• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürün beni yaşamayı istemıyorum artık!!!

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
bir derdim değil bin derdim var yeter artık bıktım ölmek istiyorum gunah olmasa intihar edicem.. bende öyle bir abi varki abide değil abiyi bırak insan diyemessiniz... Küçüklüğümüzden burnumuzdan getirdi şimdi 25 yaşında ufak şeyleri atlamak istiyorum o kadar çok ki. 25 yaşında hala baba parası yiyip saygı bıle göstermıyo babama küfrediyo bide utanmadan onun parasını yıyo gidiyo borç yapıyo tanıdıklardan borcunu biz ödüyoz hala bize yapmadıgını bırakmıyo internnetten chat ta bi kzıla tanısıyo gidip o kızı kaçırdı hıcbırımıze danısmadan sonra tabı şikayetçi oldular polis kzın ailesi derken benım hayvan abim it gibi korktu ben kızı istemiyorum dedi neyse sonra kızın ailesi adı çıkar diye gelip isteyın dedi tabı bu korkudan ben istemeye gitmem gitmeyelım flan dıyo neyse halamlar ikna ettı bu namus baska bişeye benzemez diye gidip istediler tabı bu hala çalışmıyo bir sürü iş ayarladık onlarda da çalışmıyo zormus efendım..iş. ayrı şehirlerde oldugu için beyefndi herzaman özleyip görmeye gidiyodu tabı kı gitsin nişanlısını elbet görcek ama birde üstelik sigara kullanıyo siagara parası bıle saygı göstermediği babası veryo hergün 20 tl harçlık neyse konuya dönelım ayrı şehirde olunca görmeye gidiyo hep babamın arabası şirkette oldugu için burda değil arabalrla gitmek yerine gidip en pahalı araba kıralıyo bızımkıler kızıyo bari biraz normalını kırala olmaz efendım klası sarsılırmıs. neyse kıza gidip blackberry alıyo kendı parasıyla değil yıne sonra chat tan tanıstıgı kızın eskı sevgılı cıktı ortaya kız onla bayağı bısey yapmı anlayın artık nısanı atcam flan dedı sonra tabı affetttı kızı kız telde kendını affettırdı heralde sonra bu kuzun yanına gıttı affettı kızı neyse daha bu kadar da degıl dugun hazırlıklarında yardımcı olması ıcın akrabalar geldı bıze akrabamızın bı kzızı vardı bunlar kızla bayagı bısey yaptılar nısanlısna da mesaj attı sende guzel mısın kı kızlığından utan dıyeé!!! herkes hazırlık yapyo dugun olcak bu akraba kızıyla fıngırdesıyo üstelık akrabamızın kzıda evlı utanmazlar... kız evınde dugun yapyoz bu dugune gelmıyo akrabanın kzıyla artık ne halt yıyolarsa sonra gelını aldık damat evıne gıdyoz yıne evlenecegı kadının yuzune bakmıyo neyse akrabalar gıttı kızda gıttı tabu gelın ayrı evde degıl cunku kocası calısmıyo ama hala o akrabanın kızıyla konusuyo ve kacmaya karar verıdıler akrabamızın kzı dedıkı ben herseyı bıtırıp oğlunuzla kaçıcam bzıe dıyo annemlere degıl tabı. abım olcak mahlukatt burda evlendıgı kızla alem yapyo telde akrabamızın kzıyla nerdeyse yuva dalacaktı okuz abımın yuzunden neyse onuda kandırdı vazgectıler.. sonra kızı alıp hergun gezdırıyo mangal yapyo bıze degıl kıza ama kendı parasıyla bıle degıl. ev temizliği yapıyoruz gelinde haliyle yardım etmek zorun da ...? ona temizlik yaptırmıyo neyse bigün temızlık yapıyoruz annem hepimize iş bölümü yaptı ben halıları silcektım gelınde bulaşığı yıkadı kahvaltı tabakları falan neyse yıkadı sonra bzım kı akşama kadar sürttü baba parasıyla geldı odasına girdi sonra bir bağırdı çağırdı utanmıyor musunuz da daha 2 gunluk gelıne bulaşık yıkatıyosunuz Allahtan korkun 3 haftalık gelınmıs bulaşık yıkatıyomusuz annem de ne bağrıyosun be dedi anneme saldırmaya başladı dövcektı bende araya gırdım bağırdım anneme vuramassın napıyosun dıye ben o gun lens takmıstım gözüme seviyorum öyle şeyleri bana bi vurdu gözümdekı lens çıktı annemler ayırmaya kalktıkça o benı dövdu bıze yapmadıgını bırakmadı annemı dövdu bıze çok kötü kufrettı tabı bu arada baban nerdeydı dıyceksınız babam yurtdısında çalışyo... neyse halamlrı aradık oda buraya mersıne yanıma gel işe koyayım dedı gitmedi gidermı baba parası yemek kolay neyse zorla çağırdı defoldu bir sürü bılezık vardı yıyıp gerı geldıler yıne burunumuzdan getiriyo bıktım artık ne altın evlatlar şehit oluyo bu sehitliğ bıle hak etmıyo keske ben gitsem ben sehıt olsam bıktım artık gunah olmasa intihar edıcem 18 ımdeyım hayatımın baharı güzü dınlemıycem ama yok yaşamak istemıyorum dayanamıyorum tercıhlerımı yaptım aslında tercıh sonuclarını bekleyıp gıtcem ama yıne çözüm degıl aklım annemde olcak yeter bıktım arkadaşlar hıcbır şeyım normal degıl arkadaslarımın yanında bagırıyo arkadaslarımla görüşmek istemıyorum zaten erkek arkadasım flan asla olamaz kız arkadlarıma bıle kızıyo no vermeme bıktım size soruyorum hayatınızda böyle bır ökzü görüdünüz mü??

Son düzenleyen: Moderatör:
aaah aaah babanın yerinde olcaktım ki abini eşek sudan gelinceye kadar dövcektim. öküz herif, erkek diye gücünün arkasına sığınmasın.

aaah aaah babanın yerinde olcaktım ki abini eşek sudan gelinceye kadar dövcektim. öküz herif, erkek diye gücünün arkasına sığınmasın.

ya aslında erkeklık bayanlara fızıksel guc uygulamak degıl erkeklık çalışıp baba parası yememk ama o bunları akıl edecek kadar akıllı degıl :47:

içine atma canım benim, istersen bana özel mesaj at bi sürü küfret abine hehehe. küfür çok rahatlatabiliyo.

başka şehirde okumaya git. abin dışındakileri de al, ohh. tek kalsın da aklı başına gelsin biraz

Canim gercekten zor bir durum uzuldum annen ve senin icin ama boyle bir konuda da diyecek soz bulamiyorum, Baban ne diyor bu konuda hicmi sozu gecmiyor abine ? yurtdisinda nerde calisiyor baban? Sizinde gitme sansiniz yokmu peki?

Allah size ve yazık ettiği geline sabır versin.Düzelir düzelirde iş işten geçmese bari çok geç düzelir oda bi oğlan babası olsun onun yaptıklarını oğluda ona yapsın o zaman anlar kıymetinizi zaten baba olunca da çalışır eşek değilya ama bence babanın ondan parayı kesmesi lazım yoksa rahata alışmış çalışacağını sanmıyorum :50:

ya aslında erkeklık bayanlara fızıksel guc uygulamak degıl erkeklık çalışıp baba parası yememk ama o bunları akıl edecek kadar akıllı degıl :47:

canım benim sabret sakın bi anlık öfkeye kapılıp yanlış şeyler yapma anneni düşünüyosun nekadar uzağa gitsende evet eninde sonunda o zaten annesine kaldırdığı elin cezasını görecek KESİNLİKLE. ama yanlış bişi yapma.

canım benim sabret sakın bi anlık öfkeye kapılıp yanlış şeyler yapma anneni düşünüyosun nekadar uzağa gitsende evet eninde sonunda o zaten annesine kaldırdığı elin cezasını görecek KESİNLİKLE. ama yanlış bişi yapma.

içine atma canım benim, istersen bana özel mesaj at bi sürü küfret abine hehehe. küfür çok rahatlatabiliyo.

başka şehirde okumaya git. abin dışındakileri de al, ohh. tek kalsın da aklı başına gelsin biraz

meleğim ne kadar incesın ... sağ ol canım destegınız bıle rahatlattı hergun dua edıyorumm ramazanın mubareklığı kalmadı siznde canınızı sıktım herkese tekrar tsk benı dınledıgınız için

Canim gercekten zor bir durum uzuldum annen ve senin icin ama boyle bir konuda da diyecek soz bulamiyorum, Baban ne diyor bu konuda hicmi sozu gecmiyor abine ? yurtdisinda nerde calisiyor baban? Sizinde gitme sansiniz yokmu peki?

yok canım malesef babam orda süreklı degıl bazen yurt ıcıde çalışyo dinlelmenız yettı bende bılmıyorum Allahm yardımcımız olsun berbeat bır haldeyım

ya bıtanem ınan hep sabr edıyorum ama gercekten bıktım hergun uyandıgımda ben ölmemiş miyim diyorum... hergun uyandıgımda bugun nasıl kavga olcak bugun hangımız dövcek dıyorum psikoloji herşeyım mahv oldu destegınız için sağ olun bu arada

meleğim ne kadar incesın ... sağ ol canım destegınız bıle rahatlattı hergun dua edıyorumm ramazanın mubareklığı kalmadı siznde canınızı sıktım herkese tekrar tsk benı dınledıgınız için

çok ciddiyim ama, moralinin bozulduğu zamanlarda özel mesaj at bana. dertleşiriz iyi gelir. küfür olayını da beraber yaparız hem :27:

Allah size ve yazık ettiği geline sabır versin.Düzelir düzelirde iş işten geçmese bari çok geç düzelir oda bi oğlan babası olsun onun yaptıklarını oğluda ona yapsın o zaman anlar kıymetinizi zaten baba olunca da çalışır eşek değilya ama bence babanın ondan parayı kesmesi lazım yoksa rahata alışmış çalışacağını sanmıyorum :50:

canım parayı kestıkte bu seferde babmın arkdaslarından borc yapyo bız boğazımızdan ksıp dugun borçşarın öduyıoz onlarda bılezık bozdurup yıyo dısardan yemek yıyolar parayı kestık gıtmıs elaleme benden ekmek saklıyolar bize ekmek vermıyolar benı gıdıp zorla evlendırdıler dıyo sankı bız zorla kaçırdık bıze sormadı bıle kaçırırken

ya bıtanem ınan hep sabr edıyorum ama gercekten bıktım hergun uyandıgımda ben ölmemiş miyim diyorum... hergun uyandıgımda bugun nasıl kavga olcak bugun hangımız dövcek dıyorum psikoloji herşeyım mahv oldu destegınız için sağ olun bu arada

canım senin için yarın özellikle bu konuyu araştırcam bişiler yapabilirmiyiz düşüncem çünkü aile içi şiddet benim en hassas olduğum konulardan biri. sen gönlünü ferah tut bırak, annene bişi yapmadıktan sonra onla fazla muhattap olmamaya çalış.

çok ciddiyim ama, moralinin bozulduğu zamanlarda özel mesaj at bana. dertleşiriz iyi gelir. küfür olayını da beraber yaparız hem :27:

ilahi canım bu halde bıle guldurdun rabbım guzel yureğinden gulucuklerını hıc eksık etmesın :) hergun kufur edyom vaala ama kufur de dua da çözüm olmuyo keske erkek olsaydım agızını burnunu dağıtsaydım

canım senin için yarın özellikle bu konuyu araştırcam bişiler yapabilirmiyiz düşüncem çünkü aile içi şiddet benim en hassas olduğum konulardan biri. sen gönlünü ferah tut bırak, annene bişi yapmadıktan sonra onla fazla muhattap olmamaya çalış.

canım benım çok tesekkur ederım... nasıl muhattap olayım kı benı yanlzı gördüğü anda tehdit edıyo seni öldürürm ayagını denk al flan korkmuyorum öldürsünde ama utanmadan bıde baba parası yıyo ondan korksaydım zaten annemı dövunce dırenmezdım çok sağ ol destegın ıcın

canım parayı kestıkte bu seferde babmın arkdaslarından borc yapyo bız boğazımızdan ksıp dugun borçşarın öduyıoz onlarda bılezık bozdurup yıyo dısardan yemek yıyolar parayı kestık gıtmıs elaleme benden ekmek saklıyolar bize ekmek vermıyolar benı gıdıp zorla evlendırdıler dıyo sankı bız zorla kaçırdık bıze sormadı bıle kaçırırken

bak ya sinir oldum şimdi :20: bence atın kapıya kime ne dediğinede aldırmayın bence annenin yüreği dayanırsa eğer kapıya dayanırsa polis çağırın, zaten borcuda kime yapıyorsa o ödesin borç sizin üstünüze kalmamalı karşıdaki bilmeki ki bu adam geldi aldı bu parayı benden ben ailesinden almamalıyım keşke şikayetçi olsanızda hakkında işlem yapılsa çünkü bu yaptığı suç ortada dayak var :19:

canım benım çok tesekkur ederım... nasıl muhattap olayım kı benı yanlzı gördüğü anda tehdit edıyo seni öldürürm ayagını denk al flan korkmuyorum öldürsünde ama utanmadan bıde baba parası yıyo ondan korksaydım zaten annemı dövunce dırenmezdım çok sağ ol destegın ıcın

nedemek tatlım ya tabiki destek olcaz birbirimize KEŞKE elimizden daha fazlası gelse kimmiş nerdeymiş önemi yok yardımcı olurum.

bak ya sinir oldum şimdi :20: bence atın kapıya kime ne dediğinede aldırmayın bence annenin yüreği dayanırsa eğer kapıya dayanırsa polis çağırın, zaten borcuda kime yapıyorsa o ödesin borç sizin üstünüze kalmamalı karşıdaki bilmeki ki bu adam geldi aldı bu parayı benden ben ailesinden almamalıyım keşke şikayetçi olsanızda hakkında işlem yapılsa çünkü bu yaptığı suç ortada dayak var :19:

off offf bız dedık kı bız ayrı eve cıkcaz ne halınız varsa görun utanmadan dıyokı utanmadan dıyokı 1 tane bıle esya vermem o parasıyla aldıya herşeyı yakarım vermem vururum hepinizi dıyo çok erkek ya kadınlara bagırmayı bılır sadece bızde polis çağırız dedık hıcbışey yapamazsınız ne polis nede siz diyo. tabı zora geldı bılıyo tek basına ev gecındıremıycegnı calısamıyoda herseye ragmen ıyı gecınmeyı bılse ama hergun aglamaktan bıktım artık

ilahi canım bu halde bıle guldurdun rabbım guzel yureğinden gulucuklerını hıc eksık etmesın :) hergun kufur edyom vaala ama kufur de dua da çözüm olmuyo keske erkek olsaydım agızını burnunu dağıtsaydım

:) bi gün abinin ruhu duymadan çekip gidin desem ana yüreği el vermez değil mi? bir oğul nasıl olursa olsun anne annedir işte :/

Back
X