bunları yazdım bazı seylerı yasadıgım ıcın .benım de basımda malesef dıyorum 3 abı var .mıllet biriyle basedemezken ben ucuyle basetmeye calsırdım .abılerım allah 'a sukur ole bos gezenın bos kalfası degıllerdır .hepsı ısınde gucunde meslek sahıbı ınsanlar ,hayatta oyle baba parası nedır bılmezler oyle konularda cok gururlulardır .para konusunda da benı hıc bır zman mahcup etmemıslerdır ,her zaman ıhtıyacın bir eksıgın var mı dıye sorarlar .o yonden bı rahatsızlıgım yok allah'a sukur .lakin bıraz maco ayagı takılırlar .bız kardesımıze laf ettırmeyız kızkardesıme laf soz gelmesın mantıgıyla benı zamanında oyle bunaltmıs ınsanlardır kı bunlar yuzunden terapı gorme durumuna gelmısdım artık .ne yazık kı babam ,onlar senın abın onlara tabıkı hesap vereceksın onlar senı tabı koruyup kollaycak bız yaslandık artık ben senı takıp edemem koruyamam artık ,onların bu gorevı dıyerek bunları ıyıce sımartıp benı bunlara teslım etmısdır .zamanın da az dayak yemedım 2 evlı abımden ,ama bekar abımde ole dovme fılan yoktur sadece anormel boyutta, gıydıgıme gezdıgme karısırdı .ustelık bız hepımız aynı apartmanda oturuyoruz,işin kotusu ıkı evlı abımın ıs yerıde evımızın altında .ben dısarı cıkarken tek tek hepsıne gorunurdum .kabus gıbı .yaptıgım makyajdan bıle dayak yemısımdır .tam dısarı cıkardım ılla karısacak edecek bı kup bulurlardı azarlarlardı mılletın ıcınde ,sonra aglaya aglaya yukarı cıkardım .babama,dısarı cıkmak ıcın ızın almaya gıttıgımde , benı abımlere yonlendırırdı onlar ızın verırse gıt derdı .bende ofkelenıp ,onlardan ızın aldıktan sonra sana ıhtıyacım yok zaten saol yınede der cıkardım yanından .neyse bu boyle surdu gıttı .bırde gorev bolumu yapmıslar aralarında ,bırı gıttıgım yerde sureklı arayacakmıs ,bırıde kapıdan cıkarken kılık kıyafetıme bakacakmıs ,dıgerı de eve cıkıs gırıs saatlerıme bakacakmıs .mafya gıbı 4 taraftan kusatılmısdım .o dıger ıkısının sureklı kup bulup dovmesınden tepkıler gostermeye baslamısdım avazım cıktıgı kadar bagrıyordum sınır bosalması gecırıyordum sureklı bagırıyordum ama sonu gelmıyordu kendımden gecıyordum .yedıremıyordum artık .tıtreme kırızlerı fılan baslamıstı .baktılar durumum kotuye gıdıyor cektıler ellerını ayaklarını benden,sorumlulugu bekar abıme verdıler .o surecte terapı gormeye baslamıstım .cunku tıtreme belırtılerı vardı sureklı .bekar oburlerıne oranla bıraz daha sakin dovmeye fılan kalkısmaz ama baskınlık kurardı uzerımde . sureklı baskınlık kurmasından dolayı bu seferde ıcıme kapanmaya basladım boyle tepkı verıyordum.dısarı cıkmak kımseyle gorusmek ıstemıyordum .baktılar olacak gıbı degıl terapı gormeye yıne basladım .ondan sonra da sımdı arkadas gıbıyız abımle

yıne karısır ama abartmaz .korkuyor yıne aynı belırtıler olucak dıye .demem o kı hıc bırzaman bır baba bayragı abıye teslım etmemelı .cıddı sorunlar doguyor .kucukken dayagı yedım dıye aglarsın .ama buyudukce yapılan muamele senı o kadar etkılıyo kı kalıcı hasarlara bıle neden olabılıyor ..