oley anne oluyorum

fxixstxixk 2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
74
0
86
Denizli
Meraba hamişler,aranıza bende katıldım.Yaklaşık 1 senedir tedavi gördüm pkos olduğu için.Kasımda doktorum rahim filmi çekelim dedi bende çektirmedim 1 ay kendi haline bırakayım diye düşündüm ve o ay ilaç kullanmadığım halde hamile kalmışım.Bizede sürpriz oldu yani hiç beklemiyorduk.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin.(bütün hamişlere)...

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .Darısı başımıza...

tebrik ederim canım..rabbim tamamına erdirsin,sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn..

canımmm allah tamamına erdirsin saglıcakla bebeğini kucagına alırsın insallah darısı tüm isteyenlerin ve benim basıma

tebrık ederım allah kucagınıza almayıda nasıp etsın kaydirigubbakcemile5
darısı biz olmayanlara olsun ınsallah kaydirigubbakcemile5

tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza banada dua edin neolur bugün evde test yaptım
2.çizgi çok silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim bu kaçıncı test hiç böyle olmamıştı 18 gündür adet olmuyorum

seni ve eşini tebrik ederim allahım sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin inşallah.allahım bize de nasip etsin :)

canımm çok sevindim hayırlı olsun inşallah...
bende senin gibi yaptım doktorum rahim filmi istedi bu ay çektirmedim öbür aya bıraktım.
inşalla benimde senin gibi olur kızzkaydirigubbakcemile3
tekrar tebrik ederim,rabbim seni eşini ve bebeginizi tüm kötülüklerden korusun...

:):)):) tebrikler canım bende seninle aynı gün aynı saatte öğrendim heralde hamile olduumu :) allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş...:CüvCüv:

fıstık2 merhaba;

bende 31.12.2008 günü hamile olduğumu öğrendim benim bebişimde sürpriz yaptıhihoyyyt
ben 3.5 senedir uğraşıyodum ekim ayında aşılama yaptım tutmayınca bıraktım nasılsa olmıcak diye başka şeylere yöneldim
ama yeni yıl hediyesi oldu bize

allahın izniyle bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…