- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.569
- 548
- Konu Sahibi Yasemin hale
Valla hiç benlik şeyler değil. Ramazanda bir çocukla tanıştım, çocuğun bir de değil 4 ayrı pasaportu var , kadın doğum doktoru, Euro ile maaş alıyor. Üstelik tatlı bir çocuk, çekim de hissettim yani. Biz bir basladik , tövbe daha üçüncü gün salak salak kıskançlıklara başladı. Bir cocuga iftar sözüm vardı, sabah erkenden ikimiz buluştuk,akşam ayrilacaktim. Far sürdüm diye bozuldu 'normalde sürmezsin,demek ona susleniyrsun' diye. Normalde dediği de benle üç gun once tanışmışbize eşlik etmek için yol boyunca ısrar ett, salak salak triplendi. Sonra tuttu 'belki de beraber çocuklar yapacağız. Her zaman beni bırakıp başka adamlarla yemek yediğine pişman olacasin' dedi
tekrar ediyorum daha üçüncü gün
en son onuncu günümüzde gece bulusmak istemedim,sabah erkenden gelirim dedim '(o çocugun adı) ona geç değil,mükemmel adama geç,öyle mi?' dedi.
Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü 'sen misin mükemmel adam' diye, daha da görüşmedim.
Onemli olan insanı germeyen , kötü hissettirmeyen, zor anında destek olacak, sabah akşam konuşmaktan bikmayacagi, beraber gulecegi bir adamla olmak. Onun disinda pasaportu, parası, mesleği...hicbiriyle ömür geçmez. İyi bir tanesine on gün zor dayandım, konudaki gibi kötüsüne hiç dayanamam
Aklıma İrmik'in eski sevgilisi geldi, o da tuvalette sessiz çiş yap diyormuş flflkfk bi de kıskanıyodu kızı bol elbise alıyordu, her işini kendi görüyordu kızın falan. Aynı manyaklık yemin ediyorum.