Oldurmaya Çalışıyorum

Ayy ben de cok yakin arkadaslarima alakasiz anlarda tatli fotosu atip, canim bundan istiyo beraber yiyelim diyorum. Insanlari bunaltiyor muyum acaba diye dusundum. Zaten basima ne geliyosa bu bogaz derdinden geliyo

Evet hatta yapınca bile geçmiyor.

iki haftalığın ilgisinden ne olur yahu. erkekler böyle zaten bir anda ilgiyi boşaltıyor, asıl bu ilgi devam ediyor mu ona bakmalı. afedersiniz de ya bu karşınızdaki adam kazma ya da sizin cidden hiçbir ortak noktanız yok. ilişkilerden bu kadar mı anlamıyorsunuz, troll müsünüz anlamadım ki.

Şöyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanan insanları hiç sevmiyorum. Ne ego varmış ya sizde. Sırf parası var diye birliktesiniz zaten kullanıyor sizi. İlla kullanılmak için cinsellik mi gerekiyor ! Zamanınızdan çalıyor bir kere karşı taraf. Daha doğrusu siz de onun zamanından çalıyorsunuz.

Birde reddettiğiniz için adamın sizi ilgi çekici bulduğunu söylemişsiniz adam anlamıyor ki. Nefes alsın yeter modunda belli ki. Yazık ya bizler ne ara bu hale geldik bilmiyorum

Oooo büyük ayıp etmişsin.ben de terbiyesizlik yaparım zaman zaman ama bence ayıp.evet bazı kişiler herkes için olmasa da bazı kişiler için bulunmaz hint kumaşı.bazıları için gram değerimiz yok ama bazıları için bulunmaz hint kumaşıyız gerçekten.herkes için bulunmaz hint kumaşı olan kişi de yoktur zaten.aşık olduğunuz kişiyi düşünün, senin için bulunmaz hint kumaşı ama başkası için beş para etmez biri.çok üstün özellikleri olmasına gerek yok, senin enerjin tumuş o kişiyle olay bu.

Son düzenleme:
Bana adam hödük gibi gelmedi. Siz düşünce dünyanızda biraz kısıtlı ve gerçek anlamda düşünüyor gibisiniz. Bir anlaşmazlık var ama onun size yetişememesi gibi değil de sizin ona yetişememeniz gibi sanki.

Örneğin durduk yere sırtının kaşınması ya da yemek atması flört hareketleridir. İkinizin de yalnız ve bir arada olmama durumunu bu şekilde ifade etmiş. Ancak size soyut gelmiş ve bağlayamamışsınız.

Ha adamın niyeti de iyi demiyorum. Anladığım kadarıyla sizi “avlamak” istiyor ve bu süreci kendince bir oyuna çevirerek karşı tarafla eğleniyor. Uygun bir ikili değilsiniz. İkinizin ihtiyaçları da farklı ve uzun vadede birbirinizi ruhsal olarak doyuramazsınız.

Ben erkekler için yaşamıyorum sizin gibi. Daha farklı öncüllerim var. Daha farklı hedeflerim ve inançlarım var. Hayatımızda her şeyin ölçülü ve dengeli olması taraftarıyım.

Ben ayıp etmedim. İnsanların birbirlerini süre para , güzellik , kariyer için kullanmalarının daha ayıp ve karaktersizlik olduğunu düşünüyorum

Kadına nefes alsa yeter demişsin.onu diyorum.

Evet haklisin hicbirimiz anlamiyoruz bir tek sen biliyorsun

Güncelleme: Belki beni linçlersiniz de kendime gelirim diye yazıyorumdiğer arkadaşla cumartesi günü başka bir şey görüştük mesafeli davrandım bir kac kez şansını denedi.Baktı olmuyor ayrıldıktan sonra arayıp kahveye çağırdı.Gittim bana benimle denemek istediğini söyledi ama ilişki sorumluluğu istemiyormuş sürekli biriyle ilgilenmek ona göre değilmiş ben de neden istiyorsun o zaman dedim.Sen 20'lerimde karşıma çıksaydın sana hayran olurdum: enejiksik, eğlencelisin, kültürlüsün, cok güzelsin; ama benim artık enerjim ve hevesim yok dedi.Ben de bir sey mi yaşadın böyle düşünecek dedim.4 yıllık iliskisi varmış nişan atılmış kız sürekli bundan ayrılıyormuş en son kızın özensiz davranışlarından bu ayrılmış.Ben de dün olsa anlarım da altı yıl birini unutamamak fazla arabesk değil mi, dedim.O da sürekli bunu düşünmüyorum ama ondan sonra kimseyi sevemiyorum dedi.Bu tek kullanımlık bir sey degil ki sadece kavusamadigin icin yarim kaldığı için hırs yapıyorsun dedim.Yok insan hayatta bir kez severmiş, o bir daha evlenmezmiş.Bn de boyle diyorsunuz birkaç ay icinde başkasıyla evleniyorsunuz dedim.Oyle bir sey olmaz ddi.Kız evlenmiş bu arada onda ne buldum bilmiyorum dedi.Ben de benimle olur olmaz olsun diye asla demiyorum ama 6 yıl hâlâ bunları düşünmen normal değil uzman yardimi al dedim.Ben ilgi manyagı bir insan değilim hatta darlanmaktan nefret ederm ama benim iliskiden beklediğim kesin bir sey var mutlak sadakat dedim.Bunu bile yapamazsan olmaz dedim.Seninleyken sana bunu yasatmayacagim dedi.Ben de birine aklın kayarsa benden sıkılırsan anında dürüst bir sekilde söyle niyesini bile sorgulamam ama beni salak yerine koymaya çalışırsan hiç tanımadığın biriyle karşılaşırsın dedim.Neyse kalktık beni bıraktı.Lavaboyu kullanabilir miyim, dedi.Eve geldi biz yaķınlaştıkirademe sıçayım.Su an uc gun oldu mesaj yok ben de atmıyorum.Bekledigimden değil ama başkası yapsa şunu ne kadar kendine saygısı olnayan biri derim.Bu arada diger dolar zengini arkadasa söyledim durumu cevap vermedi beni takipten cıkarmıs