oleander'ın çeyizlerii..:)))

dt_oleander

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
121
55
53
Ankara
eveeettt düğünümüze 8 ay kaldı... ve ben daha yenisi daha güzeli çıkar diye çeyizime doğru düzgün bi şey almadım aldırmadım... ama ne var ki tabii ki her geçen gün yei bi şey çıkmıo:))) şimdi de keşke diyorum alsaydım en azından aradan çıksaydı... ben de herkes gibi kadınlar kulübünden çok şey öğrendim. ve ben de paylaşımda bulunmak istedim...

çeyiz alışverişime geçen yıl bernardodan bu yemek takımı ve yanında çatal bıçak takımını alarak başladım... ve 1 yıl boyunca ara verdim:))

geçen ramazan bir gaz alışverişe yeniden başladım... önce bievden çeşitli boylarda 10 kadar cam aklama kabı aldım...
sonra da internetten beğenip aşık olduğum karaca nevresim takımını akşam vakti koştura koştura gidip aldım. gerçi renginin fotodaki olmaması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama yne de çok sevdim. ne de olsa ilk nevresim takımım

ve yine ara verdim.
birden misafir için nevresim takımı almalıyım dedim.. evim.netten aşağıdaki nevresim takımlarını beğendim ve aldım.. böylece misafir için nevresim takımı olayını bitirdim:)) markaları days in colours, soley ve gold case

son olarak geçen hafta %50 indirimden faydalanarak korkmazdan aldıklarım... 2 boy kesme tahtası ve tuzluk-biberlik

esseden aldığım fuşya makarna süzgeci
Eki Görüntüle 903202

günlük kullanım için 84 parça 12 kişilik hisar marmaris
Eki Görüntüle 903741
evet hepsi bu kadar:))
gerçi evde bi dolu dantel ve türevi şeyler var.. bir yandan örülmüş dantellerim nevresim takımlarına pikelere geçiyo.. onun dışında ben hala vaktin gelmesini bekliyorum alışveriş için:)) ne vakitmiş...

Son düzenleme:
topigin hayırlı olsun devamı gelir inşallah temel eşyalarını almaya özen göster küçükleri nasılsa tamamlanır

aslında rahat mıyım rahatsız mıyım pek bilemiycem:)) çünkü almasam da deli gibi araştırıyorum:))
melo büyüklerden kastın ne tam bilemedim ama eğer beyaz eşya mobilya vs ise ev tam kesinleşmedi. o yüzden dokunmuyorum o işe. ama eğer tencere elektrikli ev eşya vs ise kafamda tasarladıklarım var. bütün onları da aşağıda paylaşmak istedim.
henüz almadığım için fikirlerinize açığım

korkmazdan almak istediğim tencere takımı, cezve takımı, çaydanlık, mikser ve rende

2 yıldır almayı planladığım fissler 6 lt düdüklü tencere

set almaktan vazfeçip kafama göre oluşturduğum moneta ceramic-01 set
Eki Görüntüle 902113

braunun başka modelini şu anki bekar evimde kullanıyorum halihazırda ve çok memnunum. seneye kardeşimin üniversiteye kazanmasını ardındn bu evde devam etmesini beklediğimiz için ben de braunun bir üst modelini çeyizime almayı düşünüyorum.

annem evinde tefal tost makinası kullanıyor ve çok memnunuz. ayrıca ekmek kızartmak için bence tost makinası gayet iyi

vee kadınar kulübünde bol bol okuyum edindiğim bilgiler sonucu almayı düşündüğüm philips ütü ve süpürge
Eki Görüntüle 902125

sanırım şimdilik bu kadar. karar verdikçe ve aldıkça yine yazarım)

Canım hayırlı olsun aldıkların ve almayı istediklerin...

Kesinlikle doğru kararlar ve kaliteli şeyler

Korkmaz vertex tencere setini bende aldım çok güzel ve kaliteli... Ama çaydanlığı bana biraz pahalı geliyor nedense :26: Bir çaydanlık için düşününce...

hayırlısı olsun ,mevla tamamına erdirsin inşallah,aldıklarını mutlu günlerde kullan..

seçimlerin güzel korkmaz tencereler gerçekten güzel moneta fıyat olarak yuksek onun yerine taç öneririm oda güzel özellikle sahan setinde esseye gidip döküm tencere alabilirsin fısler duduklusunu duydum ama kullanana rastlamadım yorum yapamıycam bununların yerıne hısara korkmaza gıdıp kampanya olan urunlere bak set al tek tek bırlestırınce kaca gelıyor set alınca kaca karsılastır kesen cok yorulcak nasılsa baslarda ıpın ucunu kacırma

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler...:))
bşahin ve melo söylediklerinizi dikkate alıcam. aslında ben de düşünüyorum biraz daha uygun şeylere bakmalyım diye. ama diğer yandan zaten çok fazla ıvır zıvır almayı planlamıyorum. az olsun gerektiği kadar olsun... almışken de ne zamandır aklımda kalanlar olsun dye:)) bakalım aklım mı galip gelicek mantığım mıPP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…