce biri ile tanıştım çok ilgili biri sürekli mesaj atar hatta ben atmayınca darlar.Kendisi mühendis dolarla maaş alıyor, ailesi falan aşırı zengin mekanları var içkili.Diyordum ki böyle bir ortam çocuğu neden benimle ille de olsun diye uğraşıyor.Yakışıklı da bir çocuk ama konuşmayı hiç bilmiyor yani böyle salak salak konuşan insanlar olur ya onlardan.Böyle normal konusuyoruz diyor ki: Sırtımda elimin yetismeyeceği bir yer kaşınıyor.Ee yani ne yapayım ve ne alaka? Yine normal muhabbet esnasında yemek fotosu atıyor canim bundan çekti, diyor.Eski iliskilerimden bahsediyorum yani ilişkiye bakış açımdan da başlıyor benim bir arkadasim vardi vs diye.Görüldü yapıyorum sadece çünkü onunla mesajlaşırken bana sıklet basıyor.Bir gun dedim yüzüne hatta muhabbetin beni sarmıyor diye bazen de tersliyorum anlattıgın ne alaka simdi diye.Cok da iyi bir uni.den mezun, zeki sayılabilecek biri insan kadınlarla konusmayı hic mi oğrenmz?Bütün arkadaşlarım zorla kendini, sevmeye çalış diyor sen muhabbet etmediğin için yapıyordur diyor.Canım konuşmak bile istemiyor kiPsikoloğum da hep sevdiklerine değil seni sevenlere şans ver, diyor. Bundan önce aşırı begendigim biri vardı daha başından kimseye bağlanamıyorum triplerine girdi, her seyi yasayalim ama hicbir sey olmayalım diyen erkeklerden yarın başka bir sey için görüşeceğiz ona duyduğum heyecanın binde birini duymuyorum.Onu da kabul etmedim bağlanıp acı cekmek istemedigim için ama neden böyle hayvanlara sevgi besleyip digerine pislik gibi davranıyorum bilmiyorum

Parası olmasa görüşmeye devam eder miydiniz? Muhtemelen hayır. Görüşmeyin bence. Adamın sohbeti sizi bile sarmıyorken insan içine çıktığınızda utanır durursunuz.
Mantıklı davranmaya ugrasiyorum hem varlıklı hem ilgili falan diye ama olmuyor

Parası daha fazla olan insanlar daha çok tercih edilen ve daha değerli insanlar değildir.sadece para konusunda daha şanslıdırlar. Ki görüldüğü üzeren bu şansından başka çöpün tekiymiş.yazdıklarınız hiç hoş değil.lütfen insanların bilinçaltını bu tarz şeylerle doldurmaya devam etmeyin.parasını da alsın bir ta..... şu parası olan daha değerlidir imasını yapmayın artık.oturmayı, kalkmayı, iki sohbeti bilmeyen bir sürü zengin tanıdım hepsi de yapayalnızdı valla.hiç de denilen gibi sırf parası var diye herkesler onlarla ilgilenmiyor.niye böyle bir algı var hiç anlamam.o kadar kalitesizlerdi ki hiçbir para bunları kurtarmıyordu. Adam çöp, sen diyorsun ki zengin neden benimle takılıyor. Çık şu kafadan.millet zengin arar ben zengin bulunca çöptür bu diye kaçıyorum.haa işsiz de olmasın.standart tamam herşeyin ortası en güzelidir.

Mantıklı davranmaya ugrasiyorum hem varlıklı hem ilgili falan diye ama olmuyor

Evlendikten sonra mantık daha önemli evet ama aşık olmadığınız, hayran olmadığınız bir adamla ömür geçirip yatağa giremezsiniz bence. Tahammülsüzleşirsiniz bir noktadan sonra boşanırsınız.

Mantık evliliği öyle bir şey değil, tamam para da önemli ama mantıktan kasıt adamın yakışıklı olmayıp oturup kalkmayı bilen, dürüst ve zengin olması olabilir ama daha mesajla tahammül edemediğiniz adama aynı evin içinde nasıl tahammül edeceksiniz?

Ama bu sırf çok zengin diye kendini ve duygularını satmak değil mi? Mantık birlikteliği aşk ve sevgi olmasa bile saygı duyabilmekle olur. Sizde hiçbirşey yok. Bence hiç oldurmaya çalışmayın. Siz bu kadar değersiz değilsiniz.

Para hersey dgl.
Bi tanıdık kendinden epey yaşlı biriyle evlendi tahminim zengin diye.adam bikac yıl sonra iflas etti.paraya güvenmemek lazım her zorlukta yanında kalabileceksen oldur yoksa ugrasma

Ben cok fazla zengin tanimadigim icin oyle sanirimsadece zenginlik de degil egitim kultur tip her sey var ama sohbet edilmiyor

Kendini
Kendini satmak mi uslubunuza dikkat edin

Kendini

Kendini satmak mi uslubunuza dikkat edin
Hanımefendi başka türlü anlatamadım. Cinsellik olarak söylemiyorum. Ama bu kendinize değer vermemek sırf parası var diye buda bir nevi satmak oluyor. Duygularınız körelir, hayattan soğursunuz. O para size iyi gelmez ki. 2 cümle konuşamıyormuşsunuz. Size kendini zorla diyen insanların sizden istediği parası var katlan.

Ben cok fazla zengin tanimadigim icin oyle sanirimsadece zenginlik de degil egitim kultur tip her sey var ama sohbet edilmiyor
Nedense hiçbir zaman, herşey bir arada olmuyor.hayatımdaki şu an olan ve giren, çıkan erkekleri düşündüğümde, yaa şahane ten uyunumun, olduğu, bilgili, kültürlü, entelektüel, hoşsohbet ama çulsuz, işsiz kişiler vardı; diğer tarafta zengin ama akılsız, iki laf edilmeyen, seviyesiz kişiler; diğer tarafta işi gücü, eğitimi yerinde, konuşmayı da bilen ama tipi kötü kişiler....
Bir tutmuyor hepsinden biraz biraz.gerçekten de imtihan dünyası.bizde herşey yanyana oluyor da erkekler de neden hep bir taraf sıfır oluyor anlayamıyorum. Yaaa çulsuzu idare edeceksin, yaa tipi iyi olmayanı, yaa da iki laf edemeyen asosyali. Tercih senin .

Para hersey dgl.
Bi tanıdık kendinden epey yaşlı biriyle evlendi tahminim zengin diye.adam bikac yıl sonra iflas etti.paraya güvenmemek lazım her zorlukta yanında kalabileceksen oldur yoksa ugrasma
Bunun gibi bir yorum arıyordum. Para gelip gidebilir insanız hepimiz bir saniye sonra başımıza ne gelecegini bilemeyiz.
Çocuğa da üzüldüm ya senin muhabbetine bile dayanamiyor kız zenginsin diye tahammül etmeye çalışıyor falan... Kendini çocuğun yerine koy biraz empati yap ve bu düşünceler icindeysen görüşmeyi kes. Karşındaki de bir insan çünkü.

Begenmediginiz adami niye oldurmaya calisiyorsunuz? Sacmalik kusura bakmayin.

Adam nato mermer nato kafa.kafa basmıyor basmıyor, saf salak bir tip.odunun teki.neden konu sahibinin anlatımına güvenmiyorsunuz da adamın kaliteli olduğunu var sayıyorsunuz anlayamadım.

Evet kesinlikle ben de boyle tarif ederdim.Zaten dort dortluk insan yok kabul ediyorum ama asik olduğumda çoğu kusurunu kabul ediyorum ama bununla konusamiyorum bile