Öldürseydin de bunu yapmasaydın !!:) (2008 konusu)

• Konu Sahibi Konu Sahibi seLen__02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen daha çocuksun canım ya aşkım dersin ama inan hevesten başka bişe değildir emin ol ne aşkı zaten sen o yaşta aşkı bile düşünmemen gerekir hayatını düzene sok okuyorsundur oku işini gücünü eline al bak o zaman kimler çıkacak karşına bu yaşlarda yorma beynini bu tarz şeylere psikolojin bozulur inan eğlenip gülme zamanındasın sen böyle şeyler yıpratır insanı abla olarak görürsen bi abla tavsiyesi....

senin yaşlarında öğrencilerim var.ergenlik dönemi belirtileri.ben merkezcilik.aman kızımmm otur dersine çalış.

canım benım hayatında oncelıgın guzel bır meslek olsun
bak ne guzel bu yaşta erkeklerı hayatın merkezı olarak gormenın ne kadar ınsanaı ne kadar zarar verdıgını gordun.

derslerıne onclık ver...

guzel bır meslegın olsun.
yarın obur gun kocan senı aldattıgında ayakaların yere bassın kımseye eyvallah deme..

vaaaayyyy beee.ne aşşk.

valla onun adına aşk değil de daha ziyade gençlik rüzgarı diyolar, inşallah arkadaşın başında esen o deli rüzgar kendisine zarar vermeden durulur, 15 yaşında aşk deyince bana bi garip geliyo, 15 yaşında aşk köşelerde gizli gizli öpüşmek, el ele tutuşmak, romantik müzikler eşliğinde göz göze dalmak, hayallere dalmak vs vs vs gibi şeyler, aşk sadece bunlardan ibaret değil ki

Ben kendim 16 yasindayim...Cevreme bakiyorum sözde cok asik olanlar, cok sevenler 2-3 ay sonra ayriliyor...
Bence 18 19 yasina kadar gercek anlamda ask, sevgi yok...istisnalar tabiki var ama cogunluk böyle...
Erkekler bir yaris halinde...Kimin sevgilisi daha güzel, kiminkisi daha cirkin diye...
Sonucta arkadaslarinla tanistircak sevgilisini..
Ama genclerin yasi ilerledikce daha mantikli, daha olgun, daha ileriye dönük, evlenebilecegi bir insan ariyor...Hayat arkadasi ariyor...Asil iliskiler asklar sevgiler bence o zaman basliyor...Cünkü bu yaslarda asklar gercekten yalan..Günlük seyler bunlar hep...
Insan 4-5 ay sonra hatirlamiyor bile...

Önce noluyo yaaa dedim...
Sonra yaşını okuyunca "haaaaaa" oldum :)
Aldatıl bebeğim aldatıl. Nolcek. Senin yaşındayken bende deli ggibi aşıktım.Şimdi onu yolda görsem tanımam.

Son nefesin ha. Kıyamam ben sana..Aman da aman aşık da olurmuş da, hep yanında olacak sanırmış...

Ağlama annem ağlama... Yada ağla. İlerde güleceksin çünkü bu haline...

Keşke hayatında olacak her ilişki bu kadar saf olabilse.
Ama olmayacak.
Onun için bu daha bi başlangıç bebeğim.

valla onun adına aşk değil de daha ziyade gençlik rüzgarı diyolar, inşallah arkadaşın başında esen o deli rüzgar kendisine zarar vermeden durulur, 15 yaşında aşk deyince bana bi garip geliyo, 15 yaşında aşk köşelerde gizli gizli öpüşmek, el ele tutuşmak, romantik müzikler eşliğinde göz göze dalmak, hayallere dalmak vs vs vs gibi şeyler, aşk sadece bunlardan ibaret değil ki

zaten ironi yaptım.o kadar hanfendi kendini yemiş bitirmiş ki ölümü bu olaya tercih ediyor.

ah güzelim derslerin nasıl seviye belirleme sınavı için günde kaç saat ders çalışıyorsun bunlarla kafanı yor be gülüm ne yapacaksın hele bir üniversiteye gel yaşarsın aşkı aldatılmayı erken tüketme birşeyleri bir öğretmenin olarak söylüyorum geşçen sene 8. sınıfın sınıf öğretmenliğini yaptım senin gibi kızlarım var anlattım yapmayın ders çalışın zamanı gelince herşeyi yaşarsınız dedim dinletemedim sonuç her gitti anadolu öğretmen fen liselerine onlara kaldı düz lise hayat zor çalışmak önemli

şimdi sen bu yaştayken yaşadığın arkadaşlığın -ilişki değil yani- leyla&mecnun hikayesinin 2008 versiyonu sanarsın. ama değil. ayrıyetten de bu aşk! yüzünden ölmezsin de merak etme. sana katacağı şey en fazla 10 yıl sonra ne çocukmuşum diyip gülümsemek olur.

hafife almıyorum merak etme. bizde o yaştaydık. arkadaşlığımızın 10 sene sürüp sonunda evleneceğimizi falan düşünürdük. sende şimdi öyle düşünüyorsundur ama geçer.

ayrıca şimdiden bu kadar arabesk takılırsan ilerde sen yanmışın valla.

canım benim senin bu yaşadığın yoğun bi hoşlanmadan ibaret. ergenliğe geçiş döneminde bunlar olabilir ama hiçbirimiz bu kadar yaşamamışızdır.

sana diyeceğim öğrencisin ve lütfen ama lütfen TÜRKÇEMİZİ doğru kullan. böyle böyle dilimizi yitiriyoruz.....

bu da diğer aşk acıların gibi geçecek
ama arkadaşın dediği gibi lütfen bu kadarda bozuk türkçe kullanma

benim kardeşimle yaşıtsın. anlıyorum gençsin ergenlik psikolojisi falan filan ama hiç takma bikaç sene sonra diyeceksinki Allahım ne kadar aptalmışım nelere üzülmüşüm. şimdi senin derslerine yoğunlaşma zamanın istikbalinin en önemli temelleri bu yaşlarda atılıyor. ilerde başını taşlara vurmaman için kendini ve derslerini daha çok düşünmek gerek.
not: kardeşim aynı şeyi yapsaydı ona bukadar anlayışlı davranmazdım:))))))

bebişimmm annen seni şidi böyle çağırıyordurr kızzzzz erken daha erkenn senin hissettiğin sevgi değil gelip geçici rüzgarrrr aklını başına all derssssssss çalış eline işini all

meleğim daha 15 yaşındasın inanki gecer unutursun daha çok gencsin bitanem
Allah başka dert vermesin sana üzülme sakın inanki hayatında gün gelecek gercek sevgiyi bulacaksın vede tadacaksın Yüce Rabbim senin karşına inşallah seni seven sayan dürüst birisini çıkarır vede çok mutlu olursun bitanem öpüyorum seni

Cnm varya ilerde aklına gelirde gülersin onun için o kadar ağlamıştım die :D

Canım senden bi ricam var. Sen şimdi bu yazdığın ve bizim yazdıklarımızı print et. Hatıra defterin falan varsa içine koy. Kalsın orda. Yılllaaarrrrrrr sonra yaşın 25 27 falan olduğunda aç. Fıkra niyetine okur gülersin canım. Ahhh dersin keşke o yıllara dönsem de yine aldatılsam. Sen tabi biz bunları yazdıkça kızıyosundur bize, anlamıyorlar moruklar diyosundur :) Ama bu yaşlarda yaşananlara sevgi bile demiyorum ben. üzgünüm ama böyle olduğunu yıllar sonra göreceksin. Ahhh biz de zamanında ne acılar ne aşklar yaşadığımızı sandık, sonra yaş 30 olup yaşananlar farklılaşınca acının esas ne olduğunu anladık..

Back
X