- Konu Sahibi dt_oleander
-
aslında rahat mıyım rahatsız mıyım pek bilemiycem:)) çünkü almasam da deli gibi araştırıyorum:))
melo büyüklerden kastın ne tam bilemedim ama eğer beyaz eşya mobilya vs ise ev tam kesinleşmedi. o yüzden dokunmuyorum o işe. ama eğer tencere elektrikli ev eşya vs ise kafamda tasarladıklarım var. bütün onları da aşağıda paylaşmak istedim.
henüz almadığım için fikirlerinize açığım
korkmazdan almak istediğim tencere takımı, cezve takımı, çaydanlık, mikser ve rende
Eki Görüntüle 902122 Eki Görüntüle 902121 Eki Görüntüle 902120 Eki Görüntüle 902119 Eki Görüntüle 902116
2 yıldır almayı planladığım fissler 6 lt düdüklü tencere
Eki Görüntüle 902115
set almaktan vazfeçip kafama göre oluşturduğum moneta ceramic-01 set
Eki Görüntüle 902112 Eki Görüntüle 902117 Eki Görüntüle 902114 Eki Görüntüle 902113 Eki Görüntüle 902111
braunun başka modelini şu anki bekar evimde kullanıyorum halihazırda ve çok memnunum. seneye kardeşimin üniversiteye kazanmasını ardındn bu evde devam etmesini beklediğimiz için ben de braunun bir üst modelini çeyizime almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 902118
annem evinde tefal tost makinası kullanıyor ve çok memnunuz. ayrıca ekmek kızartmak için bence tost makinası gayet iyi
Eki Görüntüle 902124
vee kadınar kulübünde bol bol okuyum edindiğim bilgiler sonucu almayı düşündüğüm philips ütü ve süpürge
Eki Görüntüle 902123 Eki Görüntüle 902125
sanırım şimdilik bu kadar. karar verdikçe ve aldıkça yine yazarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?