Oldurmaya Çalışıyorum

Valla hiç benlik şeyler değil. Ramazanda bir çocukla tanıştım, çocuğun bir de değil 4 ayrı pasaportu var , kadın doğum doktoru, Euro ile maaş alıyor. Üstelik tatlı bir çocuk, çekim de hissettim yani. Biz bir basladik , tövbe daha üçüncü gün salak salak kıskançlıklara başladı. Bir cocuga iftar sözüm vardı, sabah erkenden ikimiz buluştuk,akşam ayrilacaktim. Far sürdüm diye bozuldu 'normalde sürmezsin,demek ona susleniyrsun' diye. Normalde dediği de benle üç gun once tanışmış 😂😂 bize eşlik etmek için yol boyunca ısrar ett, salak salak triplendi. Sonra tuttu 'belki de beraber çocuklar yapacağız. Her zaman beni bırakıp başka adamlarla yemek yediğine pişman olacasin' dedi 😲😲 tekrar ediyorum daha üçüncü gün 😂😂 en son onuncu günümüzde gece bulusmak istemedim,sabah erkenden gelirim dedim '(o çocugun adı) ona geç değil,mükemmel adama geç,öyle mi?' dedi.
Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü 'sen misin mükemmel adam' diye, daha da görüşmedim.
Onemli olan insanı germeyen , kötü hissettirmeyen, zor anında destek olacak, sabah akşam konuşmaktan bikmayacagi, beraber gulecegi bir adamla olmak. Onun disinda pasaportu, parası, mesleği...hicbiriyle ömür geçmez. İyi bir tanesine on gün zor dayandım, konudaki gibi kötüsüne hiç dayanamam

Aklıma İrmik'in eski sevgilisi geldi, o da tuvalette sessiz çiş yap diyormuş flflkfk bi de kıskanıyodu kızı bol elbise alıyordu, her işini kendi görüyordu kızın falan. Aynı manyaklık yemin ediyorum. 🤣

Aslında çok tatlı bir adamdı, ayağımda komikli çorap gördü diye ertesi gün valizindeki birkaç komikli çorabını yıkayıp bana vermisti, yanında fazladan çikolata taşırdı, insanlara dağıtmak için, mesela markette bizim az parçamız var diye sırasını veren adama vermişti. Böyle benim gönlümü çelecek tatlı davranışları vardı
Ama ilk günden ürküttü beni.
Kendi kaybeder 😂
Senin muhabbetin-enerjin baya iyi ama, kendisinde bu kadarcık ışık olmasa üç günü de göremezdi. Bence de kendisi kaybetmiş.

Bu ekonomide oldurma çabanızı anlıyorum ama (ehehe) adam dangozun teki, bununla sürdürülebilir bir ilişkiniz olmaz, bi kere içiniz almıyor bir de adam zannettiğiniz kadar aptal değil sadece hödük yani anlar neden tercih sebebi olduğunu, geçen bir konu vardı kadın statüsü ve parası için evlenmiş, adamın annesinden çok çekmiş, araları bozulmuş, aldatmış, evlilikleri kağıt üstüne düşmüş, işin kötüsü adam her şeyin farkında olduğu için atını rahatça oynatıyor. Tamam fena durumdayız ama bu kadar da açımızdan ölmedik yahu yapmayın kendinize bunu.
O kadar fena durumdayiz ki arkadaslarim yurt disindan evlilik yapmayı dusunuyorlar

Mühendismiş adam, dolarla maaş alıyormuş, iyi bir konumda, salt aile parası ile olacak iş değil bu. Bunlar fena olur, öyle kolay yedirmezler sana, kadınlara neden çiçek alınıyor biraz da bize alınsın diyeni duydum dkfkfkkf.
Valla ben de anlamadim bastan dedim ya benn ondan büyüğüm bir de ama sonradan aydim adam o kadar sıkıcı ki kız bulamıyor

Oyo
Konudaki psikolog da bir acaip madem para var sevmiyorsan da bununla ol demiş açıkça. Adamın parası olmasaydı seni sevene git der miydi, hiç sanmam ... açıkça parayı buldun madem bırakma demiş. Ayrıca çok aptalca bir yönlendirme bu, hiç sevmediğin biriyle geçen hayat başlı başına mutsuz ve acınası bir durum. Velhasıl konuya yorumum olmuyorsa zorlama bırak konu sahibesi.
Oyle demedi kadın bence hic okumadinzi

İq ve eq farklı şeyler bu tarz adamların duygusal zekası sosyal ilişkileri bi değişik oluyor. kafa farklı çalışıyor düşünce akışı dile vurmuş😄 beyinlerinin sünger gibi her şeyi aldığı dönemlerde çevreleri kendileri gibi oluyor ondan sonra değişmiyor. Başka bi ülke vatandaşı gibi bir şey 😅
Beni beğenen ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez durumu şemalarınızla ilgilidir muhtemelen, psikolog en doğrusunu söyler.
yüksek ihtimal etrafındakiler yapışkan davrandığı için, sen daha farklı davrandığın için sana yakın durmak istiyor. Yani benim beğendiğim beni beğenmez ruh hali onda da vardır, ergenliğinden kalma ilişki yaşama biçimi ona tanıdık geldiği için çekici geliyorsundur. Çok ilgili olsan sıradan olursun. (Varsayım yani)
En dogru yorum bu sanirim annemden alıştigım iliski benim ilk sıraya konmamam ve elestirilmem hep de böyle adamlara aşık olmusumdur benim etrafimda pervane olanlara bakamiyorum çünkü alısmamısim kadin da ondan diyor bir de onlara sans ver diye cunku şemalarimdan dolayi yanlis kisileri seciyorum

Ayyy hani aura dedikleri, hava dedikleri, ya yakışıklı değil de şeytan tüyü var dedikleri, karizma dedikleri… bu dediğin sanırım 🙃 adam yakışıklı, eğitimli, geliri iyi; ama bu yıkardakiler eksik olunca işte. Bunlar bazen öyle erkeklerde oluyor ki işte… ah onlar 🙄😁 diğerine şans verip, hislerini yaşayıp, e belli ki, üzülüp, tercihinin sorumluluğunu alsanydın acaba nasıl olurdu? 🙄 bildiğimden değil de hani tarzı bana uymuyor diye kaçmak acaba ne kadar sağlıklı ki? Teraipi alıyosun diye acaba net bir kanı var mı konu hakkında diye soruyorum.
Dikkat ettiysen bu seçeneğe değinmedim bile; bana zor gibi geldi
Aslinda ben de ne olacagısa olsun dedim ama adami gorunce bile nefesim kesiliyor beni aldattığını ya da terk ettigini düşünemedim bana kimseye bağlanamadıgıni duygusal iliski kuramadığını soyledi bir yandan da sevismek istiyor kendimi kullandirmak istemedim

Yo
Aileden zengin, eli yüzü düzgün, kendi yerleri var: bizim millet düzenli maaşı olan adama bile yapışır buna %1000000 😆 hele mekancı tipitipler aşırı çirkin, beş kuruşsuz bile olsa gece sonunda totosuna yapışan ya da totosuna yapıştığı bi kadın muhakkak olur. Kendi meşrebince olur. Bir şeyler içmek için bile olur, maksat vakit geçirmek.
iki hafta tanıdığı kadına bile dolarla maaş aldığını belirtmiş, ilk cümlelerinden biri … şirkette çalışıyorum Amerikan firması falan diyordur (dolaylı dolar maaş) ay neyse içim şişti ama var öyle tipler.
Yok cok bilindik bir yerde calisiyor su an yazamiyorum

Valla ben de anlamadim bastan dedim ya benn ondan büyüğüm bir de ama sonradan aydim adam o kadar sıkıcı ki kız bulamıyor
İyi de, anlattığınız adam istemese de kız bulur. Yani amaç sadece "kız" bulmaksa, hani gökten yağmaz ama sıkıntı da çekmez. Kendine göre birini bulamıyordur, istediği gibi olmuyordur.

Aslinda ben de ne olacagısa olsun dedim ama adami gorunce bile nefesim kesiliyor beni aldattığını ya da terk ettigini düşünemedim bana kimseye bağlanamadıgıni duygusal iliski kuramadığını soyledi bir yandan da sevismek istiyor kendimi kullandirmak istemedim

Neden aldatılacağınızdan emininiz? kullandırmaktan kast ettiğiniz nedir?

İlişkiye bakış açınız, adamı tasvir edişiniz yaz dizisi senaryosu gibi. Önyargıları şöyle itelesen, iki akışına bıraksan olur gibi. Akmıyorsa da yapacak bir şey yok. Yine söylüyorum, bu tasvir edilen beyin ilgileneni öyle ya da böyle çoktur. Anlattığınıza göre o sizinle vakit geçirmek istiyor.

Ferhans kırk yılda bir doğru bir şey yazdı, onu da linçleyip öldürdünüz :deli: Ferhansın adı çıktı artık ne yazsa linçlenir gariban:63:Ben seviyorum bu Ferhansı, foruma renk katıyor.

Geçen başka bir konuda da boş yere linclenmişti. 😄

Adama toptan saf, akilsiz demek yanlış olur ama zeki insanların da sosyal becerileri düşük olabiliyor. 🫤 Bana da denk gelmişti.

Aileden zengin, eli yüzü düzgün, kendi yerleri var: bizim millet düzenli maaşı olan adama bile yapışır buna %1000000 😆 hele mekancı tipitipler aşırı çirkin, beş kuruşsuz bile olsa gece sonunda totosuna yapışan ya da totosuna yapıştığı bi kadın muhakkak olur. Kendi meşrebince olur. Bir şeyler içmek için bile olur, maksat vakit geçirmek.
iki hafta tanıdığı kadına bile dolarla maaş aldığını belirtmiş, ilk cümlelerinden biri … şirkette çalışıyorum Amerikan firması falan diyordur (dolaylı dolar maaş) ay neyse içim şişti ama var öyle tipler.
Ben inanmıyorum valla.kim tanıyacak ki bunu? Herkes kendi aleminde.

Ben inanmıyorum valla.kim tanıyacak ki bunu? Herkes kendi aleminde.
Cinsel çekimler vardır ve göz ardı edilemeyebilirler ya da göz ardı edimez. birileri görüşür, nikahına almayacak ya. sırtını kaşıtır adam. Kaşıntı çok tuhaf bi kelime ahahshsh.
Ya kaşınmak dedim de bir süre seks yapmayınca kaşıntısı tutan üye sen misin 🤣

Merhaba,
Yaklaşık iki hafta önce biri ile tanıştım çok ilgili biri sürekli mesaj atar hatta ben atmayınca darlar.Kendisi mühendis dolarla maaş alıyor, ailesi falan aşırı zengin mekanları var içkili.Diyordum ki böyle bir ortam çocuğu neden benimle ille de olsun diye uğraşıyor.Yakışıklı da bir çocuk ama konuşmayı hiç bilmiyor yani böyle salak salak konuşan insanlar olur ya onlardan.Böyle normal konusuyoruz diyor ki: Sırtımda elimin yetismeyeceği bir yer kaşınıyor.Ee yani ne yapayım ve ne alaka? Yine normal muhabbet esnasında yemek fotosu atıyor canim bundan çekti, diyor.🤦‍♀️Eski iliskilerimden bahsediyorum yani ilişkiye bakış açımdan da başlıyor benim bir arkadasim vardi vs diye.Görüldü yapıyorum sadece çünkü onunla mesajlaşırken bana sıklet basıyor.Bir gun dedim yüzüne hatta muhabbetin beni sarmıyor diye bazen de tersliyorum anlattıgın ne alaka simdi diye.Cok da iyi bir uni.den mezun, zeki sayılabilecek biri insan kadınlarla konusmayı hic mi oğrenmz?Bütün arkadaşlarım zorla kendini, sevmeye çalış diyor sen muhabbet etmediğin için yapıyordur diyor.Canım konuşmak bile istemiyor ki😒Psikoloğum da hep sevdiklerine değil seni sevenlere şans ver, diyor. Bundan önce aşırı begendigim biri vardı daha başından kimseye bağlanamıyorum triplerine girdi, her seyi yasayalim ama hicbir sey olmayalım diyen erkeklerden yarın başka bir sey için görüşeceğiz ona duyduğum heyecanın binde birini duymuyorum.Onu da kabul etmedim bağlanıp acı cekmek istemedigim için ama neden böyle hayvanlara sevgi besleyip digerine pislik gibi davranıyorum bilmiyorum☹️
İyyyy boş yapan birini kaç yıl çekebilirsin ki. Ama ekonomik yaklaşırsak neden olmasın

Neden aldatılacağınızdan emininiz? kullandırmaktan kast ettiğiniz nedir?

İlişkiye bakış açınız, adamı tasvir edişiniz yaz dizisi senaryosu gibi. Önyargıları şöyle itelesen, iki akışına bıraksan olur gibi. Akmıyorsa da yapacak bir şey yok. Yine söylüyorum, bu tasvir edilen beyin ilgileneni öyle ya da böyle çoktur. Anlattığınıza göre o sizinle vakit geçirmek istiyor.
Sanırım sadece cinsel olarak ama ben duygusal bir sey hissedemiyorum baglanamiyorum diyen bir erkege nasil guvenilir ki

Parasal ve mezun olduğu okul açısından devam ederseniz nereye kadar idare edebilirsiniz ola ki evlenirseniz nasıl muhabbet edeceksiniz konuşmayı bilmiyor falan diye aciklamissiniz gözümde saf salak bişey canlandı nedense üzüldüm adama ya 🙄