- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Hayattan zevk almıyorum uzun zamandır bıktım yani psikolog psikiyatrist birşey çözdüğü yok ancak bir süre morel oluyor ve geçiyor.. hayat saçma geliyor bana sürekli mutlu olma peşindeyiz mutluluğu arıyoruz şanslı olanlar ise rahat bir yaşam sürüyor.. Çalışıyordum ve mutsuzdum şimdi birde işten çıkarıldım tek istediğim şey uyumak uyumak uyumak hep uyuyorum. Ağlamak isteği geliyor arada. İş bakıyorum 2 haftadır dönen yok başvurularıma. Aslında bir yandan yeni ortama alısma kaygısı da var calısmak da istemiyorum burda en azından depresyon halim de olsa ortamda dikkat cekmiyordum .. Cidden ne yapacagım bilmiyorum burda işyerinde bir ablayla dertleşiyorduk devamlı bana destek olmaya calısıyordu her yerde kendime destek bulacak halim yok ama muhtac gibiyim sürekli insanlara dert yanıyorum ama elimden bu geliyor . bazen toparlıyorum kendimi hedef koyuyorum ediyoreum sonra yapasım gelmiyor inanılmaz üşengecim. Antidepresan da kullanıyorm kim bilir kullanmasam ne halde olurdum acaba bi ara bırakıcaktım ağlama krizleri kaygılarım arttı hemen böyle yasamak zorunda mıyım ben hiç bişeye inancım yok gibi