- 1 Temmuz 2009
- 6.041
- 6.634
- 773
- Konu Sahibi Yasemin hale
-
Ayy ben de cok yakin arkadaslarima alakasiz anlarda tatli fotosu atip, canim bundan istiyo beraber yiyelim diyorum. Insanlari bunaltiyor muyum acaba diye dusundum. Zaten basima ne geliyosa bu bogaz derdinden geliyoMerhaba,
Yaklaşık iki hafta önce biri ile tanıştım çok ilgili biri sürekli mesaj atar hatta ben atmayınca darlar.Kendisi mühendis dolarla maaş alıyor, ailesi falan aşırı zengin mekanları var içkili.Diyordum ki böyle bir ortam çocuğu neden benimle ille de olsun diye uğraşıyor.Yakışıklı da bir çocuk ama konuşmayı hiç bilmiyor yani böyle salak salak konuşan insanlar olur ya onlardan.Böyle normal konusuyoruz diyor ki: Sırtımda elimin yetismeyeceği bir yer kaşınıyor.Ee yani ne yapayım ve ne alaka? Yine normal muhabbet esnasında yemek fotosu atıyor canim bundan çekti, diyor.Eski iliskilerimden bahsediyorum yani ilişkiye bakış açımdan da başlıyor benim bir arkadasim vardi vs diye.Görüldü yapıyorum sadece çünkü onunla mesajlaşırken bana sıklet basıyor.Bir gun dedim yüzüne hatta muhabbetin beni sarmıyor diye bazen de tersliyorum anlattıgın ne alaka simdi diye.Cok da iyi bir uni.den mezun, zeki sayılabilecek biri insan kadınlarla konusmayı hic mi oğrenmz?Bütün arkadaşlarım zorla kendini, sevmeye çalış diyor sen muhabbet etmediğin için yapıyordur diyor.Canım konuşmak bile istemiyor ki Psikoloğum da hep sevdiklerine değil seni sevenlere şans ver, diyor. Bundan önce aşırı begendigim biri vardı daha başından kimseye bağlanamıyorum triplerine girdi, her seyi yasayalim ama hicbir sey olmayalım diyen erkeklerden yarın başka bir sey için görüşeceğiz ona duyduğum heyecanın binde birini duymuyorum.Onu da kabul etmedim bağlanıp acı cekmek istemedigim için ama neden böyle hayvanlara sevgi besleyip digerine pislik gibi davranıyorum bilmiyorum
Evet hatta yapınca bile geçmiyor.Cinsel çekimler vardır ve göz ardı edilemeyebilirler ya da göz ardı edimez. birileri görüşür, nikahına almayacak ya. sırtını kaşıtır adam. Kaşıntı çok tuhaf bi kelime ahahshsh.
Ya kaşınmak dedim de bir süre seks yapmayınca kaşıntısı tutan üye sen misin
Oooo büyük ayıp etmişsin.ben de terbiyesizlik yaparım zaman zaman ama bence ayıp.evet bazı kişiler herkes için olmasa da bazı kişiler için bulunmaz hint kumaşı.bazıları için gram değerimiz yok ama bazıları için bulunmaz hint kumaşıyız gerçekten.herkes için bulunmaz hint kumaşı olan kişi de yoktur zaten.aşık olduğunuz kişiyi düşünün, senin için bulunmaz hint kumaşı ama başkası için beş para etmez biri.çok üstün özellikleri olmasına gerek yok, senin enerjin tumuş o kişiyle olay bu.Şöyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanan insanları hiç sevmiyorum. Ne ego varmış ya sizde. Sırf parası var diye birliktesiniz zaten kullanıyor sizi. İlla kullanılmak için cinsellik mi gerekiyor ! Zamanınızdan çalıyor bir kere karşı taraf. Daha doğrusu siz de onun zamanından çalıyorsunuz.
Birde reddettiğiniz için adamın sizi ilgi çekici bulduğunu söylemişsinizadam anlamıyor ki. Nefes alsın yeter modunda belli ki. Yazık ya bizler ne ara bu hale geldik bilmiyorum
Ben erkekler için yaşamıyorum sizin gibi. Daha farklı öncüllerim var. Daha farklı hedeflerim ve inançlarım var. Hayatımızda her şeyin ölçülü ve dengeli olması taraftarıyım.Oooo büyük ayıp etmişsin.ben de terbiyesizlik yaparım zaman zaman ama bence ayıp.evet bazı kişiler herkes için olmasa da bazı kişiler için bulunmaz hint kumaşı.bazıları için gram değerimiz yok ama bazıları için bulunmaz hint kumaşıyız gerçekten.herkes için bulunmaz hint kumaşı olan kişi de yoktur zaten.aşık olduğunuz kişiyi düşünün, senin için bulunmaz hint kumaşı ama başkası için beş para etmez biri.çok üstün özellikleri olmasına gerek yok, senin enerjin tumuş o kişiyle olay bu.
Kadına nefes alsa yeter demişsin.onu diyorum.Ben erkekler için yaşamıyorum sizin gibi. Daha farklı öncüllerim var. Daha farklı hedeflerim ve inançlarım var. Hayatımızda her şeyin ölçülü ve dengeli olması taraftarıyım.
Ben ayıp etmedim. İnsanların birbirlerini süre para , güzellik , kariyer için kullanmalarının daha ayıp ve karaktersizlik olduğunu düşünüyorum
Ben kadına demedim. Karşısındaki insan nefes alsın yeter diyen bir tipe benziyor dedim. Okuyun. Buralarda çok takılmayın. Biraz kitap falan okuyun. Okuduğunuzu anlamayı kolaylaştırır.Kadına nefes alsa yeter demişsin.onu diyorum.
Evet haklisin hicbirimiz anlamiyoruz bir tek sen biliyorsunŞöyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanan insanları hiç sevmiyorum. Ne ego varmış ya sizde. Sırf parası var diye birliktesiniz zaten kullanıyor sizi. İlla kullanılmak için cinsellik mi gerekiyor ! Zamanınızdan çalıyor bir kere karşı taraf. Daha doğrusu siz de onun zamanından çalıyorsunuz.
Birde reddettiğiniz için adamın sizi ilgi çekici bulduğunu söylemişsinizadam anlamıyor ki. Nefes alsın yeter modunda belli ki. Yazık ya bizler ne ara bu hale geldik bilmiyorum
Aynen öyle gerçekten. Sizleri gördükçe bir tek benim bildiğime emin oluyorum. Keşke böyle olmasa ama böyleEvet haklisin hicbirimiz anlamiyoruz bir tek sen biliyorsun
Sen bu ulkeye fazlasınAynen öyle gerçekten. Sizleri gördükçe bir tek benim bildiğime emin oluyorum. Keşke böyle olmasa ama böyle
Merhaba,
Yaklaşık iki hafta önce biri ile tanıştım çok ilgili biri sürekli mesaj atar hatta ben atmayınca darlar.Kendisi mühendis dolarla maaş alıyor, ailesi falan aşırı zengin mekanları var içkili.Diyordum ki böyle bir ortam çocuğu neden benimle ille de olsun diye uğraşıyor.Yakışıklı da bir çocuk ama konuşmayı hiç bilmiyor yani böyle salak salak konuşan insanlar olur ya onlardan.Böyle normal konusuyoruz diyor ki: Sırtımda elimin yetismeyeceği bir yer kaşınıyor.Ee yani ne yapayım ve ne alaka? Yine normal muhabbet esnasında yemek fotosu atıyor canim bundan çekti, diyor.Eski iliskilerimden bahsediyorum yani ilişkiye bakış açımdan da başlıyor benim bir arkadasim vardi vs diye.Görüldü yapıyorum sadece çünkü onunla mesajlaşırken bana sıklet basıyor.Bir gun dedim yüzüne hatta muhabbetin beni sarmıyor diye bazen de tersliyorum anlattıgın ne alaka simdi diye.Cok da iyi bir uni.den mezun, zeki sayılabilecek biri insan kadınlarla konusmayı hic mi oğrenmz?Bütün arkadaşlarım zorla kendini, sevmeye çalış diyor sen muhabbet etmediğin için yapıyordur diyor.Canım konuşmak bile istemiyor ki Psikoloğum da hep sevdiklerine değil seni sevenlere şans ver, diyor. Bundan önce aşırı begendigim biri vardı daha başından kimseye bağlanamıyorum triplerine girdi, her seyi yasayalim ama hicbir sey olmayalım diyen erkeklerden yarın başka bir sey için görüşeceğiz ona duyduğum heyecanın binde birini duymuyorum.Onu da kabul etmedim bağlanıp acı cekmek istemedigim için ama neden böyle hayvanlara sevgi besleyip digerine pislik gibi davranıyorum bilmiyorum
Güncelleme: Belki beni linçlersiniz de kendime gelirim diye yazıyorumMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?